Xrysa78 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καλησπερα ξερει καποιος καποιος να μου πει σε τι ποσο κοβει η Δεη το ρευμα???
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δεν υπάρχει κάποιο οριο και δεν το κόβει, εκτος αν χρωστάς για μεγαλο χρονικό διάστημα
Xrysa78 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Επειδη αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι και δεν εχω σταθερο εισοδημα για αυτο ρωταω!!!
mylo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Όταν ο λογαριασμός είναι έναντι δεν το κόβουν. Όταν είναι εκκαθαριστικό τότε να φοβάσαι
Xrysa78 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, mylo είπε Όταν ο λογαριασμός είναι έναντι δεν το κόβουν. Όταν είναι εκκαθαριστικό τότε να φοβάσαι Εγω δινω οτι μπορω στο ατμ υπαρχει οριο στο ποσο για διακοπη???
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέχρι κάποιους μήνες πριν ήταν στα 1000 ευρώ, τώρα το κόβουν και για ποσά μικρότερα από 1000, ακριβές όριο ή ποσό δεν γνωρίζω.
G.bar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 900+ Χρωσταει ενας γνωστος σε μια γκαρσονιέρα εδώ και ενα χρόνο και δεν το έχουν κόψει. Είναι της λογικής "αν το κόψουν βλέπουμε".
k_w_t Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Xrysa78 είπε Επειδη αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι και δεν εχω σταθερο εισοδημα για αυτο ρωταω!!! Μπες και κανε αιτηση για Κοινωνικο Τιμολογιο... Το κοβουν πολυ πιο δυσκολα...
mclein Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα, εχω μια απορια : ηξερα οτι υπαρχει λογαριασμος ΕΝΑΝΤΙ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ. στο πατρικ ομως, ηρθε ενας που ονομαζεται ΕΚΤΑΚΤΟΣ. ειναι νεου τυπου λογαριασμος ; επισης, παρατηρω οτι εχει 70€ χρεωσεις ΔΗΜΟΥ και 30€ ΔΕΗ edit : διαβαζω στο site της ΔΕΗ -> ΕΚΤΑΚΤΟΣ: λογαριασμός που εκδίδεται εκτός τακτικών ημερομηνιών καταμέτρησης (πχ. λόγω διόρθωσης λογαριασμού) Τι θελουν να πουν οι ποιητες ακριβως ; Ποια διορθωση & πως θα δω τι διορθωσαν ; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από mclein
dollyyy19 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 οι ιδιοι,λενε οτι οι διορθωσεις αφορουν καποιες μερες οι οποιες χανονται ανα λογαριασμο..........μαλλον πηγαινουν διακοπες!ο εκτακτος λογαριασμος εκδιδεται,οταν,θελουν να καλυψουν εξτρα εξοδα των ημετερων,κανα ταξιδακι,κανα εξτραδακι κλπκλπ.αν βρεις τις διορθωσεις ,παιξε και κανα τζοκερ.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Υπαρχει κανεις να μη χρωσταει στη ΔΕΗ τελικα;
mclein Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Υπαρχει κανεις να μη χρωσταει στη ΔΕΗ τελικα; εγω δυστυχως 2
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, mclein said: εγω δυστυχως Φουκαρα κι εσυ...Εδω γινεται το φαγοποτι της 1000ετιας να πουμε, καθε μερα 2-3 τοπικ , join the club να πουμε, κι αμα σου κοψουν ρευμα κατηγορα ΔΕΗ, πολιτικους και μνημονια. 1
mclein Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Φουκαρα κι εσυ...Εδω γινεται το φαγοποτι της 1000ετιας να πουμε, καθε μερα 2-3 τοπικ , join the club να πουμε, κι αμα σου κοψουν ρευμα κατηγορα ΔΕΗ, πολιτικους και μνημονια. οχι, δε χρωσταω γι'αυτο λεω δυστυχως. μ@λακας εχω πιαστει & τελικα μου στελνουν και ταμπελακια με εκτακτους λογαριασμους.. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από mclein 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πήγαινε στον δημο σου και ρωτα μήπως υπάρχουν αλλαγές στις χρεώσεις, δημοτικά τελη κλπ, κάτι τέτοιο πρέπει να είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα