Προς το περιεχόμενο

Cosmote wireless intranet + port forwarding.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα εξοχικό στο οποίο δεν έχω δυνατότητα να βάλω internet μέσω σταθερής γραμμής γιατί το adsl δεν υποστηρίζεται. Πήρα λοιπόν το tp link ac750 mr 200 κάνοντας συμβόλαιο cosmote internet on the go. 

Έφτιαξα ένα profile βάζοντας σαν apn το vpn-internet και static έτσι ώστε το wan ip του router να είναι το ίδιο με την το wan ip που δίνει το ipchicken άνοιξα τις πόρτες στο καταγραφικό αλλά τίποτα. άνοιξα την πόρτα 80 για να δω αν κάνει ping τίποτα. Μπορεί κάποιος που να έχει αυτή την υπηρεσία να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;;;

Για να προλάβω κάποιους το port forwarding υποστηρίζεται από το συγκεκριμένο συμβόλαιο και τον ΟΤΕ γιατί στην αρχή είχα κάνει συμβόλαιο cosmote@home doubleplay με κάρτα sim και αναγκάστηκα να το αλλάξω επειδή εκεί το port forwarding δεν υποστηρίζεται.

Έχω στείλει μήνυμα και στο τμήμα της cosmote στο facebook αλλά μου λένε ότι θα με πάρει κάποιος από το τεχνικό τμήμα από την παρασκευή αλλά ακόμη με παίρνουνε και τους έχω ζαλίσει στα μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...