ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Να συμπληρωσω και μια φορμα για να δω και τις προτασεις σας 😁 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 380-420 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτο, σοσιαλ , αναγνωση excel word powerpoint και διαφορες άλλες μικροεφαρμογες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Θα ελεγα μεχρι 5,5 αλλα απ οτι εχω καταλαβει το θεμα ειναι πως ειναι στο χερι σου οπωτε απλα θελω να ειναι βολικο και να μπορω να το χρησιμοποιησω με ενα χερι 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικο σε αυτη την τιμη νομιζω ειναι μαστ , αδιοαβροχο θα εκτιμηθει , επισης θα ηθελα να εχει οσο χαμηλο σαρ ειναι δυνατον 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 100% ειναι νουμερο1 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι λογο σαρ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; μαλλον android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγαζει μια μερα απλης χρησησ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; κυριως καινουριο χωρις βεβαια να αποριπτω ενα καλο μεταχειρισμενο ευχαριστω!
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγκρίνω και γω αλλά το sar είναι στο 0.32 W/kg (head) 1.27 W/kg (body) δεν ξέρω αν του κάνει?(για το σώμα) Το S8+ πάλι έχει ακόμα χαμηλότερο αλλά και παραπάνω λεφτά. Μετά πάει και σαν πρώτη εναλλακτική στο G6 που είναι και πιο φτηνό και έχει sar μόνο 0.23 W/kg (head) 0.15 W/kg (body) και μετά στο S7 με 0.41 W/kg (head) 0.62 W/kg (body) Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από saruman123
georgerapp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Θα έλεγα και το u11 είναι γενικά πολύ δυνατό κινητό με οθόνη τοπ φοβερό ήχο και από κάμερα είναι επίσης δύναμη. Αλλά γενικά από εγγύηση πλευρά η Sammy έχει τα πιο πολλά κέντρα εάν χρειαστεί κάτι. Το htc πάει έξω το lg δε ξέρω. Θα έλεγα Samsung για τον παραπάνω λόγο μιας και είναι ένα σφαιρικά σούπερ κινητό. Όταν δίνεις χρήματα μια υποστήριξη την θες δε δίνεις πατάτες.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Για το P10 plus που ανεφερα πριν αξιζει σε αυτα τα λευτα ή υστερει σε σχεσει με αυτα που προτεινατε ? Βαρος δινετε κυριως σε καμερα και οχι τοσο σε σαρ , απλα δεν θελω να ειναι και τοστιερα 1
georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 δεν εχω δει δειγματα απο παιδια αλλα φανταζομαι θα ειναι πολυ καλο.επισης τα huawei εχουν και ωραιο app με κατι προσθετα τυπου silky water που βγαζουν πανεμορφα πραγματα. τωρα που το λες δε βρισκω λογο να πω γιατι οχι; στα 400 ευρω με 128 χωρο αποθηκευσης με τα ωραια του bezzeλακια να μπορεις να το κρατας και χωρις την κυρταδα της sammy που σπανε με το ματι;εσυ μου φαινεται την ειχες την λυση! θα προχωραγα.
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Για το P10 plus που ανεφερα πριν αξιζει σε αυτα τα λευτα ή υστερει σε σχεσει με αυτα που προτεινατε ? Βαρος δινετε κυριως σε καμερα και οχι τοσο σε σαρ , απλα δεν θελω να ειναι και τοστιερα Εγώ θα σου έλεγα να πας καρφί για το S8 και άσε το P10 plus . Στο μόνο που υστερεί είναι σε μπαταρία, σε όλα τα άλλα υπερισχύει κατά κράτος το S8. Θα έχεις και μια καλή υποστήριξη σε service.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Εγώ θα σου έλεγα να πας καρφί για το S8 και άσε το P10 plus . Στο μόνο που υστερεί είναι σε μπαταρία, σε όλα τα άλλα υπερισχύει κατά κράτος το S8. Θα έχεις και μια καλή υποστήριξη σε service. saruman απο τα λιγα πραγματα που ξερω και εχω ακουσει τα sami ειναι πολυ καλα σε φωτο , ειδικα σε φωτο στιγμης δηδ κανεις την βολτα σου βλεπεις κατι ωραιο βγαζεις το κιν κλικ και εχεις μια πολυ καλη φωτο μεσα σε 3". Ενω οσο αφορα το huawei ξερω οτι εχει καποιες επιλογες που αν κατσεις και το σκαλισεις βγαζει τρομερες φωτο ακομα καλητερες και απο σαμι (πες μου αν κανω λαθος , οτι ακουω και βλεπω λεω). Μπορω να παραδεχτω ομως οτι τρεφω μια συμπαθεια προς huawei μερια και ισως να μην βλεπω τοσο αντικειμενικα τα πραγματα. Το μονο π με χαλαει παντως στο p10 plus ειναι το ρισκο με τις μνημες (αν ειναι δυνατον τι φιασκο και αυτο ) και το κεντρικο κουμπι που το θεωρω αχριαστο .
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε saruman απο τα λιγα πραγματα που ξερω και εχω ακουσει τα sami ειναι πολυ καλα σε φωτο , ειδικα σε φωτο στιγμης δηδ κανεις την βολτα σου βλεπεις κατι ωραιο βγαζεις το κιν κλικ και εχεις μια πολυ καλη φωτο μεσα σε 3". Ενω οσο αφορα το huawei ξερω οτι εχει καποιες επιλογες που αν κατσεις και το σκαλισεις βγαζει τρομερες φωτο ακομα καλητερες και απο σαμι (πες μου αν κανω λαθος , οτι ακουω και βλεπω λεω). Μπορω να παραδεχτω ομως οτι τρεφω μια συμπαθεια προς huawei μερια και ισως να μην βλεπω τοσο αντικειμενικα τα πραγματα. Το μονο π με χαλαει παντως στο p10 plus ειναι το ρισκο με τις μνημες (αν ειναι δυνατον τι φιασκο και αυτο ) και το κεντρικο κουμπι που το θεωρω αχριαστο . Εγώ στο λέω επειδή εγώ είμαι του τσακ μπαμπ και δεν θέλω να τα πολλή σκαλίζω όπως λες για να βγάλω μια φωτογραφία στο τόσο. Δεν λέω ότι δεν βγάζει καλές το Huawei αλλά έχει υπόψη ότι υπάρχει και ένα ολοκληρωμένο service από πίσω από την Samsung που θα το βρεις οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης αδιάβροχο(IP68), καλύτερη ανάλυση οθόνης( Super Amoled HDR 10)καλύτερο επεξεργαστή, αλουμινίου με γιαλί,Gorilla glass 5,μικρότερες διαστάσεις από το P10 plus παρόλο που είναι 5.8 ", ασύρματη φόρτιση. Τώρα βέβαια εσένα αν σου έχει κάτσει το P10 plus για τον άλφα βήτα λόγο τότε εκεί πάω πάσο. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από saruman123 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα