traganoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Είμαι σε φάση μετακόμισης και ψάχνω να πάρω κανά φυτό να έχω γιατί μου αρέσουν πολύ και θα ήθελα λίγο πράσινο να υπάρχει στο σπίτι μου. Έχετε να προτείνετε κάποιο ή μάλλον κάποια; Δε θέλω αυτό το φυτό (δεν ξέρω πως το λένε) που έχει κάτι φύλλα σαν σπαθιά θα προτιμούσα κάτι με άνθη ή γενικά πιο ενδιαφέρον οπτικά.
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Spoiler Εγώ διάβασα "φυτεία για το σπίτι" 🤣 Μου φαίνεται πρεπει να παω για υπνο γιατί η κουραση παιζει παιχνιδια
alkis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μπαμπού, μικρά μεγάλα, σε βάζα σε γλαστρακια. Καταπληκτικό πράσινο και πολύ εύκολο. Θα κρατήσει καιρό και θέλει νερό μόνο!
traganoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 ευχαριστώ για τις προτάσεις θα τα κοιτάξω!
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Τα θες μεσα η για εξω απο το σπιτι; Πχ μπαλκονι; Φανταζομαι πως εννοεις σε γλαστρες. Σε ποια περιοχη μενεις επισης;
traganoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Getta Robo είπε Τα θες μεσα η για εξω απο το σπιτι; Πχ μπαλκονι; Φανταζομαι πως εννοεις σε γλαστρες. Σε ποια περιοχη μενεις επισης; Στο κέντρο μένω για μπαλκόνι τα θέλω και μέσα στο σπίτι (κοντά στο παράθυρο) αν γίνεται
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 7 minutes ago, traganoulis said: Στο κέντρο μένω για μπαλκόνι τα θέλω και μέσα στο σπίτι (κοντά στο παράθυρο) αν γίνεται Κεντρο Αθηνα απο οτι καταλαβαινω, εχεις πολλες επιλογες. Για παραθυρο, εφοσων βλεπει και ηλιο, ειμαι υπερ διαφορων ποικιλιων φασκομηλου. Αγαπημενο μου ειναι το elegans που μεγαλωνει θαυμασια και σε μικρη γλαστρα. Για μπαλκονι πανε πολυ και τα διαφορα ειδη passiflora, εχουμε πλεον αρκετα. Απο εκει και περα, αν θες να πας σε θαμνωδεις δεντρα, και να κοβεις και φρουτα, κοιταξε για Carissa macrocarpa, Feijoa, ροδια. Εχεις παρα πολλες επιλογες.
Irene.j Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μαλλον θα λες τη Σανσιβερια το οποιο ονομαζεται και " γλωσσα της πεθερας" αν θυμαμαι σωστα. Παντως το συγκεκριμενο θεωρειται ενα απο τα καλυτερα φυτα εσωτερικου χωρου καθως παραγει οξυγονο και τη νυχτα. Εγω θα σου ελεγα ,Σπαθιφυλλο, Ζάμια ή Νολινα για μεσα. Για εξω ή και μεσα ειναι πολυ ομορφη η Καλαχοη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα