mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, margaritagr είπε σε ποιο γυμναστηριο αναφερεσαι; Επεκταση δεν εχουν λογο να του προσφερουν, ο φιλος ισχυριζεται οτι πηγαινει μονο στην πισινα, ποιος απο τους υπευθυνους το ξερει αυτο; Και παλι ξαναλεω ειναι δικο του προβλημα. Η επιχειρηση μπορει να κανει καποιους διακανονισμους με τους πελατες της αλλα δεν μπορουμε να την κατηγορησουμε για το αντιθετο. Αν ενας ζητησει ειδικα προνομια λογω του κλεισιματος της πισινας αντιλαμβανεσαι ποσοι θα πανε και θα ζητουν το ιδιο. Οταν χαλαει ενα μηχανημα στο γυμναστηριο μας προσφερουν εκπτωση-επεκταση ;; δηλ να παω εγω να δω το leg press εκτος λειτουργιας και να πω αααα εγω γι αυτο ερχομαι γυμναστηριο, αποζημιωστε με. Δεν γινονται πουθενα αυτα!! Το πιο απλο πραγμα που μπορουσε να κανει ο φιλος ειναι να ζητησει παγωμα της συνδρομης του γι αυτες τις μερες. Οταν επαθα διαστρεμμα κ ενα μηνα δε μπορουσα να παω τζιμ τους πηγα χαρτι γιατρου κι ετσι η συνδρομη μου πηρε ενα μηνα παραταση. Δεν εχουν φερθει ποτε αντιεπαγγελματικα. Απο την αλλη μην ξεχναμε προς προκειται για πολυεθνικη ε Ποια είναι η πολυεθνική;
orck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, margaritagr είπε Οταν χαλαει ενα μηχανημα στο γυμναστηριο μας προσφερουν εκπτωση-επεκταση ;; δηλ να παω εγω να δω το leg press εκτος λειτουργιας και να πω αααα εγω γι αυτο ερχομαι γυμναστηριο, αποζημιωστε με. Δεν γινονται πουθενα αυτα!! Ποσες ημερες σου φαινονται λογικες για επισκευη ενος οργανου; 5,22 η μισος χρονος; Ποσα leg press εχει το γυμναστηριο σου; Υπαρχουν εναλλακτικες της συγκεκριμενης ασκησης; Εγω στο δικο μου ειχα γραψει ενα ευγενικο παραπονο στο facebook για τους διαδρομους, απο τους 30 ειχαν μονιμα 4-6 χαλασμενους, καμια κινητικοτητα για επισκευη τους, οκ εξειδικευμενο οργανο, ισως ηταν ηλεκτρονικο και δεν βρισκαν ανταλλακτικο η δεν θελαν να βρουν. Με το που ειδαν το σχολιο αμεσως μου απαντησαν οτι θα το δουν. Σε μια εβδομαδα νεο μυνημα για να μου πουν οτι επισκευαστηκαν μερικοι. Οντως απο τους 6 χαλασμενους πεσαμε στους 3 χαλασμενους. Δεν ειναι κακο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από orck 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, mylo είπε Ποια είναι η πολυεθνική; Τα club για τα οποια μιλαμε ανηκουν σε αλυσιδα με health clubs σε διαφορα σημεια στην ευρωπη. @Orck δεν εχει νοημα να παιζουμε την κολοκυθια. Λυσεις του εχουν προταθει. Η πισινα χρειαζεται συντηρηση και χ μερες κλεινει. Κατ αυτον τον τροπο εκτος λειτουργειας τιθενται οργανα, σαουνες, τζακουζια κλπ. Αλιμονο αν ο καθενας με βαση τα προσωπικα του θελω απαιτουσε και ειδικη μεταχειριση. Αυτο που εκανες εσυ ειναι μια λογικη διαμαρτυρια. Καλα εκανες προφανως. Και στον φιλο λοιπον ειπαν πηγαινε τσαμπα σ ενα απο τα αλλα 2 club. Το link μεταξυ clubs πληρωνεται. Του το προσφεραν free. Στη Γλυφαδα σταματα λεωφορειο ακριβως απ εξω. Αν εχεις τοσο μεγαλη αναγκη πας. Επισης αν θες ζητας παγωμα συνδρομης. Ο ts δε θελει τιποτα απο αυτα θελει να μη πληρωσει. Ε οχι δε γινεται. Τωρα απο κει και περα μιλαμε για λαϊκη καταναλωση και μονο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από margaritagr 2
dalain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Χμμμ για να δουμε.....60 ευρω τον μηνα για αντε πες 5 υπηρεσιες,αρα 12 ευρω αναλογικα την υπηρεσια...που σημαινει 39 λεπτα του ευρω ανα υπηρεσια την ημερα επι 22 ημερες,που θα κλεισει η πισινα, βγαινει το αστρονομικο ποσο των 8.58 ευρω!!!!Ε οχι....θα μας χρεοκοπησουν οι αλητες...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν συντηρούν? Γκρινα. Συντηρούν? Πάλι κρίνα. Άντε βγάλε άκρη. Αφού μπήκες σε φορα, για να πάρεις γνώμες, διότι *απαγορεύεται ο online διασυρμός επιχείρησης. ΟΧΙ, είσαι πολύ λαθος εδώ. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 hours ago, mylo said: Αν έδινε αυτή την επιλογή η νόβα με ανάλογη τιμή θα είχε πολύ περισσότερη πελατεία Οταν θα ανοιξεις μια επιχειρηση και θα πουλας τσαμπα για να μαζευεις πελατεια, στειλε μου κι εσυ ενα pm... Με τοσα λαμπρα μυαλα εδω στο ινσομνια, διαβλεπω την δυνατοτητα να βγαζω λεφτα με το να ειμαι πελατης σας. Αρκει να με ενημερωσετε οταν θα ανοιξετε επιχειρησεις με τις μαρκετινιστικες πολιτικες που προτεινετε εδω!
ilouko Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, momentum είπε Προσπαθησε να βρεις εναν οσο πιο υψηλα ισταμενο και στειλε επισημα μειλ με τη διαμαρτυρια σου. Μη καθεσαι και μιλας με τα ατομα στην γραμματεια συνηθως ειναι ασχετοι δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται. 6 ώρες πριν, orck είπε Σε ποιο σημειο ο TS αποκαλεσε γελοια η αστεια την επιχειρηση; Κανε μια παραθεση ακριβως γιατι εγω το πιο κακο η "δυσφημιστικό" που διαβασα ειναι οτι του λενε βλακειες. Εαν ζεις στην Ελλαδα λογικα θα εχεις μια εικονα τους σεβασμου (η την απουσια αυτου) που δειχνουν οι καθε μορφης επιχειρησεις στους πελατες τους. Απλα δεν τους νοιαζει τιπτοα. Μου φαινεται περιεργο που πρεπει να το αναφερω αυτο εδω, ριξε μια ματια στις προσφορες και γενικα στις καταγγελιες που γινονται καθε τρεις και λιγο για αρκετα καταστηματα. Αυτο ομως δεν λεει κατι για το ποσο σεβεται αυτη η εταιρια τους πελατες της. Μια επιχειρηση που εισπρατει ενα πολυ καλο ποσο απο εναν συστηματικο της πελατη (60ευρω για γυμναστηριο τον μηνα για 2 χρονια) θα προσπαθουσε να δωσει μια λυση στο αιτημα του πελατη, οπως για παραδειγμα επεκταση συνδρομης για 15 ημερες. Τωρα με τους χειρισμους αυτους κινδυνευουν να χασουν 720ευρω. Εαν δεχομαστε οτι μας εχει ηδη αναφερθει θα πρεπει να δεχθουμε οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος εκανε χρηση μονο της πισινας, εδινε ενα 60αρικο για την πισινα και μονο. Εαν πας για πισινα και για 20+ ημερες ειναι κλειστη τοτε ουσιαστικα δεν εχεις καμια παροχη και απλα πληρωνεις την συνδρομη. Συνηθως οι πελατες δεν πληρωνουν για το τιποτα. Σε ποιο συμπαν μια συντηρηση πισινας θελει 20+ ημερες; Με καλαμακι θα ρουφανε το νερο; Ας ειμαι ο μονος θεωρω οτι εχει δικιο σε αυτο που ζηταει. Στο γυμναστηριο που πηγαινα τετοια θεματα δεν σκαλωναν τοσο πολυ, φυσικα ο ανθρωπος της υποδοχης δεν ηξερε να απαντησει, σημειωνε τι του ζητας και ρωτουσε παραπανω. Μηπως επεσες σε κανενα στραβοξυλο υπαλληλο υποδοχης; Παιδιά οι περισσότεροι πέσατε να με φάτε , είναι και θέμα ηθικό και προσοχής στον πελάτη σου . Εγω στη δουλειά μου τους πελάτες τους έχω στα οπα οπα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι . Τον προσεχείς τον πελάτη σου , θα μπορούσαν να είναι πιο ευελικτοι. Σε λίγο κάποιοι από εδώ μέσα θα με πείτε και ανήθικο που έθιξα την επιχείρηση , θα με κρεμάσετε και στο Σύνταγμα και φυσικά «ωφείλω» να πληρώσω 60 ευρώ τον μήνα Αύγουστο για παροχή μιας υπηρεσίας που δεν θα λάβω . Αλλιως να κόψω το λαιμό και να πάω με συγκοινωνία στις άλλες εναλλακτικές που μου δίνουν , 1 ώρα μακριά μου . συγνωμη αν σας έθιξα την επιχείρηση είναι όλα εντελώς παράλογα που είπα και ανυποστατα. καλη τύχη ... 1
spyros007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε 25 μέρες χτίζεις καινούργια πισίνα .Συντήρηση εκτός του οτι γίνεται και χωρίς να κλείσει η πισίνα ,πανω απο μια βδομαδα δεν χρειαζεται .Κατι δεν στεκει καλα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από spyros007
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε Οταν θα ανοιξεις μια επιχειρηση και θα πουλας τσαμπα για να μαζευεις πελατεια, στειλε μου κι εσυ ενα pm... Με τοσα λαμπρα μυαλα εδω στο ινσομνια, διαβλεπω την δυνατοτητα να βγαζω λεφτα με το να ειμαι πελατης σας. Αρκει να με ενημερωσετε οταν θα ανοιξετε επιχειρησεις με τις μαρκετινιστικες πολιτικες που προτεινετε εδω! Δεν είπα ποτέ να δίνει κάτι τζάμπα. Να σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις αυτό που θες στην ανάλογη τιμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να χρεώνει μόνο την πισίνα. Δε νομίζω ότι είναι παράλογο, ούτε θα μπει μέσα η εταιρεία.
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, mylo said: Δεν είπα ποτέ να δίνει κάτι τζάμπα. Να σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις αυτό που θες στην ανάλογη τιμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να χρεώνει μόνο την πισίνα. Δε νομίζω ότι είναι παράλογο, ούτε θα μπει μέσα η εταιρεία. Αυτο που ειπες για τη νοβα ουσιαστικα αυτο σημαινε... Μπορει να μην καταλαβαινεις το γιατι, αλλα αυτο ειναι και το θεμα μας κιολας. Οτι οντας πελατες, φανταζεστε τον κοσμο ιδανικο για την καθε επιχειρηση και νομιζετε οτι ολα ειναι απλες προσθαφαιρεσεις.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend
ge-lyk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, defacer είπε Πού ακούστηκε να προσφέρει κάποια επιχείρηση αυτό που θεωρεί η ίδια ότι τη συμφέρει και όχι αυτό που ο κάθε πελάτης μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει έτσι; Επόμενο θέμα, η Nova μου δίνει τα κανάλια μόνο σε πακέτα και δε με αφήνει να διαλέξω τα δύο συγκεκριμένα που θέλω να βλέπω, η πιτσαρία έχει δύο συν μία δώρο αλλά εγώ δε μπορώ να φάω τρεις πίτσες με τον κολλητό μου, και άλλες ιστορίες φρίκης. ....ναι,αλλα εάν η nova σού κόψει δύο τρία κανάλια για 20 ημέρες, λογικό δεν είναι να γκρινιάξεις? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει δικαίωμα να κόψει κανάλια ή να τα αντικαταστήσει. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο που να σου εγγυάται ότι θα παίζει για πάντα τις αγαπημένες σου σειρές ή την αγαπημένη σου ομάδα. Οπως επίσης το καλοκαίρι δεν δείχνει ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε με αυτή την λογική κάποιος να διακόπτει το καλοκαίρι και να ξαναβάζει νόβα τον Σεπτέμβριο για να δει superleague. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ευελιξία λέγεται και θα μπορούσαν πολύ απλά να δώσουν στον άνθρωπο ένα μήνα αναβολή στη συνδρομή του και όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ούτε αυτός πληρώνει υπηρεσία που δεν λαμβάνει ούτε αυτοί χάνουν σταθερό πελάτη. 2 1
orck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, GenesisX είπε Εχει δικαίωμα να κόψει κανάλια ή να τα αντικαταστήσει. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο που να σου εγγυάται ότι θα παίζει για πάντα τις αγαπημένες σου σειρές ή την αγαπημένη σου ομάδα. Οπως επίσης το καλοκαίρι δεν δείχνει ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε με αυτή την λογική κάποιος να διακόπτει το καλοκαίρι και να ξαναβάζει νόβα τον Σεπτέμβριο για να δει superleague. Γνωριζοντας απο πριν οτι δεν εχει το καλοκαιρι μπαλα μπορεις να κανεις συνδρομη μονο τους μηνες που θα εχει, η δυνατοτητα υπαρχει. Ξερεις απο πριν βεβαια τι θα αγορασεις και τι θα δειξει. Δεν σου διαφημιζουν champions league αλλα στην μεση της χρονιας τα σπανε με τις διοργανωσεις και σου αντικαθισταν τους αγωνες με αλλους απο το τοπικο πρωταθλημα Ανω Ραχουλα-Κουκουβαουνες. Ας αγοραζαν μια πλαστικη πισινα απο Jumbo για να λενε στους πελατες τους, να καντε εδω επειδη ειμαστε τερμα τσιπηδες να σας παρατεινουμε την συνδρομη για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Παιζουμε με τις λεξεις μαγκες. Δεν βγαινει η λογικη σας.
malmsteen1984 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, GenesisX είπε Οπως επίσης το καλοκαίρι δεν δείχνει ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε με αυτή την λογική κάποιος να διακόπτει το καλοκαίρι και να ξαναβάζει νόβα τον Σεπτέμβριο για να δει superleague. Ακυρο το παράδειγμα που εδωσες. Στην περιπτωση της nova γνωριζεις οτι το καλοκαιρι δεν εχει πρωταθλημα. ο φιλος παλι πληρωσε και δεν τον ειπε κανεις οτι θα κλεισει για 3 βδομαδες η πισινα. Εξωφρενικο ειναι. Και απορω με τους υπολοιπους large συμφορουμιτες που τον ειρωνευτηκαν η αστειευτηκαν με την περιπτωση αυτη. Οποισδηποτε πληρωνει για μια υπηρεσια πρεπει και να την εισπράττει. Οκ να κλεισει για μια βδομαδα ειναι λογικο. Ειτε λογω διακοπων ειτε λογω συντήρησης. Αλλα 3 βδομαδες;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις