Christos c_k Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Αλλον ένα χρόνο σιγουρα θα δέχεται αναβαθμίσεις. Μπορεί και περισσότερο. Δεν γίνεται κατι. Μενεις με το λογισμικο της τελευταιας αναβαθμισης και ολα καλα. Ναι ισχύει!
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 To pixel κυκλοφορησε τελη του 2016 αρα σιγουρα θα παρει και android 9 μολις κυκλοφορησει Σεπτεμβριο/Οκτωβριο και μετα θα λαβει για 1 χρονο ακομα security updates αν δεν κανω λαθος. Για τις photo δεν εχω ιδεα δεν το εχω ψαξει τι παιζει.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 hours ago, Fulgore said: To pixel κυκλοφορησε τελη του 2016 αρα σιγουρα θα παρει και android 9 μολις κυκλοφορησει Σεπτεμβριο/Οκτωβριο και μετα θα λαβει για 1 χρονο ακομα security updates αν δεν κανω λαθος. Για τις photo δεν εχω ιδεα δεν το εχω ψαξει τι παιζει. Θα πάρει μια χαρά. Ήδη έχει developer preview 4 από αρχές Ιουλίου. Είναι στα τελειώματα τώρα.
kp1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τι εννοείς φίλε είναι στα τελειώματα?Έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτό και βίντεο?
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 21 minutes ago, kp1 said: Τι εννοείς φίλε είναι στα τελειώματα?Έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτό και βίντεο? Ολα τα pixel έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν. Τουλάχιστον έτσι ήξερα πριν καιρό, αν άλλαξε κάτι, δεν το ξέρω.
kp1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Παιδιά να ρωτήσω γτ δεν το φέρνουν μεγάλα μαγαζιά όπως Γερμανός στην Ελλάδα το pixel?Και μπήκα στην google ,+δεν είναι διαθέσιμη η χώρα μας για το κινητό ξέρει κανείς τι παίζει?
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Γιατι δεν τα εισαγει επισημα στην χωρα μας καποιος,τα σκρουτζομαγαζα τα φερνουν απο εξωτερικο και αρα σε περιπτωση service τα στελνουν παλι εξω.
kp1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Παιδια σορρυ που ενοχλω απλα τελικa παιζουν μεχρι 300€ και ειμαι αναμεσα στο google pixel vs samsung s7 που βρισκω το google 289€ και το s7 300€ απο best price!Απο οτι ειδα το google το απλο εχει χειροτερη οθονη και απο xl + απο s7 σωστα?Δεν με νοιαζει που ειναι αδιαβροχο το s7!Τι λετε απο αυτα τα 2?Αν εχετε κατι καλυτερο μεχρι 300€ με χαρα να σας ακουσω!!
georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ας μας πει κάποιος σε περίπτωση προβληματικής συσκευής στο pixel τι θα κάνεις και ΠΟΣΟ θα περιμένεις; Εάν σας λέει κάτι ή υποστήριξη,εάν όχι και έχετε από πίσω άλλο κινητό να περιμένει πάω πάσο. 1
Christos c_k Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, kp1 είπε Παιδια σορρυ που ενοχλω απλα τελικa παιζουν μεχρι 300€ και ειμαι αναμεσα στο google pixel vs samsung s7 που βρισκω το google 289€ και το s7 300€ απο best price!Απο οτι ειδα το google το απλο εχει χειροτερη οθονη και απο xl + απο s7 σωστα?Δεν με νοιαζει που ειναι αδιαβροχο το s7!Τι λετε απο αυτα τα 2?Αν εχετε κατι καλυτερο μεχρι 300€ με χαρα να σας ακουσω!! Φίλε προσωπικά 'εχω το S7. Η οθόνη του παρα πολύ καλή. 1 κλικ πάνω απο του Pixel. Eίμαι ευχαριστημένος απο όλα του τα χαρακτηριστικά. Θα σου συστηνα το S7. Χωρις να σημαινει οτι και το google Pixel δεν είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πιστευω οτι και αυτο να επιλέξεις ευχαριστημένος θα μείνεις! Τωρα, μια εναλλακτική value for money επιλογή αποτελεί το Xiaomi Redmi Note 5 που είναι και φετινό και θα σε καλύψει σε όλα του!! 1
SeNNinhA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στα 300 ευρω παιζουν και τα LG G6 & Nokia 8 καθως και το Mi Note 3 (εαν θελεις πολυ καλη καμερα) και το φρεσκο Mi 8 SE Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA 2
kp1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Θα ήθελα να έχει την μπάντα 800 για αυτό δεν κοιτάω mi note 3 +mi8se.Και από όσο είδα dxomar τί nokia 8+ lg g6bεχουν χειροτερη κάμερα πόσο μάλλον το lg δεν έχει εδώ αντιπροσωπεία και πάει έξω άρα μένεις καιρό χωρίς κινητό..
paragontikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 δες και το mi A2, το εφεραν και στο σκρουτζ λενε οτι εχει καλη καμερα συν οτι ειναι stock android ισως αποτελει μια καλη επιλογη, 250€ το 32gb και 300€ το 64gb
26ska Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, kp1 είπε Θα ήθελα να έχει την μπάντα 800 για αυτό δεν κοιτάω mi note 3 +mi8se.Και από όσο είδα dxomar τί nokia 8+ lg g6bεχουν χειροτερη κάμερα πόσο μάλλον το lg δεν έχει εδώ αντιπροσωπεία και πάει έξω άρα μένεις καιρό χωρίς κινητό.. Το LG δεν πάει έξω, έχει κανονικά αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα