Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά πεστε να με φάτε ! Πούθενα δεν έχω δίκιο , ειλικρινά . 

φιλε μου @ChimairaX έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι γιατί δίνω τόσα λεφτά αλλά είναι το μόνο που είναι στο κέντρο με πισίνα και με βολεύει γιατί δεν έχω μεταφορικό και επίσης έχω ένα σοβαρό θέμα στη μέση μου και μόνο η άσκηση στο νερό με βοηθά . 

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικα πραγματα θελουν συντηρηση....

Πχ εαν χαλασει το μηχανημα για Leg press για 2 μερες θα ζητησεις πιστωση για 2 μερες ?

Οταν πας το αμαξι για service σταματας να πληρωνεις (δοση ,ασφαλεια,τελη κυκλοφοριας ) μεχρι να το παρεις πισω ?

Απλα κανεις λιγο υπομονη...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ilouko είπε

Επειδή έχω θέμα με την μέση μου και μόνο το κολύμπι με βοηθά και το συγκεκριμένο γυμναστήριο με βολεύει που έχει πισίνα και είναι δίπλα στη δουλειά μου δεν θέλω να διακόψω ,

αλλιως θα έκοβα την πάγια εντολή .

πληρωνω με τον μήνα με πάγια εντολή .

απλα ρε φιλε όταν παίρνεις τόσα λεφτά να είσαι λίγο με τον πελάτη σου ευέλικτος .

πληρωνω περίπου 800 ευρώ το χρόνο και πηγαίνω ήδη 2 χρόνια . 

Αναξαρτητως του συμβολαίου εγώ θα προβώ σε καταγγελία και θα τους ξεφτιλισω ακόμα και αν δεν....

Δεν θες να διακοψεις αλλα για διακοπη πας. Νευριασε ο κυρης και εκοψε τα @@ του λεει μια παροιμια

Δημοσ.

Μένω κέντρο δεν έχω μεταφορικό , μου λένε τραβά Μαρούσι ή Γλυφάδα όσο είναι κλειστή η πισίνα και κατά τα αλλά εναλλακτικές και τι καλοί και επαγγελματίες είναι . Δηλαδή 1 ώρα με τα μέσα . Αν είχαν Κόρινθο θα μου έλεγαν πήγαινε και στην Κόρινθο στην πισίνα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια, ποιο γυμναστήριο είναι ;

(Ψάχνω κατι κοντα στο κεντρο της Αθήνας με πισίνα-για 1-2 μηνες)

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, ilouko said:

εντάξει ρε παιδιά πεστε να με φάτε ! Πούθενα δεν έχω δίκιο , ειλικρινά . 

φιλε μου @ChimairaX έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι γιατί δίνω τόσα λεφτά αλλά είναι το μόνο που είναι στο κέντρο με πισίνα και με βολεύει γιατί δεν έχω μεταφορικό και επίσης έχω ένα σοβαρό θέμα στη μέση μου και μόνο η άσκηση στο νερό με βοηθά . 

Με τόσα λεφτά που τους δίνεις 2 χρόνια, έπαιρνες μηχανάκι και πήγαινες όπου γούσταρες να βρεις γυμναστήριο με πισίνα.
Θα γλίτωνες και το thread στο insomnia.

Όλα εγώ πχια;  

• Like 4
Δημοσ.

@k_w_t φιλε μου 22 μέρες θα είναι κλειστή . Περισυ που ήταν 5 μέρες δεν είπα τίποτα .

1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε

Με τόσα λεφτά που τους δίνεις 2 χρόνια, έπαιρνες μηχανάκι και πήγαινες όπου γούσταρες να βρεις γυμναστήριο με πισίνα.
Θα γλίτωνες και το thread στο insomnia.

Όλα εγώ πχια;  

Είπες την πιο σωστή κουβέντα φιλε μου ! Αλήθεια !

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilouko είπε

@k_w_t φιλε μου 22 μέρες θα είναι κλειστή . Περισυ που ήταν 5 μέρες δεν είπα τίποτα .

Πιστευω οτι ειναι επισκευη τοτε οχι συντηρηση... 

Και πιστεψε με θα τους κοστιζει πολλα ...

Εκεινες τις μερες πηγαινε να χαρεις τουλαχιστον την θαλασσα....

Δημοσ.

Κι εμάς στης Γλυφάδας θα κλείσει κάποιες μέρες η πισίνα μέσα στον αυγουστο. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ειναι !!!

