Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Liverpool89 είπε Λογικο να βγεις εκτος εγγυησης,αλλα αν κανει κανενα χρονο να παρει αναβάθμιση, επειδη η εταιρία κοιμαται γιατι να μην το κάνεις; ειδικα αν εχεις 1,5χρονο το κινητο και βλεπεις οτι η κατασκευάστρια εταιρια που εχει σκαλιξει με δικα της μοντς το λογισμικο δεν ενδιαφέρεται, ενω αλλοι σου δινουν νεα εκδοση πιο γρηγορα,δωρεαν και καθαρο απο ασκοπες εφαρμογες. Εκτος εγγυησης το κινητο σημαινει εκτος εγγυησης σε περιπτωση βλαβης(προβλημα στην οθονη,καμερα κλπ).Αξιζει αυτο για να περασεις μια rom? Επισης που κολλαει το να εχει καποιος ηδη το κινητο 1.5χρονο στο θεμα αυτο που ο αλλος ρωταει για να αγορασει το κινητο αυτη την στιγμη? Σε 1.5χρονο(ή και λιγοτερο) μπορει να το εχει αλλαξει το κινητο δεν ξερουμε τι κανει ο καθενας,το σημερα μας ενδιαφερει που ρωταει για αγορα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 52 minutes ago, Fulgore said: 1)Βγαινεις εκτος εγγυησης. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικές συσκευές που δεν θυμάμαι τώρα, που δεν χάνεις την εγγύηση. Στο Nexus 5x που είχα πχ και στα υπόλοιπα pixel, δεν την έχανες αρκεί να έκανες relock τον bootloader. Σε htc πχ, σου λέει relocked και όχι locked. Άρα την χάνεις. Για το G6 όλο και κάποιος θα ξέρει προς xda μεριά.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ναι οκ, δεν εγινε κατι. Εχεις δικιο. Απλα καλυτερα να υπαρχει και μια εναλλακτική για αυτους που πειραματίζονται. Σε καινούργιο κινητο εννοείτε οτι πας με τις επισημες αναβαθμισεις. Δεν χρειάζεται να τον μπερδευουμε. Σορυ για την παρέμβαση. 😉 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εκτος εγγυησης το κινητο σημαινει εκτος εγγυησης σε περιπτωση βλαβης(προβλημα στην οθονη,καμερα κλπ).Αξιζει αυτο για να περασεις μια rom? Επισης που κολλαει το να εχει καποιος ηδη το κινητο 1.5χρονο στο θεμα αυτο που ο αλλος ρωταει για να αγορασει το κινητο αυτη την στιγμη? Σε 1.5χρονο(ή και λιγοτερο) μπορει να το εχει αλλαξει το κινητο δεν ξερουμε τι κανει ο καθενας,το σημερα μας ενδιαφερει που ρωταει για αγορα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έριξα μια ματιά xda τώρα για το G6 και δεν βλέπω πολύ κίνηση. Από μένα θα έτρωγε μεγάλο Χ. Official Lineage rom πχ δεν υπάρχει (για OREO), υπάρχει όμως για nougat 7.1.2. Μόνο κάτι χαζο roms υπάρχουν βασισμένες στην "μαμά" rom του g6 και κάτι unofficial που δεν λειτουργούν αρκετά πράγματα. Μέχρι και resurrection rom unofficial έχει. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικές συσκευές που δεν θυμάμαι τώρα, που δεν χάνεις την εγγύηση. Στο Nexus 5x που είχα πχ και στα υπόλοιπα pixel, δεν την έχανες αρκεί να έκανες relock τον bootloader. Σε htc πχ, σου λέει relocked και όχι locked. Άρα την χάνεις. Για το G6 όλο και κάποιος θα ξέρει προς xda μεριά. Κατα κυριο λογο ξεκλειδωτο boot εχεις σε Oneplus και αν δεν κανω λαθος μονο pixel κινητα και σε αυτα δεν χανεις την εγγυηση. Ειδικα στο Oneplus ειναι system seller το συγκεκριμενο για οσους παιζουν με τις rom. Αλλα και παλι οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται με roms(παρα μονο αν το πουν οι ιδιοι)γιαυτο και ηταν ψιλο ακυρη η αναφορα σε αυτες.
manelys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Επειδή σε βλέπω να βασανίζεσαι πάρα πολύ και πιστεύω πως θα το μετανιώσεις και με τα 2 κινητά, θα σου πω πως εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα μάζευα μια 100ρα ακόμα και θα έπαιρνα ένα S8 και θα τελείωνε η υπόθεση. Αν πάλι δεν μπορείς να το κάνεις και δεν σε νοιάζουν τόσο τα updates, έφυγες για το G6 Έχεις δίκιο ίσως βάλω δόσεις για Note 8....το ξεφτίλισα ε;Το είδα από κοντά και είναι το πιο ποιοτικό απ'όλα. Ή κάποιο από τα +.Για να έχω τα 6 gb ram. Δεν έχω πάρει τόσο ακριβό κινητό ποτέ.Θα είμαι με τα μάτια 14 μην το χάσω! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από manelys
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, manelys said: Έχεις δίκιο ίσως βάλω δόσεις για Note 8....το ξεφτίλισα ε;Το είδα από κοντά και είναι το πιο ποιοτικό απ'όλα. Δεν έχω πάρει τόσο ακριβό κινητό ποτέ.Θα είμαι με τα μάτια 14 μην το χάσω! Άμα είναι έτσι πάρε το S9 ρε συ. Όχι το Note 8 Το βρίσκεις με 520φεύγα και θα σ αρέσει περισσότερο λόγω καλύτερης κάμερας κλπ. Επίσης αν θες τόσο πολύ το note 8, να περιμένεις κανα μήνα μαξ να πέσει η τιμή γιατί βγαίνει το 9 τώρα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
26ska Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Άποψη μου να μείνεις στα 300 που έθεσες αρχικό ποσό. Με το g6 και το pixel είσαι καλυμμένος δεν χρειάζεσαι κάτι πιο ακριβό. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από 26ska
AllNatural Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Επισης καλη περιπτωημση ειναι και το huawei p20 lite
~mxls~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, AllNatural είπε Επισης καλη περιπτωημση ειναι και το huawei p20 lite Δεν αξίζει 300€ ωστόσο. Έπρεπε να κυμαίνεται max 250.
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Δεν αξίζει 300€ ωστόσο. Έπρεπε να κυμαίνεται max 250. Μη σου πω 230€....
SeNNinhA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Μη σου πω 230€.... 200€ ακομη πιο σωστα θα ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα