Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ο λογαριασμός είναι έναντι δεν το κόβουν. Όταν είναι εκκαθαριστικό τότε να φοβάσαι 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mylo είπε

Όταν ο λογαριασμός είναι έναντι δεν το κόβουν. Όταν είναι εκκαθαριστικό τότε να φοβάσαι 

Εγω δινω οτι μπορω στο ατμ υπαρχει οριο στο ποσο για διακοπη???

Δημοσ.

900+ Χρωσταει ενας γνωστος σε μια γκαρσονιέρα εδώ και ενα χρόνο και δεν το  έχουν κόψει. Είναι της λογικής "αν το κόψουν βλέπουμε".

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Xrysa78 είπε

Επειδη αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι και δεν εχω σταθερο εισοδημα για αυτο ρωταω!!!

Μπες και κανε αιτηση για Κοινωνικο Τιμολογιο... Το κοβουν πολυ πιο δυσκολα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα, εχω μια απορια :

ηξερα οτι υπαρχει λογαριασμος ΕΝΑΝΤΙ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ.

στο πατρικ ομως, ηρθε ενας που ονομαζεται ΕΚΤΑΚΤΟΣ.

ειναι νεου τυπου λογαριασμος ; επισης, παρατηρω οτι εχει 70€ χρεωσεις ΔΗΜΟΥ και 30€ ΔΕΗ :P 

edit : διαβαζω στο site της ΔΕΗ ->

ΕΚΤΑΚΤΟΣ: λογαριασμός που εκδίδεται εκτός τακτικών ημερομηνιών καταμέτρησης (πχ. λόγω διόρθωσης λογαριασμού)

Τι θελουν να πουν οι ποιητες ακριβως ; Ποια διορθωση & πως θα δω τι διορθωσαν ;

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

οι ιδιοι,λενε οτι οι διορθωσεις αφορουν καποιες μερες οι οποιες χανονται ανα λογαριασμο..........μαλλον πηγαινουν διακοπες!ο εκτακτος λογαριασμος εκδιδεται,οταν,θελουν να καλυψουν εξτρα εξοδα των ημετερων,κανα ταξιδακι,κανα εξτραδακι κλπκλπ.αν βρεις τις διορθωσεις ,παιξε και κανα τζοκερ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε

Υπαρχει κανεις να μη χρωσταει στη ΔΕΗ τελικα;

εγω δυστυχως :D

• Like 2
Δημοσ.
7 minutes ago, mclein said:

εγω δυστυχως :D

Φουκαρα κι εσυ...Εδω γινεται το φαγοποτι της 1000ετιας να πουμε, καθε μερα 2-3 τοπικ , join the club να πουμε, κι αμα σου κοψουν ρευμα κατηγορα ΔΕΗ, πολιτικους και μνημονια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε

Φουκαρα κι εσυ...Εδω γινεται το φαγοποτι της 1000ετιας να πουμε, καθε μερα 2-3 τοπικ , join the club να πουμε, κι αμα σου κοψουν ρευμα κατηγορα ΔΕΗ, πολιτικους και μνημονια.

οχι, δε χρωσταω γι'αυτο λεω δυστυχως.

μ@λακας εχω πιαστει & τελικα μου στελνουν και ταμπελακια με εκτακτους λογαριασμους..

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...