Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, iPhone7s είπε

Δίνεις 60€/μήνα για να πηγαίνεις μόνο στην πισίνα.

Σαφώς κάτι τρέχει με σένα και όχι με το γυμναστήριο. 

Ευχαριστώ φιλαράκι μου να είσαι καλά . 

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mylo είπε

Πληρώνεις για το σχολείο του παιδιού; κότσο σε πιάσανε 

πληρωνα.τωρα τελειωσε το δημοτικο. ο καθενας οπως το βλεπει.

το θεμα ειναι αλλο.κανει δεν κανει καταγγελια το γυμναστηριο ειναι καλυμενο.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

το θεμα ειναι οτι το πηγε στο αλλο επιπεδο και λεει για μηνυσεις κλπ. δεν εχει πως να τα στηριξει ομως, θα φαει τα μουτρα του.

τοσες σελιδες τωρα τον ρωτανε αμα μιλησε με καποιο υπευθυνο για να δωθουν καποιες μερες "δωρο" στο τελος του συμβολαιου, και εχει καταπιει τη γλωσσα του

επισης ΔΕΝ ειναι πισινα, οποτε στη καλυτερη μιλαμε για 10 ευρω. εδω καθεται και πληρωνει τα διπλα λεφτα απ οτι σε μια πισινα, στα 10 ευρω χαλαστηκε?

οχι, πολυ απλα ο τς εχει τσατιστει με τη κοροιδια (κλεινουν πισινα να μη πληρωνουν προσωπικο) και ηρεμος διαλογος να βρουν μια λυση δεν θα γινει αν δεν ηρεμησει (αν δεν εχει ηδη τιναξει τη περιπτωση αυτη στον αερα)

Εννοείται πως έχω μιλήσει με τον manager .

Καμία άλλη λύση δεν δόθηκε πέραν από αυτές που έχω πει νωρίτερα . Το μόνο που γουστάρετε εδώ μέσα είναι να πυροβολείτε...

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilouko είπε

Εννοείται πως έχω μιλήσει με τον manager .

Καμία άλλη λύση δεν δόθηκε πέραν από αυτές που έχω πει νωρίτερα . Το μόνο που γουστάρετε εδώ μέσα είναι να πυροβολείτε...

στο αρχικο σου ποστ αναφερθηκες σε καταγγελιες και εξ αρχης σου απαντησαν τα παιδια να το αποφυγεις, οποτε δεν ειμαστε ΜΟΝΟ καουμποηδες (παιζουμε και τους ινδιανους καμμια φορα :P)

απο κει και επειτα, δεν σε ξερουμε, οτι εικονα σχηματισεις εχουμε. αμα ξεκινας και λες για καταγγελιες και αποφευγεις να απαντησεις αμα το συζητησατε με το μανατζερ, λογικο ειναι νομιζω να φανταστουμε πως δεν εγινε κατι τετοιο..

back to the topic..

μιλησες ΗΡΕΜΑ με το μανατζερ? επισης δεν δοθηκε απο αυτους λυση για επεκταση μετα τη ληξη για να πατσισετε, εσυ το προτεινες? εδω να πω οτι δεν ειναι αναγκη αυτος να ξερει οτι εσυ χρησιμοποιεις μονο τη πισινα, μπορει να νομιζει οτι τον δουλευεις. γι αυτο μετραει και ο τροπος που θα το πεις. αμα νομιζει οτι τον κοροιδευεις και αρχιζεις και τις απειλες, χαθηκε η οποιαδηποτε διαθεση μπορει να χε να βοηθησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

στο αρχικο σου ποστ αναφερθηκες σε καταγγελιες και εξ αρχης σου απαντησαν τα παιδια να το αποφυγεις, οποτε δεν ειμαστε ΜΟΝΟ καουμποηδες (παιζουμε και τους ινδιανους καμμια φορα :P)

απο κει και επειτα, δεν σε ξερουμε, οτι εικονα σχηματισεις εχουμε. αμα ξεκινας και λες για καταγγελιες και αποφευγεις να απαντησεις αμα το συζητησατε με το μανατζερ, λογικο ειναι νομιζω να φανταστουμε πως δεν εγινε κατι τετοιο..

back to the topic..

μιλησες ΗΡΕΜΑ με το μανατζερ? επισης δεν δοθηκε απο αυτους λυση για επεκταση μετα τη ληξη για να πατσισετε, εσυ το προτεινες? εδω να πω οτι δεν ειναι αναγκη αυτος να ξερει οτι εσυ χρησιμοποιεις μονο τη πισινα, μπορει να νομιζει οτι τον δουλευεις. γι αυτο μετραει και ο τροπος που θα το πεις. αμα νομιζει οτι τον κοροιδευεις και αρχιζεις και τις απειλες, χαθηκε η οποιαδηποτε διαθεση μπορει να χε να βοηθησει

Φιλε μου όπως γράφω παραπάνω μετά από 5-6 mails με τον manager ανέφερα το λέξη καταγγελία . Δεν αποφεύγω να απαντήσω τίποτα μάλλον εσυ δεν διάβασες τις πληροφορίες που έχω δώσει 

Επεξ/σία από ilouko
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilouko είπε

Φιλε μου όπως γράφω παραπάνω μετά από 5-6 mails με τον manager ανέφερα το λέξη καταγγελία . Δεν αποφεύγω να απαντήσω τίποτα μάλλον εσυ δεν διάβασες τις πληροφορίες που έχω δώσει εδώ . 

εσενα μαλλον σου διεφυγε οτι οι περισσοτεροι θα διαβασουν μονο το αρχικο ποστ και θα απαντησουν σε αυτο, οποτε το να χεις σκορπια τα "κομματια του παζλ" δεν βοηθα καθολου

επισης επεσες στα λιγα ατομα που χουν διαβασει ολα τα ποστ και ξερω πολυ καλα τι γραφεις. στο πρωτο σου ποστ μονο για καταγγελιες ελεγες, μετα εξηγησες γιατι πας εκει ενω σου πιανουν το κωλο, επειτα απο πολλες σελιδες (δεν θυμαμαι ποσες) αποφασισες να μας πεις οτι επικοινονησες με μαιλ (ουτε καν με ποιον) και μολις τωρα μα ειπες οτι μιλησες με το μανατζερ

αμα θες 10 σελιδες να σου βγαλουμε ολη την ιστορια με το τσιγκελι ε δεν μπορεις να αδικησεις κανεναν που εβγαλε σεναρια απ το μυαλο του

ακομα δεν απαντησες αμα μιλησατε ηρεμα (και απ οτι καταλαβα ουτε καν τετ α τετ, αρα 1000 φορες παραπανω ο αλλος να μη ξερει αμα τον δουλευεις ή οχι) και αμα προτεινες καποια επεκταση. γενικα παντως αμα δεν μιλησετε απο κοντα δεν γινεται (και ουτε ειναι αναγκη να γινει κατι απο κοντα)

Δημοσ.

Και το μόνο που κάνετε είναι να λέτε «αποφεύγω» , «δεν μιλάω ευγενικά» , «δεν απαντάω» , θα «φάω τα μούτρα μου” και όλο έμμεση επίθεση προς εμένα , εγώ κάτι απλό ρώτησα , μου ζαλίσατε τον έρωτα κάποιοι εδώ μέσα , μετάνιωσα πουασχολήθηκα . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είστε τόσο επιθετικοί μερικοί  , κρίνετε , ο άλλος έλεγε πως τους βρίζω και το μόνο που είπα «λένε βλακείες» . 

τι να πω ...

χαλαρωστε ! Δεν θα κάνω καταγγελία σε ορφανό παιδάκι από την Συρία . Ούτε στην επιχείρηση του πατέρα σας . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δηλαδή αν πιστεύει ο άλλος οτι δεν έχει νόημα να κάνεις καταγγελία γιατί δεν θα κερδίσεις τίποτα δεν θα πρέπει να πει την γνώμη του; Ειδικά απ' την στιγμή που σε περίπτωση που δεν μπορείς να βασιστείς κάπου παίζει να κινηθεί νομικά εναντίον σου το γυμναστήριο, ο καθένας σου λέει για τυχόν συνέπειες. 

Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα είτε περικοπή του ανάλογου ποσού για την υπηρεσία της πισίνας απ' την συνδρομή είτε να μου χαρίσουν δωρεάν την χρήση της πισίνας για όσες μέρες διήρκεσε η συντήρηση ως επιπλέον μέρες από το κανονικό πρόγραμμα.

Κάνε οτι νομίζεις καλύτερο.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Ενα περιεργο πραγμα ολοι μαζι σου τα βαλανε..Δεν ειχαν τι να κανουν στα υπολοιπα 1000 τοπικ του φορουμ και ειπαν να ερθουν εδω να κραξουν εσενα προσωπικα..

Που ουτε σε κραζουν οι περισσοτεροι, ουτε γενικα σε κοντραρουν. Απλα, οπως φαινεται , δεν μπορεις να δεχθεις την αντιθετη γνωμη και επειδη συγκεντρωθηκαν πολλες τετοιες εδω μεσα αρχισε το γνωστο στορυ της θυματοποιησης... Αν θεωρεις οτι η εννοια του φορουμ ειναι να γραφεις κατι και να συμφωνουν ολοι μαζι σου, εχεις μπερδευτει. Αν παλι δεν μπορεις να αντεξεις τις αντιθετες γνωμες, τοτε μην ποσταρεις σε φορουμς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...