elpaso1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Γνωρίζετε που μπορώ να κάνω δωρεά./ανακυκλωση ρούχων; Έχω μπλούζες, παπούτσια και εσώρουχα. Μένω Αθήνα κέντρο.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Από μαγαζιά έχω δει ότι το κάνουν τα h&m. Μετά οργανώσεις, εκκλησίες, ακόμα και κρέμασμα σε κάδο χωριστά. Λογικά θα μαζέψουν και για τους πυρόπληκτους αν δεν το έχουν κάνει ήδη; 1
elpaso1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Απλά δεν ξέρω τι να κάνω τα εσωρουχα. Που να τα ανακυκλώσω; Για τα ρούχα θα πάω στο κοινωνικό παντοπωλειο Ηλιούπολης που διαβαζω ότι είναι καλό. Αυτό του Βύρωνα έχει κλείσει;
lek88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Απλά δεν ξέρω τι να κάνω τα εσωρουχα. Που να τα ανακυκλώσω; Για τα ρούχα θα πάω στο κοινωνικό παντοπωλειο Ηλιούπολης που διαβαζω ότι είναι καλό. Αυτό του Βύρωνα έχει κλείσει; Δεν ξέρω κατά πόσο θα πάρουν τα εσώρουχα.... Εκτός κ αν έχουν πάνω το ταμπελακι (καινούρια δηλαδή) Υπάρχουν και κάδοι ανακύκλωσης ρούχων!!!! Google it να δεις πως είναι. Ίσως υπάρχει κάποιος κοντά σου. Εκεί μπορείς να ρίξεις τα εσώρουχα που έχεις χρησιμοποιήσει ή ρούχα κτλ. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από lek88 Κάδος ανακύκλωσης ρούχων 1
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Τα πλένεις, τα βάζεις σε σακούλες και τα αφήνεις δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης. Καλώς ή κακώς θα τα πάρει κάποιος 1
lek88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Από μαγαζιά έχω δει ότι το κάνουν τα h&m. Μετά οργανώσεις, εκκλησίες, ακόμα και κρέμασμα σε κάδο χωριστά. Λογικά θα μαζέψουν και για τους πυρόπληκτους αν δεν το έχουν κάνει ήδη; Ειχα κρεμάσει και γω έξω από κάδο κάτι παλιά ρούχα που δεν μου κάνανε. Επειδή έχω οπτική επαφή με τον κάδο από το μπαλκόνι μου, είδα ότι σταμάτησαν κάτι τσιγκανοι και τα πήραν. Περιττό να σου πω ότι την ίδια μέρα το απόγευμα είδα τα ρούχα μου σε πάγκο τους στην λαϊκή και τα πουλούσαν 5€ το ένα!!! Καλύτερα να τα δώσει στην εκκλησία ή σε κάποια οργάνωση πάρα να τα κρεμάσει σε κάδο. Σκοπός είναι να τα πάρει κάποιος που έχει ανάγκη 1
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Αυτοί τα πουλάνε και καλά κάνουν, αυτοί που τα αγοράζουν τι καταλαβαίνουν; Και δυστυχώς δε τα αγοράζουν αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη...
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Αυτοί τα πουλάνε και καλά κάνουν, αυτοί που τα αγοράζουν τι καταλαβαίνουν; Και δυστυχώς δε τα αγοράζουν αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη... Πιστεύω τα αγοράζουν και άνθρωποι που έχουν ανάγκη, αλλά όχι μόνο. Άλλοι το κάνουν από ιδεολογία ας πούμε, άλλοι από ψώνιο.
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Φυσικά και τα αγοράζει κάποιο ποσοστό που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει από κάπου αλλου Απεχθάνομαι κάτι λεφταδες που το παίζουν ματσο, αγοράζοντας ρούχα από λαϊκή (δεν έχω κάτι με τις λαϊκές γενικά,μη παρεξηγηθω, εννοείται ότι κάνω τις αγορές μου σε τρόφιμα κυρίως από εκει)/κινεζους και διάφορους εξυπνακηδες και δε προσφέρουν ούτε 1 ευρώ σε κάποιον που το χρειάζεται Προσωπικά τα ρούχα που δεν έχουν φθορές, είτε τα δίνω σε συγγενείς είτε τα πηγαίνω σε συγκεκριμενη εκκλησία. Όσα έχουν φθορές, απλά τα αφήνω δίπλα σε κάδους ανακύκλωσης
ObeyWario! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Θεσσαλονίκη έχουμε κάδους για ρούχα και παιχνίδια κάθε 500m, μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει το αντίστοιχο Αθήνα Χίλιες φορές να τα πάρει κάποιος και να τα πουλήσει αν αυτό τον αποτρέψει απο το να κλέψει
elpaso1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, d_gkal said: Τα πλένεις, τα βάζεις σε σακούλες και τα αφήνεις δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης. Καλώς ή κακώς θα τα πάρει κάποιος Καλυτερα να τα καψω. Με δουλευεις; 3 hours ago, lek88 said: Υπάρχουν και κάδοι ανακύκλωσης ρούχων!!!! Google it να δεις πως είναι. Ίσως υπάρχει κάποιος κοντά σου. Εκεί μπορείς να ρίξεις τα εσώρουχα που έχεις χρησιμοποιήσει ή ρούχα κτλ. Δεν ανακυκλωνουν εσωρουχα. Ετσι λενε. Μιλαω για τους καδους recycom. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από elpaso1
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Άρα θες να κάνεις δωρεά με κάποιον μεσάζοντα, σωστά; Ποιο το λάθος στην πρόταση που έκανα να τα αφήσεις να τα πάρει κάποιος απ' τα σκουπίδια;
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Γιατι θα τα παρει και θα τα πουλησει. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Οκ φιλε μου; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Στις 29/7/2018 στις 2:55 ΜΜ, ObeyWario! είπε Θεσσαλονίκη έχουμε κάδους για ρούχα και παιχνίδια κάθε 500m, μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει το αντίστοιχο Αθήνα Χίλιες φορές να τα πάρει κάποιος και να τα πουλήσει αν αυτό τον αποτρέψει απο το να κλέψει 3-4 μήνες έχει που μπήκαν οι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων .., μην το παίζουμε τώρα υπεράνω και προηγμένοι χαχα.
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Γιατι θα τα παρει και θα τα πουλησει. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Οκ φιλε μου; Στον Δημο της περιοχης σου. Υπαρχει ενας αρμοδιος που τα παραλαμβανει, παρτον τηλεφωνο πριν πας. Υπαρχει και ενας κοκκινος καδος στους δρομους για ανακυκλωση ρουχων recycom παπουτσιων αλλα ειναι για σκισμενα Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα