Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπεριζω την ομορφη παρεα μας..θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οποιον η οποια γνωριζει να με ενημερωσει για το επιδομα παιδιου.ειμαι παντρεμενος με 2 παιδακια...το δευτερο παιδακι ειναι μολις 20 ημερων.εχω  κανει αιτηση για το επιδομα παιδιου απο το 2015 μεχρι και φετος χωρις να παρω ουτε ενα ευρω γτ λεει ο λογιστης μου πως ξεπερναω τα 27 χιλιαδες ευρω εισοδημα.ισχυει κατι τετοιο;επισης τωρα που εχω δυο παιδια θα το δικαιουμαι;αλλαζει κατι στα ορια της φορολογικης ενημερωτητας ωστε να το δικαιουμαι;δεν ξερω καν ποσα ειναι τα λεφτα γτ δεν εχω παρει ποτε αλλα αν ξερει καποιος κατι ας με καθοδηγησει.ειχα κανει αιτηση για φετος και δεν εγκριθηκε παλι λογω εκκαθαριστικου μεγαλου.τωρα μπορω να κανω συμπληρωματικη αιτηση η εστω νεα αιτηση για να δω αν δικαιουμαι;

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Για το ένα παιδί ισχύει ότι αν έχεις εισόδημα πάνω από κάποιο ποσό δεν δικαιούσαι επίδομα. Για το δεύτερο λογικά θα ανεβαίνει το ποσό αυτό. Το τι παίρνεις πάλι εξαρτάται από το εισόδημα.

Δημοσ.

Με 2 παιδια ναι έχεις δικαίωμα

Ετήσιο Οικογενειακό Εισόδημα ΑΠΟ (€) Ετήσιο Εισόδημα ΕΩΣ (€) Τέκνα Μηνιαίο Επίδομα (€) Ετήσιο Επίδομα (€)
0 10.500 1 70 840
10.501 17.500 1 42 504
17.501 26.250 1 28 336
0 12.000 2 140 1.680
12.001 20.000 2 84 1.008
20.001 30.000 2 56 672

Εν τω μεταξύ, από την Πέμπτη 26-7-2018 είναι ξανά διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης Α21 για τους δικαιούχους του Επιδόματος Παιδιού 2018 που δεν υπέβαλλαν αίτηση έως τις 20 Ιουλίου. Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr).

μπορείς να κάνεις την αίτηση. Πες αύριο στον λογιστή σου να στην κάνει. Τέλη σεπτεμβριου η επόμενη δόση και νομίζω θα πάρεις και τις προηγούμενες 3 που έχασες. Αλλιώς αν δεν στις βάλουν 25-27 σεπτεβριου που πληρώνεται η δ δοση, θα στα βάλουν όλα μαζι στην τελευταία δόση που λογικα θα ειναι δεκέμβριο.

Σε κάθε περιπτωση πλέον σε πιάνει το Α21 οπότε κάνε αύριο την αίτηση. Αλλα σίγουρα θα πρέπει να φαίνεται στην οικογενειακή κατάσταση το 2ο παιδί! Οπότε ξεκίνα πρώτα απο εκεί (στην δήλωση του 2ου παιδιού) και μετά στον λογιστή! 

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Tελικα την εκανα την αιτηση μονοςμου εχθες κιολας.δεν χρειαζεσαι λογιστη για την συγκεκριμενη αιτηση.αρκει να εχεις μπροστα σου το εκκαθαριστικο για να βαλεις σωστα τα στοιχεια.ασε κιολας που απο ολες τις αιτησεις που ειχαν απορριφθει τος προηγουμενες χρονιες τα στοιχεια τα εβγαζε μονο του.εγω απλα τα ελεγχα αν ειναι σωστα.και τελικα εγκριθηκε.μια χαρα ολα..χαχαχα..σας ευχαριστω ολους παρα πολυ παιδια.να στε καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...