Προς το περιεχόμενο

Samsung s7 vs google pixel xl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλον ένα χρόνο σιγουρα θα δέχεται αναβαθμίσεις. Μπορεί και περισσότερο. Δεν γίνεται κατι. Μενεις με το λογισμικο της τελευταιας αναβαθμισης και ολα καλα. Ναι ισχύει!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To pixel κυκλοφορησε τελη του 2016 αρα σιγουρα θα παρει και android 9 μολις κυκλοφορησει Σεπτεμβριο/Οκτωβριο και μετα θα λαβει για 1 χρονο ακομα security updates αν δεν κανω λαθος.

Για τις photo δεν εχω ιδεα δεν το εχω ψαξει τι παιζει.

Δημοσ.
3 hours ago, Fulgore said:

To pixel κυκλοφορησε τελη του 2016 αρα σιγουρα θα παρει και android 9 μολις κυκλοφορησει Σεπτεμβριο/Οκτωβριο και μετα θα λαβει για 1 χρονο ακομα security updates αν δεν κανω λαθος.

Για τις photo δεν εχω ιδεα δεν το εχω ψαξει τι παιζει.

Θα πάρει μια χαρά. Ήδη έχει developer preview 4 από αρχές Ιουλίου. Είναι στα τελειώματα τώρα. 

Δημοσ.

Τι εννοείς φίλε είναι στα τελειώματα?Έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτό και βίντεο?

Δημοσ.
21 minutes ago, kp1 said:

Τι εννοείς φίλε είναι στα τελειώματα?Έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτό και βίντεο?

Ολα τα pixel έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν. Τουλάχιστον έτσι ήξερα πριν καιρό, αν άλλαξε κάτι, δεν το ξέρω. 

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω γτ δεν το φέρνουν μεγάλα μαγαζιά όπως Γερμανός στην Ελλάδα το pixel?Και μπήκα στην google ,+δεν είναι διαθέσιμη η χώρα μας για το κινητό ξέρει κανείς τι παίζει?

Δημοσ.

Γιατι δεν τα εισαγει επισημα στην χωρα μας καποιος,τα σκρουτζομαγαζα τα φερνουν απο εξωτερικο και αρα σε περιπτωση service τα στελνουν παλι εξω.

Δημοσ.

Παιδια σορρυ που ενοχλω απλα τελικa παιζουν μεχρι 300€ και ειμαι αναμεσα στο google pixel vs samsung s7 που βρισκω το google 289€ και το s7 300€ απο best price!Απο οτι ειδα το google το απλο εχει χειροτερη οθονη και απο xl + απο s7 σωστα?Δεν με νοιαζει που ειναι αδιαβροχο το s7!Τι λετε απο αυτα τα 2?Αν εχετε κατι καλυτερο μεχρι 300€ με χαρα να σας ακουσω!!

Δημοσ.

Ας μας πει κάποιος σε περίπτωση προβληματικής συσκευής στο pixel τι θα κάνεις και ΠΟΣΟ θα περιμένεις;

Εάν σας λέει κάτι ή υποστήριξη,εάν όχι και έχετε από πίσω άλλο κινητό να περιμένει πάω πάσο.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kp1 είπε

Παιδια σορρυ που ενοχλω απλα τελικa παιζουν μεχρι 300€ και ειμαι αναμεσα στο google pixel vs samsung s7 που βρισκω το google 289€ και το s7 300€ απο best price!Απο οτι ειδα το google το απλο εχει χειροτερη οθονη και απο xl + απο s7 σωστα?Δεν με νοιαζει που ειναι αδιαβροχο το s7!Τι λετε απο αυτα τα 2?Αν εχετε κατι καλυτερο μεχρι 300€ με χαρα να σας ακουσω!!

Φίλε προσωπικά 'εχω το S7. Η οθόνη του παρα πολύ καλή. 1 κλικ πάνω απο του Pixel. Eίμαι ευχαριστημένος απο όλα του τα χαρακτηριστικά.  Θα σου συστηνα το S7. Χωρις να σημαινει οτι και το google Pixel δεν είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πιστευω οτι και αυτο να επιλέξεις  ευχαριστημένος θα μείνεις!

Τωρα, μια εναλλακτική value for money επιλογή αποτελεί το Xiaomi Redmi Note 5 που είναι και φετινό και θα σε καλύψει σε όλα του!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 300 ευρω παιζουν και τα LG G6 & Nokia 8 καθως και το Mi Note 3 (εαν θελεις πολυ καλη καμερα) και το φρεσκο Mi 8 SE

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ.

Θα ήθελα να έχει την μπάντα 800 για αυτό δεν κοιτάω mi note 3 +mi8se.Και από όσο είδα dxomar τί nokia 8+ lg g6bεχουν χειροτερη κάμερα πόσο μάλλον το lg δεν έχει εδώ αντιπροσωπεία και πάει έξω άρα μένεις καιρό χωρίς κινητό..

Δημοσ.

δες και το mi A2, το εφεραν και στο σκρουτζ

λενε οτι εχει καλη καμερα συν οτι ειναι stock android

ισως αποτελει μια καλη επιλογη, 250€ το 32gb και 300€ το 64gb

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Θα ήθελα να έχει την μπάντα 800 για αυτό δεν κοιτάω mi note 3 +mi8se.Και από όσο είδα dxomar τί nokia 8+ lg g6bεχουν χειροτερη κάμερα πόσο μάλλον το lg δεν έχει εδώ αντιπροσωπεία και πάει έξω άρα μένεις καιρό χωρίς κινητό..

Το LG δεν πάει έξω, έχει κανονικά αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...