polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, Lelouch είπε Καλά πληρώνεις 60 ευρώ το μήνα γυμναστήριο για να χρησιμοποιείς μόνο την πισίνα; 720 ευρώ το χρόνο. Εγώ στο γυμναστήριο δίνω 200-220 ετήσιο. Μάλλον είναι κανα κυριλέ γυμναστήριο που οι άνθρωποι έχουν λεφτά και δεν νοιάζονται για το 60ρικο. Γιατι ο άνθρωπος γουστάρει να θέλει να κάνει κολυμβητήριο, εσύ νταβατζής στα λεφτά του και στο lifestyle του είσαι? 2
defacer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, ge-lyk said: ....ναι,αλλα εάν η nova σού κόψει δύο τρία κανάλια για 20 ημέρες, λογικό δεν είναι να γκρινιάξεις? Αυτό που λες δεν έχει βέβαια τίποτα να κάνει με την καταλληλότητα του παραδείγματος της Νόβα, που το έφερα μιλώντας για πακέτα υπηρεσιών, αλλά αφού νιώθεις ότι πρέπει να το συζητήσουμε και εκτός του context στο οποίο αναφέρθηκε, δε χαλάω χατήρι. Παρόλο που είναι τόσο έξυπνο όσο το να πούμε "η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης" και να σχολιάσει κάποιος πως δεν ισχύει επειδή δεν τη γέννησε. Που λες, αν η Νόβα μου κόψει τρία κανάλια για μια βδομάδα θα γκρινιάξω επειδή δεν έχει κανένα λόγο να μου τα κόψει καθώς τα πάντα είναι virtual και δεν υπάρχει κανένα μοναδικό πράγμα που μπορεί να "χαλάσει" και να μου κοπούν τα κανάλια. Αν όμως έχω θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ (ή πρόσβαση σε πισίνα) και κάποια μέρα δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω επειδή σκάβουν το δρόμο (ή επειδή πρέπει να γίνει συντήρηση στην πισίνα) δε θα γκρινιάξω. Βλέπεις τη διαφορά; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από defacer
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Ακυρο το παράδειγμα που εδωσες. Στην περιπτωση της nova γνωριζεις οτι το καλοκαιρι δεν εχει πρωταθλημα. ο φιλος παλι πληρωσε και δεν τον ειπε κανεις οτι θα κλεισει για 3 βδομαδες η πισινα. Εξωφρενικο ειναι. Και απορω με τους υπολοιπους large συμφορουμιτες που τον ειρωνευτηκαν η αστειευτηκαν με την περιπτωση αυτη. Οποισδηποτε πληρωνει για μια υπηρεσια πρεπει και να την εισπράττει. Οκ να κλεισει για μια βδομαδα ειναι λογικο. Ειτε λογω διακοπων ειτε λογω συντήρησης. Αλλα 3 βδομαδες;;; Η nova δεν σου πουλάει το πρωτάθλημα. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ειναι το πρωτάθλημα, το οποίο δεν υπάρχει το καλοκαίρι. Το ίδιο και το γυμναστήριο. Αν πήγαινε σε ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, που είχε ΜΟΝΟ πισίνα και ΜΟΝΟ για την πισίνα πλήρωνε συνδρομή, θα είχε δικαίωμα ανάλογα με τη σύμβαση να παραπονεθεί και εν τέλει να μην πληρώσει. Το Holmes ΔΕΝ ειναι κολυμβητήριο, είναι ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ που ΜΙΑ από τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι η πισίνα. Δεν είναι ότι είναι large οι συμφορουμίτες που λες. Είναι ότι έχουν ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, κάτι το οποίο δυστυχώς βλέπω απουσιάζει από πολλούς. Δυστυχώς για τον φίλο, δεν μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και αναλογόμαστε όλοι σε ένα άσκοπο thread που ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του, έχοντας ελάχιστη γνώση για το πώς λειτουργουν τα γυμναστήρια, οι ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ συμβάσεις, αλλά και (δυστυχώς και χειρότερο) η κοινή λογική.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ---------------------------- Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
defacer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 30 minutes ago, mylo said: Ευελιξία λέγεται και θα μπορούσαν πολύ απλά να δώσουν στον άνθρωπο ένα μήνα αναβολή στη συνδρομή του και όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ούτε αυτός πληρώνει υπηρεσία που δεν λαμβάνει ούτε αυτοί χάνουν σταθερό πελάτη. Θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και ο TS δεν έχει βέβαια κανένα πάτημα να το αξιώνει. Ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι τη διαφορά. Επίσης, όταν κάτι δεν είναι στοιχειοθετημένο σου δικαίωμα και το ζητάς σαν εξυπηρέτηση, βοηθάει να μη συμπεριφέρεσαι σαν πίθηκος όταν το ζητάς. Αν κρίνω από αυτά που γράφονται στο θρεντ με καταγγελίες κατευθείαν από τη σέντρα υπάρχει νομίζω περίπτωση να χάλασε εκεί το γλυκό.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, ilouko είπε Παιδιά οι περισσότεροι πέσατε να με φάτε , είναι και θέμα ηθικό και προσοχής στον πελάτη σου . Εγω στη δουλειά μου τους πελάτες τους έχω στα οπα οπα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι . Τον προσεχείς τον πελάτη σου , θα μπορούσαν να είναι πιο ευελικτοι. Σε λίγο κάποιοι από εδώ μέσα θα με πείτε και ανήθικο που έθιξα την επιχείρηση , θα με κρεμάσετε και στο Σύνταγμα και φυσικά «ωφείλω» να πληρώσω 60 ευρώ τον μήνα Αύγουστο για παροχή μιας υπηρεσίας που δεν θα λάβω . Αλλιως να κόψω το λαιμό και να πάω με συγκοινωνία στις άλλες εναλλακτικές που μου δίνουν , 1 ώρα μακριά μου . συγνωμη αν σας έθιξα την επιχείρηση είναι όλα εντελώς παράλογα που είπα και ανυποστατα. καλη τύχη ... Παντως τα 60 ευρω δεν τα πληρωνεις για την πισινα, αλλα για την πισινα, τα ομαδικα, τα οργανα, τη σαουνα, το τζακουζι, την παροχη πετσετων κλπ. Θελω να πω, εσυ εχεις μεινει στο οτι πληρωνεις 60 ευρω για πισινα, που θα εστεκε μοναχα αν ειχες παει πριν την εγγραφη και τους ειχες πει "Παιδια εγω θελω προσβαση μονο στην πισινα, ποσο το αφηνετε?". Και βασικα, οταν εχεις προσβαση σε ολους τους χωρους, πως μπορει ο υπευθυνος να ξερει οτι εσυ χρησιμοποιεις μονο την πισινα? Και να ξαναρωτησω επειδη μαλλον χαθηκε, πως και πληρωνεις 60 ευρω αντι για 80?
tsifotis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Κι εγω νομιζω μαλλον το γλυκο χαλασε στη συνεννοηση. Φανταστειτε εναν διαλογο σαν κι αυτο: -Γεια σας. Εμαθα οτι για σχεδον ολον τον Αυγουστο δεν θα λειτουργει η πισινα. Ισχυει; -Ναι. -Ξερετε εγω ερχομαι αποκλειστικα για την πισινα. -Λυπαμαι που τ ακουω. Ξερετε μπορειτε να κανετε χρηση πισινων εκει και εκει. -Τοσο μακρυα; Να κανω για σχεδον μηνα τετοιες αποστασεις; δεν μπορω. -Λυπαμαι. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο. -Μπορουμε τουλαχιστον να παγωσουμε ολο τον Αυγουστο σαν συνδρομη και να συνεχισουμε απο Σεπτεμβρη -Οχι δεν προβλεπεται. -Δεν μπορειτε να ζητησετε να γινει; Ειμαι παλιος πελατης και θα συνεχισω αλλου -Καντε ό,τι καταλαβαινετε. -Δηλαδη δεν σας ενδιαφερει να μεταβιβασετε σε καποιον αυτο που σας ειπα; -Ναι, ναι. Φυσικα... Αν μετα απο αυτο η απαντηση ηταν παλι ιδια δηλαδη αρνητικη θα ειχες δικιο να αλλαξεις γυμναστηριο ως απογοητευμενος πελατης. Αλλα για καταγγελιες κλπ νομιζω ειναι υπερβολη. Ενας καλος πελατης που δεν ζηταει κατι παραλογο (πχ να μου πληρωνετε ταξι για γλυφαδα ή ως αποζημιωση δωρο 9 μηνες συνδρομη) πρεπει να ακουγεται. Αλλιως ακομα κι αν ειναι ενας απο τους πολλους πελατες, η επιχειρηση δεν δικαιολογειται. Κανει κατι λαθος. 3
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεδομενο 1: Οι πισινες προβλεπεται να συντηρουνται συμφωνα με τις προδιαγραφες τους και συμφωνα με την ελληνικη νομοθεσια. Οποτε δεν ειναι κατι που γινεται εκτος καλης και συνηθους πρακτικης. Δεδομένο 2: Ο χρονος σωστης και πλήρους συντηρησης μιας πισινας ειναι συνηθως 2-3 εβδομάδες (αναλογως την πισινα) οταν γινεται σωστα και η πισινα ειναι μεγαλων διστασεων και οχι παιδικη. Δεν μιλαμε για ενα απλο καθαρισμο του κελυφους και αλλαγη νερου. Μιλαμε για πληρη καθαρισμο των φιλτρων (δεν ειναι φιλτρακια βρυσης ή ενυδριου) και των σωληνωσεων, συντηρηση του κελυφους, των συστηματων ανακυκλωσης, χλωριωσης, καθαρισμου, αντλιων, νεο γεμισμα, χλωριωση με σοκ χλωριου, επαναφορα ph, θερμανση κλπ κλπ Δεδομενο 3: Πληρωνεις πακετο συνδρομης για πολλαπλες παροχες. Δεν γινεται να το καταργησεις επειδη η μια απο τις πολλες δεν σου παρεχεται και μαλιστα για απολυτα φυσιολογικους και αναμενόμενους λογους οι οποιοι και προβλεπονται απο την σχετικη νομοθεσια (περιοδικη συντηρηση) και μαλιστα εχοντας διαθεσιμη εναλλακτικη επικογη εντος της ιδιας πολης. Μπορεις να ζητησεις αναλογικη την μειωση του τιμηματος ισως αλλα ακομη και αν αυτο γινει αποδεκτο θα μιλαμε για ενα ποσο των 5-6€!! 800€/ετος δια 12 μηνες δια 10 παροχες (τουλαχιστον) = 6,5€!!! Μπορεις να φωναζεις οσο θελεις αλλα απλα δεν εχεις κατι ουσιαστικο να στηριξεις την οποια απαιτηση σου. Απο εκει και μετα η αποφαση ειναι δικη σου ουτως ή αλλως το τι θα πραξεις. P.S. Υποψην οτι η βδομαδα του 15Αυγουστου ειναι νεκρη απο συνεργεια και προμηθευτες ουτως ή άλλως! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA 4
bromiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ου μπλέξεις με περίεργο και παράλογο πελάτη... 2
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, spyros007 είπε Σε 25 μέρες χτίζεις καινούργια πισίνα .Συντήρηση εκτός του οτι γίνεται και χωρίς να κλείσει η πισίνα ,πανω απο μια βδομαδα δεν χρειαζεται .Κατι δεν στεκει καλα. Ξερεις πραγματικα απο συντηρηση πισινας ή το λες ετσι στο περιπου; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mylo είπε Ευελιξία λέγεται και θα μπορούσαν πολύ απλά να δώσουν στον άνθρωπο ένα μήνα αναβολή στη συνδρομή του και όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ούτε αυτός πληρώνει υπηρεσία που δεν λαμβάνει ούτε αυτοί χάνουν σταθερό πελάτη. 1)του προτειναν ηδη τσαμπα να παει σ αλλο γυμναστηριο. Τσαμπα. Αυτο δηλ δεν ειναι "ευελιξια"; 2)ο πελατης δε ζητησε παγωμα της συνδρομης αλλα να μην πληρωσει. Αυτο δε γινεται. Η επιχειρηση οφειλει να πληρει αυτα που σου δινει να υπογραψεις. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι με βαση τα θελω του καθενος ΟΦΕΙΛΕΙ να προσαρμοζεται τοτε κανεις κατι πολυ λαθος. Επισης το χανει πελατες επειδη κανει συντηρηση της πισινας ειναι εντελως αστειο, το καταλαβαινετε. (Θα περιμενα καποιος να φωναζει αν δε γινοταν συντηρηση. Να γκρινιαζει επειδη γινεται, πρωτη φορα το βλεπω) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από margaritagr
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Καταλαβαινω την αναστατωση του φιλου αλλα παρολα αυτα τετοιες αναστατωσεις δημιουργουνται καθημερινα στην ζωή μας. Και η ΔΕΗ θα κοψει περιοδικα το ρευμα και το νερο θα κοπει για εργασιες δικτυου και το ασανσερ δεν θα λειτουργει οταν θα γινεται συντηρηση του (ή επισκευη του), και ο δρομος θα στενεψει ή θα κοπει η προσβαση οταν γινονται εργασιες και το αστικο λεωφορειο θα αλλαξει διαδρομη για τον ιδιο λογο κλπ κλπ. Ειδικα προγραμματισμενες και αναμενόμενες εργασιες δεν νομιζω οτι θα πρεπει να επισυρουν ομως τοση οργη. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Αν ήμουν στην θέση του γυμναστηρίου θα έλεγα στον πελάτη οτι όσες μέρες δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την πισίνα θα τις πάρει δωρεάν ως επιπλέον ημέρες από το πρόγραμμα που επέλεξε, αν ήμουν πελάτης αυτό θα ζητούσα. Εναλλακτικά αν μπορεί να γίνει μείωση της συνδρομής για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα μπορούσε ο ts να ζητήσει τα παραπάνω χωρίς να απειλεί με καταγγελίες και επιστροφές, τώρα έγινε λάθος συνεννόηση.
ilouko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Η λέξη «καταγγελία» από μεριάς μου στην επαφή μου με το gym αναφέρθηκε όταν μετά από 5-6 mails που ανταλλάξαμε αμέσως μετά την επιλογή των άλλων gym μου πρότειναν να κάνω χρήση μιας ενέργειας που τρέχει και λέει πως αν φέρεις 5 φίλους σου και κάνουν χρήση μια εβδομάδας στο gym και τελικά γραφτούν παίρνεις κάποια benefits ... Δηλαδή άλλο τους έθεσα και άλλο μου απάντησαν . Ήταν εντελώς άσχετο αυτό με τους φίλους . 3 φορές τους εξήγησα πως δεν με βολεύουν τα αλλά gym και πως για αυτό γράφτηκα στο κεντρο και καπάκι μου είπαν το άσχετο της ενέργειας -διαγωνισμού που τρέχει τον Ιούλιο . Ότι να ναι .
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ilouko είπε Η λέξη «καταγγελία» από μεριάς μου στην επαφή μου με το gym αναφέρθηκε όταν μετά από 5-6 mails που ανταλλάξαμε αμέσως μετά την επιλογή των άλλων gym μου πρότειναν να κάνω χρήση μιας ενέργειας που τρέχει και λέει πως αν φέρεις 5 φίλους σου και κάνουν χρήση μια εβδομάδας στο gym και τελικά γραφτούν παίρνεις κάποια benefits ... Δηλαδή άλλο τους έθεσα και άλλο μου απάντησαν . Ήταν εντελώς άσχετο αυτό με τους φίλους . 3 φορές τους εξήγησα πως δεν με βολεύουν τα αλλά gym και πως για αυτό γράφτηκα στο κεντρο και καπάκι μου είπαν το άσχετο της ενέργειας -διαγωνισμού που τρέχει τον Ιούλιο . Ότι να ναι . Παρολα αυτα τα πραγματα εχουν ετσι οπως ειπωθηκαν. Μπορει να ζοριζεσαι με αυτη την κατασταση και ειναι κατανοητο αλλα δεν ηταν καν υποχρεωμενοι σε καποια επιπλεον ενεργεια. Θα μπορουσαν ισως να κανουν αυτο που καποιοι λενε (παραταση συνδρομης, προσωρινο παγωμα) αλλα δεν ηταν υποχρεωμενοι σε αυτο. Κακη επικοινωνιακη πολιτικη; Ναι. Εως εκει ομως. Η πισινα ωφειλει να συντηρειται συμφωνα με τα προβλεπομενα κατασκευαστη και νομοθεσιας. Υπηρχαν εναλλακτικες. Ποτε φυσικα οι εναλλακτικες δεν ειναι απολυτα βολικες αλλα αποτελουν ομως επιλογη. Δεν μπορεις να υποστηριξεις οτι αποτελει δολια ενεργεια του γυμναστηριου η παυση λειτουργιας της πισινας για συντηρηση. Ολα τα κολυμβητηρια κλεινουν 1 μηνα για συντηρηση και φαντασου οτι εχουν και πρωταθλητες και προπονητες που θα ηθελαν να κλεινουν μονο για 1 το πολυ 2 βδομαδες. Εχουν και κοσμο (κοινο) που πηγαινει καθημερινα για 20+ χρονια πληρωνοντας και αυτοι ετησια συνδρομη! Θελεις μειωση τιμηματος; Οκ. Ζητησε το. Θα υπολογιστει στα 5-6€ μεγιστο. Υπαρχει νοημα; Δεν δικαιουσαι να μην πληρωσεις τον μηνα. Αυτο ειναι ξεκαθαρο. Πληρωνεις πακετο και ειναι προσωπικη σου επιλογη το τι θα χρησιμοποιεις. Δεν εχω μαθει να λεω λογια απλα για να ευχαριστησω τον αλλον και ειμαι ο πρωτος που κυνηγαει τα δικαιωματα του (και τα ξερει κι ολας) ως καταναλωτης. Δυστυχως εδω απλα το δικιο ειναι με τους αλλους. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις