Mikaela 200 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Γεια σας. Λοιπον θα ηθελα αν το τονιζω αν θελει καποιος να με βοηθησεις στην εκμαθηση αγγλικων . Ειμαι επιπεδο B1 . Αν εχει καποιος το χρινο και τη διαθεση γιατι δυστηχως χρηματα για φροντιστηριο λιγο δυσκολο. ( Καποιοι καλοθελητες μην αρχιζετε να κραζετε υπαρχει και η ανιδιοτελης βοηθεια ξερετε, ευχαριστω )
Thulogur Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με ιδιαίτερα αλλα μπορω να σου προτείνω τα εξης: Να κοιτάξεις αν υπάρχουν προγράμματα στο δημο που εισαι. Συνήθως ειναι δωρεάν ! Επιπλέον μπορείς να διαβάσεις 1-2 βιβλία για εξάσκηση στα Αγγλικά. Αν υπάρχει κατάστημα public κοντα σου, μπορείς να τα πάρεις απο κει, εχει φυσιολογικές τιμές. Μπαίνοντας σε κάποιο φόρουμ σχετικό με τα γουστα/χομπυ σου που ειναι στα Αγγλικα επίσης μπορει να βοηθήσει. 1
Mikaela 200 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, Thulogur είπε Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με ιδιαίτερα αλλα μπορω να σου προτείνω τα εξης: Να κοιτάξεις αν υπάρχουν προγράμματα στο δημο που εισαι. Συνήθως ειναι δωρεάν ! Επιπλέον μπορείς να διαβάσεις 1-2 βιβλία για εξάσκηση στα Αγγλικά. Αν υπάρχει κατάστημα public κοντα σου, μπορείς να τα πάρεις απο κει, εχει φυσιολογικές τιμές. Μπαίνοντας σε κάποιο φόρουμ σχετικό με τα γουστα/χομπυ σου που ειναι στα Αγγλικα επίσης μπορει να βοηθήσει. Σε ευχαριστω ! Μια ερωτηση μονο . Εχει κατι βιβλια τυπου μαθε αγγλικα μονος σου πιστευεις βοηθανε ; Εννοω αν παρω κατι για το επιπεδο που ειμαι
Thulogur Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, Mikaela 200 είπε Σε ευχαριστω ! Μια ερωτηση μονο . Εχει κατι βιβλια τυπου μαθε αγγλικα μονος σου πιστευεις βοηθανε ; Εννοω αν παρω κατι για το επιπεδο που ειμαι Παρακαλώ ! Κοίτα, εμένα προσωπικά δεν με βοήθησαν οταν ειχα δοκιμάσει. Τι να σου πω ; Είναι ανάλογα με τον τρόπο που μαθαίνει ο καθένας, πραγματικά. Άλλοι μαθαίνουν καλύτερα με δάσκαλο, με πρόγραμμα στο διάβασμα και άλλοι μονοι τους. Περισσότερο βοηθήθηκα παντως διαβάζοντας πχ το Χομπιτ παρα με αυτη τη μέθοδο, μπορεί να σταματούσα καθε τρεις και λιγο για να ψαξω άγνωστες λέξεις(ήμουν πραγματικά σκράπας) αλλα στο τέλος κατι εμαθα, και αυτό ειναι το ζητούμενο. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις ενα βιβλιο που εχεις διαβάσει ηδη στα Ελληνικά(οπότε να εχεις και μια εικόνα) αν θεωρείς οτι δυσκολεύεσαι παρα πολυ
Mikaela 200 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Thulogur είπε Παρακαλώ ! Κοίτα, εμένα προσωπικά δεν με βοήθησαν οταν ειχα δοκιμάσει. Τι να σου πω ; Είναι ανάλογα με τον τρόπο που μαθαίνει ο καθένας, πραγματικά. Άλλοι μαθαίνουν καλύτερα με δάσκαλο, με πρόγραμμα στο διάβασμα και άλλοι μονοι τους. Περισσότερο βοηθήθηκα παντως διαβάζοντας πχ το Χομπιτ παρα με αυτη τη μέθοδο, μπορεί να σταματούσα καθε τρεις και λιγο για να ψαξω άγνωστες λέξεις(ήμουν πραγματικά σκράπας) αλλα στο τέλος κατι εμαθα, και αυτό ειναι το ζητούμενο. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις ενα βιβλιο που εχεις διαβάσει ηδη στα Ελληνικά(οπότε να εχεις και μια εικόνα) αν θεωρείς οτι δυσκολεύεσαι παρα πολυ Σε ευχαριστω και παλι θα το δοκιμασω ! 😊 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις πρώτα να μάθεις Ελληνικά και μετά πας στα Αγγλικά 1
Mikaela 200 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις πρώτα να μάθεις Ελληνικά και μετά πας στα Αγγλικά Εγω θα ελεγα αν δεν εχεις να μου προτεινεις κατι να μην απαντας 😑 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Mikaela 200 είπε Εγω θα ελεγα αν δεν εχεις να μου προτεινεις κατι να μην απαντας 😑 Είδες ! Αυτό το έγραψες σωστά ! Σε βοήθησα να γράψεις ΣΩΣΤΑ Ελληνικά !!! Ξέχασες βέβαια τους τόνους οπότε σου βάζω Β- για την προσπάθεια ! Με αυτό το ρυθμό θα μάθεις γρήγορα Ελληνικά και μετά βούρ για Αγγλικά !!!
Mikaela 200 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε Είδες ! Αυτό το έγραψες σωστά ! Σε βοήθησα να γράψεις ΣΩΣΤΑ Ελληνικά !!! Ξέχασες βέβαια τους τόνους οπότε σου βάζω Β- για την προσπάθεια ! Με αυτό το ρυθμό θα μάθεις γρήγορα Ελληνικά και μετά βούρ για Αγγλικά !!! Χαχαχα τελειωσα και ενα δημοτικο στα 18 μου κατι εμαθα 😂
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Mikaela 200 είπε Χαχαχα τελειωσα και ενα δημοτικο στα 18 μου κατι εμαθα 😂 Καλή σταδιοδρομία !
Bspus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ενας μη βαρετος τροπος να εξοικειωθεις ειναι επισης να βλεπεις ταινιες και σειρες με αγγλικους υποτιτλους. Δεν ξερω τι σημαινει Β1 αλλα αν ειναι αντιστοιχο περιπου στο Lower δεν θα εχεις προβλημα να καταλαβαινεις απλες ταινιες δρασης η κωμικες σειρες. Ακομα καλυτερα να εχεις και ενα google ανοιχτο παραλληλα και οταν βγαινει αγνωστη λεξη να την ψαχνεις αμεσως. 1
Dagobert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Bspus είπε Δεν ξερω τι σημαινει Β1 αλλα αν ειναι αντιστοιχο περιπου στο Lower δεν θα εχεις προβλημα να καταλαβαινεις απλες ταινιες δρασης η κωμικες σειρες. Δεν είναι αντίστοιχο, αλλά ένα επίπεδο πιο κάτω, οπότε θα δυσκολευθεί. Καλύτερα ας ξεκινήσει με βιβλία παραμυθιών στα Αγγλικά.
traganoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Εγώ όταν ήθελα να φτιάξω το επίπεδό μου στα Γαλλικά γνώρισα έναν Γάλλο στο ίντερνετ και μιλάγαμε είτε με μικρόφωνο είτε γραπτώς και με βοήθησε η χρήση της γλώσσας. Βέβαια τελικά γίναμε φίλοι και έχουμε επαφές αλλά με βοήθησε πολύ. Αν είσαι τυχερός και βρεις κάτι αντίστοιχο. Μέχρι και εκθέσεις του έστελνα για να διορθώσει (ήταν και δικηγόρος). Τώρα για αγγλικά φαντάζομαι ακόμα πιο εύκολα θα βρεις κάποιον να τα λέτε, καμία ταινία ή βιντεοπαιχνίδι (αλλά με διαλόγους τύπου final fantasy όχι τύπου halo)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα