Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας(κακος)  γείτονας έχει βάλει το ρολόι του νερού του μέσα στην δική μας κεφαλή ΚΟΛΕΚΤΕΡ που είναι μέσα σε δικό μας ντουλάπι. 

Αυτο πρέπει να έγινε πριν 10 χρονιά όταν έχτισε και δεν το είδαμε. 

Όλη αυτή η εγκατάσταση ανοίκει σε εμάς και όχι στην ΕΥΔΑΠ σωστά; πως μπορούμε να του διωξουμε το ρολόι του από εμάς; 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εαν ο γείτονας είναι κακός όπως λες και θες να γίνεις και εσύ τι σε εμποδίζει να κλείσης την βάνα του και την είσοδο στον χώρο σου?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Ένας(κακος)  γείτονας έχει βάλει το ρολόι του νερού του μέσα στην δική μας κεφαλή ΚΟΛΕΚΤΕΡ που είναι μέσα σε δικό μας ντουλάπι. 

Αυτο πρέπει να έγινε πριν 10 χρονιά όταν έχτισε και δεν το είδαμε. 

Όλη αυτή η εγκατάσταση ανοίκει σε εμάς και όχι στην ΕΥΔΑΠ σωστά; πως μπορούμε να του διωξουμε το ρολόι του από εμάς; 

Η τοποθετηση του ρολογιου γινεται απο την ΕΥΔΑΠ δεν μπορει ιδιωτης να το μετακινησει.... Αρα ειναι δικο της το σφαλμα...Εκει βρηκε χωρο εκει το εβαλε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Η τοποθετηση του ρολογιου γινεται απο την ΕΥΔΑΠ δεν μπορει ιδιωτης να το μετακινησει.... Αρα ειναι δικο της το σφαλμα...Εκει βρηκε χωρο εκει το εβαλε...

Εγώ έκανα αίτηση και μολις εγκρίθηκε εγώ το μετακίνησα και το άλλαξα θέση, το πήγα σε άλλο δρόμο.  Μάλλον δεν είναι κανόνας αυτό. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Εγώ έκανα αίτηση και μολις εγκρίθηκε εγώ το μετακίνησα και το αλλάξω θέση.  Μάλλον δεν είναι κανόνας αυτό. 

Και ποιος σε ελεγχει εαν εχεις περασει περασει σωληνα παροχης (παρακαμψη)πριν τον ρολοι ωστε να περναει το νερο χωρις να γραφει ο μετρητης ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Και ποιος σε ελεγχει εαν εχεις περασει περασει σωληνα παροχης (παρακαμψη)πριν τον ρολοι ωστε να περναει το νερο χωρις να γραφει ο μετρητης ??

Αυτο έτσι κι αλλιώς γίνεται και δεν χρειάζεσαι την αρχική εγκατάσταση για να το κάνεις.  Βρίσκεις μια παλιά κλειστη όπη και τραβάς νερό. Αν σε πιάσουν όμως...

Παμε αλλού την συζήτηση... Σου λέω το έκανα,  νόμιμα 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Δεν ξερω ρε συ εγω το φρεατιο ηθελα να αλλαξω και επρεπε να γινει σε συνδυαστικό ραντεβου ΕΥΔΑΠ με τον δικο μου υδραυλικο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Δεν ξερω ρε συ εγω το φρεατιο ηθελα να αλλαξω και επρεπε να γινει σε συνδυαστικό ραντεβου ΕΥΔΑΠ με τον δικο μου υδραυλικο...

Και μένα έτσι έγινε.  Ήρθε η ΕΥΔΑΠ μαζί με τον υδραυλικό μου. Είπαν 2 λόγια και μετά τα κάναμε όλα μόνοι. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Τα κουβούκλια στα πεζοδρόμια ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ η οποία μπορεί να βάλει από δύο ρολόγια μέσα στο καθένα.Δεν μπορείς εσύ π.χ. ή οποιοσδήποτε άλλος να της πεις ότι εγώ δεν θέλω στο δικό μου κουτί που έχει ένα ρολόι να βάλεις του τάδε γιατί δεν τον χωνεύω.

Εάν χρειαστείς εσύ ή κάποιος δικός σου νέα παροχή πληρώνεις το εφάπαξ ποσό στην ΕΥΔΑΠ και αυτή θα βάλει νέο κουβούκλιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τα κουβούκλια στα πεζοδρόμια ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ η οποία μπορεί να βάλει από δύο ρολόγια μέσα στο καθένα.Δεν μπορείς εσύ π.χ. ή οποιοσδήποτε άλλος να της πεις ότι εγώ δεν θέλω στο δικό μου κουτί που έχει ένα ρολόι να βάλεις του τάδε γιατί δεν τον χωνεύω.

Εάν χρειαστείς εσύ ή κάποιος δικός σου νέα παροχή πληρώνεις το εφάπαξ ποσό στην ΕΥΔΑΠ και αυτή θα βάλει νέο κουβούκλιο

Αν σκουριάσει το Κολεκτερ ποιος το πληρώνει;  έμας έχει σκουριά εξωτερικά όχι όλο σε αρκετά σημεία. Έτσι όπως μου τα λες είναι θέμα διαφορετικών ιδιοκτητών από αλλες πολυκατοικιας. 

Τα ρολόγια σε εμάς δεν είναι αυτόνομα τραβάνε από κολεκτερ. 

Επισης δεν λέω δεν μου αρέσει η μούρη του,  θέλουμε χώρο για τα δικά μας ρολόγια. Θέμα χώρου είναι και χρημάτων επίσης 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Μέχρι και το ρολόι όλα είναι ιδιοκτησία της ΕΥΔΑΠ και αν κάποιος επέμβει χωρίς την άδειά της πάει κατηγορούμενος.

Αν έχει φθαρεί την ενημερώνεις και είναι υποχρεωμένη να το αντικαταστήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρολόι πιάνου έξοδο είναι; αν χαλάσει ποιος το πληρώνει; 

Το κολεκτερ είναι Μετά το ρολόι. Κάτι σαν κεφαλή 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτογραφία ακόμα δεν έβαλες όμως να σου πω ότι χρειάζεται.

Μην πειράζεις ρολόγια χωρίς να ξέρεις.θα βρεθείς προ εκπλήξεων αν το δει η ΕΥΔΑΠ και ο καταμετρητής της το αναφέρει.

Ρολόγια,και οτιδήποτε άλλο είναι ιδιοκτησία ΕΥΔΑΠ. Το μόνο που είναι δικό σας είναι η παροχή που φεύγει από το ρολόι προς το Γενικό του σπιτιού σας.

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...