Μπορει να σε χαλάει επειδή εσυ θα είσαι Αθήνα και θες να πηγαίνεις αλλα ειναι κατι που πρέπει να γίνει. Και πολυ λογικά το κάνουν όταν οι περισσότεροι λείπουν.

Εισαι λάθος απο κάθε άποψη σε αυτο που γράφεις, δεν έχεις κανένα δίκιο ουτε μπορείς να κανεις καποια «καταγγελία». 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Το ιδιο ηθελα να πω και εγω

Λογικα το holmes ειναι

Δημοσ.

Καλά πληρώνεις 60 ευρώ το μήνα γυμναστήριο για να χρησιμοποιείς μόνο την πισίνα; 720 ευρώ το χρόνο. Εγώ στο γυμναστήριο δίνω 200-220 ετήσιο. Μάλλον είναι κανα κυριλέ γυμναστήριο που οι άνθρωποι έχουν λεφτά και δεν νοιάζονται για το 60ρικο. Σε καταλαβαίνω, λογικό να μην θες να το πληρώσεις αλλά αν δεν έχεις άλλες εναλλακτικές δεν εχεις και επιλογές, αυτοί έχουν το πάνω χέρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Το γυμναστήριο όμως σου προσφέρει ένα "πακέτο" υπηρεσιών, δεν μπορεί να προσαρμόσει την τιμολογιακή του πολιτική στις ορέξεις και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη - εκτός εάν (επαναλαμβάνω) υπάρχουν ξεχωριστά πακέτα για πισίνα, για γυμναστήριο κλπ, τα οποία προφανώς δεν υπάρχουν στην περίπτωσή σου. 

Με τη δική σου λογική, κάποιο άλλο μέλος θα ισχυριστεί ότι δεν χρησιμοποιεί τα 3 από τα 10 όργανα και θα απαιτήσει μείωση της συνδρομής που πληρώνει κατά 30%. Σου φαίνεται λογικό; 

Από τη στιγμή μάλιστα, όπως σωστά επισημάνθηκε παραπάνω, το γυμναστήριο σου προσφέρει και εναλλακτικές επιλογές να επισκεφθείς άλλα γυμναστήρια και προνόησε να πραγματοποιήσει τις εργασίες συντήρησης κατά την περίοδο που η πλειοψηφία των πελατών του θα απουσιάζει.

Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε τυχόν καταγγελία σου βασισμένη σε αυτά τα περιστατικά θα πέσει στο κενό.

Ναι,αλλά αν το πακέτο περιλαμβάνει πισίνα,πρέπει να έχει πισίνα,διαφορετικά,είναι ψεύτικο.

Το να δώσει εναλλακτική λύση (κάτι που είναι σεβαστό να κάνει),του στυλ τράβα κάπου αλλού (φαντάσου να μένεις Α μεριά και να σε στέλνουν στην Β,στην άλλη άκρη της πόλης) (και να μην έχεις ακούσει και τα ''καλύτερα''για εκεί)  για πισίνα,δεν είναι και τόσο λύση.Επιλέγουμε εκεί που μπορούμε και θέλουμε να πηγαίνουμε,για πολλούς λόγους.Αν ήταν, θα πήγαινε εξ αρχής αλλού.

Ορθώς έπραξε,ενημερώνοντας για τις εργασίες,αλλά θα έπρεπε να δώσει και επιλογή, στο αν ο πελάτης συμφωνεί με την αλλαγή αυτή.

Το σωστότερο θα ήταν να δεχθεί το αίτημα του πελάτη και να τον ''κερδίσει'' με τον τρόπο αυτό. 

1 ώρα πριν, paredwse είπε

Επεξ/σία από dimpa16
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δε κάνεις απλά πουσαπς στο σπίτι και τρέξιμο,για να μην πληρώνεις 60ε στα gyms

Εdit:Οπα σορρυ τώρα είδα είδα οτι έχεις πρόβλημα με την μέση σου

Επεξ/σία από BLaCK_NePtUnE
  • Sad 1
Δημοσ.

Πολλα γυμναστηρια εχουν σαν επιλογη την παυση της συνδρομης για 1 μηνα λογω τραυματισμου ή αλλου λογου. Πληρωσε κανονικα, ζητησε παυση του αυγουστου και πηγαινε τον σεπτεμβριο που θα ειναι free. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...