lek88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά!! Έχω ένα παλιό LG G4 το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για κανένα παιχνίδι. Δεν είναι η βασική συσκευή μου. Από χθες κάθε 20-30 δευτερόλεπτα ανοίγει μόνος του ο Chrome και μου πετάει μπροστά στην οθόνη άσχετες ιστοσελίδες! Τις κλείνω και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πάλι το ίδιο. Τι μπορώ να κάνω;; μου πετάει σελίδες με στοιχήματα ποδοσφαίρου, καζίνο και τέτοια... Εντωμεταξύ δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιες σελίδες. Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του browser και συνεχίζει. Καμία λύση;; πριν 3 μέρες κατεβασα ένα application "σπασμένο" από μια σελίδα αλλά έσβησα την εφαρμογή σχεδόν αμέσως. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από lek88
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μπορεί το σπασμένο να σου κατεβασε και εναλε κάποια αλλη εφαρμογή. Επισης μπορει κάποια αλλη εφαρμογή που εβαλες(επισημη) να εχει feature να δειχνει διαφημισεις. Για το πρώτο, κατεβασε και βάλε το malwarebytes και βαλε το να κάνει ελεγχο. Αν βρει κατι ξηλωσε το. 1 1
lek88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, isay είπε Μπορεί το σπασμένο να σου κατεβασε και εναλε κάποια αλλη εφαρμογή. Επισης μπορει κάποια αλλη εφαρμογή που εβαλες(επισημη) να εχει feature να δειχνει διαφημισεις. Για το πρώτο, κατεβασε και βάλε το malwarebytes και βαλε το να κάνει ελεγχο. Αν βρει κατι ξηλωσε το. Σ ευχαριστώ! Βρήκε ένα malware η εφαρμογή και το έσβησε. Για να δούμε αν θα συνεχιστεί το πρόβλημα.... Προς το παρόν όλα καλά Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από lek88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα