Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, deadwar είπε

με εσενα δεν υπαρχει σωτηρια.... κρινε καλυτερα τους δικους σου και ασε εμας τους κλεφτες να κανουμε οτι θελουμε. Δεν αξιζει καν να απανταω σε τετοια ατομα

Γράφω ότι θα τους πω, να πάρω την τηλεόραση που κοστίζει τώρα 999 ευρώ και για να μην κάνουμε ξανά από την αρχή αίτηση,να πληρώσω απλά τα 100 ευρώ μπροστά...

Οπότε το κεφάλαιο το οποίο υπέγραψα θα είναι ίδιο. Γίνεται όμως αυτό; Για αυτό άνοιξα το θέμα, μήπως και έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο...

Σου είπαν φίλε θα επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή καλύτερα με email να κάνεις ακύρωση-αλλαγή προιόντων αγοράς.Το δάνειο θα εγκριθεί αφού υπέγραψε ο πεθερός (στον οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν έδωσε σημασία και κακώς):D αλλά λέει για αγορά προιόντων και όχι για αγορά σαμσουνγκ Β52 ξέρω γω.

Από εκεί και πέρα αφού ακυρωθεί η παραγγελία ή ξαναπαραγγέλνεις την ίδια στην πιο χαμηλή τιμή και σου δίνουν δωροεπιταγή 100 ευρώ για το παραπάνω 100άρικο, ή την πιο ακριβή και ξαναβάζεις τον πεθερό να δώσει το 100άρικο που λείπει.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, deadwar είπε

προτιμω να τα βαλω σε δοσεις και να εχω να περναω ανετα

Το ότι θα πληρώσεις τόκους τουλάχιστον άλλο ένα ps4 δεν σου κάνει καμια εντύπωση Ε? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Δεν έχει σχέση γιατί πολύ απλα ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗ@€€# PS4 

Απλα ΔΕΝ το κάνεις

Καμία αντίρρηση και συμφωνώ. Αλλά στην περίπτωση, δε βλέπω να φαίνεται αδυναμία πληρωμής (ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και εγγυητής)

Δημοσ.

Αν δεν έχει πιστωτική τί να κάνει ο άνθρωπος που δε μπορεί να τα δώσει ντούκου. 

Επίσης μπορεί να είναι άτοκες οι δόσεις 

Δημοσ.

Εμενα δεν με νοιαζει αν εβαλες δοσεις κ γιατι, μαγκια σου.. 

Απλα με 1100-1300 το μηνα, οχι εγγυητη δε ζητανε αλλα σε παρακαλανε κιολας.. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

... υπέγραψε ο πεθερός (στον οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν έδωσε σημασία και κακώς):D ...

Είστε σταθερή δύναμη με γνώσεις, εμπειρία και χρόνο. Σας θεωρουμε δεδομένους μεχρι να σκάσουν 1-2 οχι και τοτε χάνουμε τη μπάλα για να βρουμε λύσεις (γρήγορα και οικονομικά). Αντιστοιχα στις πεθερές τις θεωρουμε δυναμη για να φυλάνε τα εγγόνια, να φτιάξουν εκείνο το γαμάτο φαγητό/πιτα αλλά το κυριότερο να αναιρέσουν τα οχι του πεθερου. 🤣🤣🤣

Δημοσ.

Τι προβλημα εχουν οσοι σχολιαζουν "μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος";
Οσοι αγοραζουμε με πιστωτικη ουσιαστικα δανειο ταχειας εγκρισης κανουμε. Και εγω οτι μπορω το βαζω με δοσεις στην πιστωτικη, σημαινει οτι περνω μαυρα και θα πυροβολησω το δανειο; 10-15 χρονια που εχω πιστωτικη δεν χρωσταω τιποτα.

Εαν το προιον που θες εγινε φτηνοτερο, τους ζητας νεο διακανονισμο η να παρεις και κατι αλλο αξιας 100ευρω με το ιδιο δανειο.
Αλλιως το ακυρωνεις, δεν ειναι λιγα τα 100ευρω.
Επισης σκεψου σοβαρα την εκδοση μιας πιστωτικης καρτας.
Επειδη πολλοι γνωστοι μου μολις ακουνε οτι αγοραζω με πιστωτικη και ατοκες δοσεις, τρελενονται και με υφος απολυτου γνωστη μου λενε "μα γιατι να πληρωνεις τα ληστρικα επιτοκια", οταν τους λεω οτι δεν εχω πληρωσει ουτε λεπτο τοκο, βραχυκυκλωνουν ασχημα.
Οι πιστωτικες ειναι πιο ασφαλης απο το πραγματικο χρημα, δεν εχουν καθολου τοκο (εαν εισαι συνεπης με τις πληρωμες σου και πληρωνεις παντα στην ωρα σου).

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Panas76 είπε

Αν δεν έχει πιστωτική τί να κάνει ο άνθρωπος που δε μπορεί να τα δώσει ντούκου. 

Επίσης μπορεί να είναι άτοκες οι δόσεις 

Άτοκες ο κωτσο μόνο με πιστωτική κάρτα. Με το καταναλωτικό εχει τοκογλυφικό επιτόκιο.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει δάνειο για να παντρευτώ και το μετάνιωσα οικτρά στο τέλος (Όχι το δάνειο αλλά που παντρεύτηκα 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Καλά παίρνετε δάνεια για αγορά tv? Μνημόνιο μέχρι να λιώσουν οι πάγοι στο βόρειο πόλο

το ειχε πελωρια αναγκη τυπε

10 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Εμ...

Από πού προκύπτει ότι δε μπορεί (ή δε θα μπορέσει) να αποπληρώσει το δάνειό του; Ακόμα δεν κατάλαβα...

αν ειχε φραγκα θα τα επερνε ντουκου και οχι  με εντοκες δοσεις του καθε κοτσοβολου

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, opcorsa είπε

αν ειχε φραγκα θα τα επερνε ντουκου και οχι  με εντοκες δοσεις του καθε κοτσοβολου

Αν υποθέσω ότι του περισσεύουν 50-100 ευρώ το μήνα, κανένας δε μαζεύει 50άρικα επί 8 μήνες για να πάρει τη συσκευή. Σχεδόν όλοι με πιστωτικές, δάνεια κλπ πάνε. Προσωπικά,  βλέπω τα οικονομικά μου και αν περισσεύουν, το παίρνω έστω και με δόσεις.

Κανένας δε μάζεψε 100.000 για σπίτι, 15.000 για αυτοκίνητο, 5.000 για έπιπλα...Το κακό είναι ότι κάποιοι πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους. Αν το καλοσκεφτείς, οι δόσεις είναι και ένας τρόπος να (αναγκαστείς να ) κάνεις και οικονομία. Αν έστω περισσεύουν πραγματικά χρήματα 100 ευρώ το μήνα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα τα κρατήσεις. Θα βγεις δύο φορές έξω με την οικογένεια και άφαντα τα 100.

Ενώ τώρα θα πεις, "αράξτε στον καναπέ, η μαμά θα φτιάξει σπιτική πίτσα και θα παίξουμε playstation...".  😀

Προσωπικά, δε θα έκανα δόσεις για κανένα υλικό αντικείμενο. Ίσως μόνο για εμπειρίες (πχ, συναυλία Iron Maiden) αλλά και αυτό μετά από σκέψη.

• Thanks 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Αν υποθέσω ότι του περισσεύουν 50-100 ευρώ το μήνα, κανένας δε μαζεύει 50άρικα επί 8 μήνες για να πάρει τη συσκευή. Σχεδόν όλοι με πιστωτικές, δάνεια κλπ πάνε. Προσωπικά,  βλέπω τα οικονομικά μου και αν περισσεύουν, το παίρνω έστω και με δόσεις.

Κανένας δε μάζεψε 100.000 για σπίτι, 15.000 για αυτοκίνητο, 5.000 για έπιπλα...Το κακό είναι ότι κάποιοι πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους. Αν το καλοσκεφτείς, οι δόσεις είναι και ένας τρόπος να (αναγκαστείς να ) κάνεις και οικονομία. Αν έστω περισσεύουν πραγματικά χρήματα 100 ευρώ το μήνα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα τα κρατήσεις. Θα βγεις δύο φορές έξω με την οικογένεια και άφαντα τα 100.

Ενώ τώρα θα πεις, "αράξτε στον καναπέ, η μαμά θα φτιάξει σπιτική πίτσα και θα παίξουμε playstation...".  😀

Προσωπικά, δε θα έκανα δόσεις για κανένα υλικό αντικείμενο. Ίσως μόνο για εμπειρίες (πχ, συναυλία Iron Maiden) αλλά και αυτό μετά από σκέψη.

συμφωνοι, αλλα το σχεδον ολοι δεν ειναι σωστο δειγμα, σχεδον ολοι ειναι χρεοκοπημενοι και μπατιρηδες στην ελλαδα...

rule of thumb- αν δεν μπορεις να το πληρωσεις επιτοπου, ντουκου, σε μετρητα, δεν μπορεις να αγορασεις το οτιδηποτε... ειτε ειναι αμαξι, ειτε ps4 , ειτε 2 κουτακια σκυλοτροφη

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια πολυ μιζερια πεφτει με τα λεφτα των αλλων (και τα δανεια) στην ελλαδιτσα μας να το κοιταξετε. Ο αλλος λογω ορθογραφικων υποβιβαζει τωρα και καλα την ικανοτητα του ts να κερδιζει 1100 ευρω το μηνα. Αλλοι παλι ευχονται μνημονια και κουμπια εκτοξευσης. Απο που πηγαζει αυτη η κακια? Και εγω πληρωνω φορους και την απαραδεκτη εισφορα αλληλεγγυης αλλα δεν κανω ετσι.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σου είπαν φίλε θα επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή καλύτερα με email να κάνεις ακύρωση-αλλαγή προιόντων αγοράς.Το δάνειο θα εγκριθεί αφού υπέγραψε ο πεθερός (στον οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν έδωσε σημασία και κακώς):D αλλά λέει για αγορά προιόντων και όχι για αγορά σαμσουνγκ Β52 ξέρω γω.

Από εκεί και πέρα αφού ακυρωθεί η παραγγελία ή ξαναπαραγγέλνεις την ίδια στην πιο χαμηλή τιμή και σου δίνουν δωροεπιταγή 100 ευρώ για το παραπάνω 100άρικο, ή την πιο ακριβή και ξαναβάζεις τον πεθερό να δώσει το 100άρικο που λείπει.:P

Γράφω ότι θα πληρώσει τίποτα ο πεθερος;;; πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω... τόσο πολυ;;

2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Εμενα δεν με νοιαζει αν εβαλες δοσεις κ γιατι, μαγκια σου.. 

Απλα με 1100-1300 το μηνα, οχι εγγυητη δε ζητανε αλλα σε παρακαλανε κιολας.. 

Ο μισθός αυξήθηκε από τον Απρίλιο που άλλαξα ειδικότητα..  αυτοί είπαν ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 χρόνο σταθερός οπότε και ήθελαν εγγυητή λογο του ότι έχω 2 παιδιά από πίσω..  

2 ώρες πριν, orck είπε

Τι προβλημα εχουν οσοι σχολιαζουν "μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος";
Οσοι αγοραζουμε με πιστωτικη ουσιαστικα δανειο ταχειας εγκρισης κανουμε. Και εγω οτι μπορω το βαζω με δοσεις στην πιστωτικη, σημαινει οτι περνω μαυρα και θα πυροβολησω το δανειο; 10-15 χρονια που εχω πιστωτικη δεν χρωσταω τιποτα.

Εαν το προιον που θες εγινε φτηνοτερο, τους ζητας νεο διακανονισμο η να παρεις και κατι αλλο αξιας 100ευρω με το ιδιο δανειο.
Αλλιως το ακυρωνεις, δεν ειναι λιγα τα 100ευρω.
Επισης σκεψου σοβαρα την εκδοση μιας πιστωτικης καρτας.
Επειδη πολλοι γνωστοι μου μολις ακουνε οτι αγοραζω με πιστωτικη και ατοκες δοσεις, τρελενονται και με υφος απολυτου γνωστη μου λενε "μα γιατι να πληρωνεις τα ληστρικα επιτοκια", οταν τους λεω οτι δεν εχω πληρωσει ουτε λεπτο τοκο, βραχυκυκλωνουν ασχημα.
Οι πιστωτικες ειναι πιο ασφαλης απο το πραγματικο χρημα, δεν εχουν καθολου τοκο (εαν εισαι συνεπης με τις πληρωμες σου και πληρωνεις παντα στην ωρα σου).

Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω πιστωτική τουλάχιστον μέχρι να κλείσω 1 χρόνο με τον καινούργιο μισθό.

11 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Παιδια πολυ μιζερια πεφτει με τα λεφτα των αλλων (και τα δανεια) στην ελλαδιτσα μας να το κοιταξετε. Ο αλλος λογω ορθογραφικων υποβιβαζει τωρα και καλα την ικανοτητα του ts να κερδιζει 1100 ευρω το μηνα. Αλλοι παλι ευχονται μνημονια και κουμπια εκτοξευσης. Απο που πηγαζει αυτη η κακια? Και εγω πληρωνω φορους και την απαραδεκτη εισφορα αλληλεγγυης αλλα δεν κανω ετσι.

Πραγματικά αυτό. Δεν είχε πως να βγάλει κόμπλεξ και είπε ότι να'ναι απλά για να γίνει ο έξυπνος. Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα που προφανώς Αφού δεν θα έβαζαν δόσεις και θα τα έπαιρναν όλα ντούκου, τότε τους περισσεύουν κάθε μήνα 1000+ ευρω και είναι όλοι τους με παιδιά... έλεος 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

τυπε σοβαρεψου, δεν χρειαζεσαι ps4 και καινουργια 60ρα τιβι... συμβιβασου με αυτα που εχεις δεν ειναι κατι κακο, επενδυσε τα στην οικογενεια καλυτερα

-με καθε σοβαροτητα το λεω-

• Like 1
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...