Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις προαλες εβαλα καρτα στο κινητο μου και ανακαλυψα πως ειμαι θυμα εταιριας (dimocco) οπου στελνει sms τα οποια κωστιζουν  τι προτινετε να κανω?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, othonas124 είπε

τις προαλες εβαλα καρτα στο κινητο μου και ανακαλυψα πως ειμαι θυμα εταιριας (dimocco) οπου στελνει sms τα οποια κωστιζουν  τι προτινετε να κανω?

Δεν το λες και θύμα, κάπου έχεις στείλει και έχεις ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία...

Μίλα με τον πάροχο σου να κάνει block τα 5ψήφια.

Δημοσ.

Μην το λετε με σιγουρια αυτο ρε παιδια. Και εμενα μου εστελναν μυνηματα που με χρεωναν. Δεν θυμαμαι την εταιρια. Οταν τους καλεσα δεν ξεραν καν πως εγινε η εγγραφη στην υπηρεσια αυτη, και δεν ειχαν να μου δειξουν κατι οπου συμφωνησα με χρεωσεις.
Μιλας με την εταιρια σου και ζητας ΑΠΟΧΡΕΩΣΗ. Οχι να σταματησεις να χρεωνεσαι αλλα να σου επιστραφουν ολα οσα εχεις δωσει μεχρι τωρα. Εκτος και εαν μπορεσουν να σου δειξουν κατι που να δειχνει συναινεση σου σε συγκεκριμενες χρεωσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τωρα τελευταια ακουω ολο και περισσοτερα ατομα που τους ερχονται τετοιες χρεωσεις...

μαλιστα σε ερωτησεις προς τους παροχους πως γινεται εισερχομενο μηνυμα να χρεωνεται απο τη μερια του παροχου, η απαντηση ηταν οτι το επιτρεπει το κρατος.

υπαρχει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα για το θεμα;;  αν υπαρχει νομος που το επιτρεπει αυτο και πως μπορουμε να απευθυνθουμε στους παροχους να αλλαξει αυτο;

η φραγη εισερχομενων ειναι μια  λυση προσωρινη ή μονιμη αλλα στο μελλον μπορει να υπαρξει παρομοια απατη με αλλου ειδους αριθμους

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bjj-p είπε

τωρα τελευταια ακουω ολο και περισσοτερα ατομα που τους ερχονται τετοιες χρεωσεις...

μαλιστα σε ερωτησεις προς τους παροχους πως γινεται εισερχομενο μηνυμα να χρεωνεται απο τη μερια του παροχου, η απαντηση ηταν οτι το επιτρεπει το κρατος.

υπαρχει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα για το θεμα;;  αν υπαρχει νομος που το επιτρεπει αυτο και πως μπορουμε να απευθυνθουμε στους παροχους να αλλαξει αυτο;

η φραγη εισερχομενων ειναι μια  λυση προσωρινη ή μονιμη αλλα στο μελλον μπορει να υπαρξει παρομοια απατη με αλλου ειδους αριθμους

Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται χρέωση μηνύματος στον παραλήπτη χωρίς την συναίνεση του. Προφανώς οι πάροχοι δεν λένε κάτι, πόσο μάλλον να κάνουν κάτι, αφού τους βολεύει στην τσέπη.

Όχι ότι το χρηματικό δεν παίζει ρόλο, περισσότερο όμως με τρελαίνει ότι κάποια λαμόγια βγάζουν χρήματα με τον ιδρώτα μας.

Όντως τώρα τελευταία τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...