georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Εάν ισχύει το παραπάνω με τους Αμπελόκηπους αλλά εάν έχουν και ανταλλακτικά και γενικά μια Α υποστήριξη τότε το g6 να το σκεφτείς σοβαρά. Είναι ένα πάρα πολύ καλό γενικά vfm κινητό. Έχω δει δείγματα και από κάμερα και είναι κορυφαίο. Εάν όντως σκεφτείς προς τα εκεί έμπα my phone πήγαινε στο θέμα του κινητού και ρωτα περί εγγύηση τι και πως και αν έχουν εικόνα.
kp1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Απλά θεωρώ έχει χειρότερη κάμερα το lg g6 σε σχέση με το s7 για αυτό..
Christos c_k Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Πλακα πλακα το LG G6 εχει και τον ευρυγωνιο φακό που βολεύει και οντως εχει καλη φωτογραφία. μεταξυ Μ1Α2 και S7 μαλλον το Xiaomi αλλα οριακά... 1
georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Γιατί;δε το νομίζω.εχει έναν πολύ καλό κύριο φακό και ένα υπερχρησιμο wide με τον οποίο όλοι καταντανε να τραβάνε γιατί έχει μεγάλο κάδρο για το εκάστοτε μέρος που βρίσκεσαι και τραβάς. Αλλά ξέρεις κάτι;εάν κάτι σου λέει s7 να το πάρεις,είναι καλύτερα να κάνεις την επιλογή που ήθελες πάρα κάτι άλλο και να λες έπρεπε να με είχα ακούσει. Είναι δυνατό έχει υποστήριξη από μαγαζια πολλά για εγγύηση υποστήριξη από developers,το κάνεις root με ένα κλικ και γενικά είναι κάτι που μόνο απογοητευμένο δε θα σε αφήσει. 1
kp1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ παιδιά για απόψεις βρήκα s7 καινούργιο με 240€ θα πάρω αυτό!! Πιστεύω αξίζει για τα λεφτά του. 2
georgerapp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ναι να το πάρεις και όντως αξίζει. Ήταν το καλύτερο Sammy τον τελευταίων χρόνων. Έκανε την διαφορά από το s6 ενώ το s8 από αυτό όχι! Έτσι είχα πάρει και εγώ το z5c μου όταν το δίνανε φθηνια πια ενώ είχαν βγει αντικαταστάτες και ακόμα είναι θηριακι,στιγμή δε το μετάνιωσα.
kp1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Και εγώ για αυτό το λέω φίλε γτ είναι και σε καλή τιμή.ευχαριστω 1
kp1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι ήθελα το είναι το touchwiz που λέμε έχουν τα android και τα samsung τι παθαίνουν δηλαδή?Και όλοι λένε τα stock Android είναι ποιο γρήγορα από τα κανονικά android...Αλλά βλέπω σύγκριση σε ταχύτητα μεταξύ google pixel xl(που είναι stock android) vs samsung s7 Και το s7 σε όλες τις εφαρμογές games ανοίγει ποιο γρήγορα.. άρα τι λένε τα stock είναι ποιο fast?Ας απαντήσει όποιος ξέρει να μαθαίνουμε...
georgerapp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 touchwizz ειναι η rom που φοραει η samsung στα δικα της τηλεφωνα,δηλαδη μια εταιρεια περνει το android απο την google και το παραμετροποιει για να το κανει μοναδικο κατα την αποψη της και να παρεχει μια διαφορετικη εμπειρια χρησης. αυτα λεγονται και skin.η lg εχει το δικο της η huawei xiaomi samsung επισης. αλλες εταιρειες παραμετροποιουν το android αρκετα samsung huawei xiaomi lg και αλλες λιγοτερο προσφεροντας κατι πολυ κοντα στο stock sony htc oneplus Κ.α. πολλοι κατασκευαστες λοιπον μαζι με τις εφαρμογες της google εχουν στο κινητο και δικες τους. π.χ 2 ημερολογια,σημειοματαρια,email,browsers και παει λεγοντας. το android λοιπον καποτε ενα βαρυ skin το φρεναρε και ηταν σε σχεση με το stock πιο αργο,οχι πια! πλεον εχει ωριμάσει τοσο σαν λειτουργικο που εν μεσο πλην σαφως μπορεις να το πεις εχει γινει εξυπνο και ξερει τι χρησιμοποιεις και αναλογα κατανεμει τους πορους της συσκευης. ενα θετικο παραδειγμα των skin ειναι οταν το android περασε στον κωδικα του το split screen στην εκδοση 7 αν θυμαμαι καλα η samsung το ειχε και σε καλυτερη μορφη απο το android jellybean στο μακρυνο 2012!!!!!!! αυτα τα ολιγα!καταρχην την εχεις την συσκευη; τι σκεφτεσαι και πως;
kp1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Έχω το samsung s7 Και απλά λένε πολυ ότι μετά το χρόνο έχουν δει κολλήματα....και σκέφτομαι να το κάνω τράμπα με pixel xl Αλλά είδα στο τεστ είναι ποιο αργό και από s7 Και δεν ξέρω ακόμη..
georgerapp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 να μη κανεις τιποτα,μου φαινεται δεν αξιζει τελικα,η συσκευη που εχεις παει ευκολα ενα χρονο ακομα,περιμενε γιατι φετος παρουσιαστηκαν συσκευαρες απο xiaomi και sony μεχρι τα καινουργια lg που το ενα ειναι με stock android,εδω θα ειμαστε να τα λεμε. ανεμενε! σου κολλαει;απο καμερα εχεις καποιο θεμα; εαν οχι μενεις ετσι. εαν κολλαει μπορεις να του κανεις ενα format να ξανανιωσει και μετα αν σε τρωει πας σε root custom recovery και παιζεις με custom rom. εαν η καμερα δε σε καλυπτει το κανεις root περνας custom recovery και ψαχνεις για καμια εκδοση gcam για το μοντελο σου. εαν παλι σου ακουγονται κινεζικα τα παραπανω μη κανεις ΤΙΠΟΤΑ χωρις να διαβασεις αναλογα θεματα απο παιδια και δεις και βιντεος απο youtube γιατι ο κινδυνος να το κολλησεις ειναι μεγαλος (αν και ξεκολλαει μετα).
kp1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Oχι φίλε δεν μου κολαει σφαίρα πάει και μια χαρά η κάμερα φίλε μου..Ίσως περιμένω μπας και βγει κάνα καλό stock android με καλύτερη κάμερα από το δικό μου το s7..
georgerapp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το καλύτερο να περιμένεις,εάν σε φαγουριζει το χέρι ξύσε το,το κάνω συχνά και εγώ,όλα τα λιγουρευομαι!!!!!
giamal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ έχω το S7 εδώ και κανά τατράμηνο και παρότι όλα είναι ΟΚ και πηγαίνει μια χαρά (καλά παλιά είχα το sony m5 με 3GB ram και παιδιά μετο χέρι στην καρδιά και το sony μια χαρά τα πήγαινε και από άποχη ram δεν βρήκα την τεράστια διαφορά). Anyway, αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι όταν παίζω ένα game (το οποίο ίσως είναι βαρύ - battlehand λέγεται), το κινητό ακόμα 1 λεπτό μετά την έναρξη, αρχίζει και ζεστένεται. Δεν μπορώ να καταλάβω. ΣΕ 5 λεπτά παιχνιδιού μπορεί να μη ζεματάει αλλά είναι ζεστό αρκετά. Σαν να μίλαγα μισή ώρα δηλαδή. Και αναρωτιέμαι: φτάιει κάτι? Παίζει να είναι ελαττωματικό? βεβαίως σε άλλες εφαρμογές δεν παρατηρώ αυτή τη συμπεριφορά. Και είμαι πολύ απλός χρήστης. Να φανταστείς βγάζω άνετα 1,5 μέρες και συνήθως παίζω στις 2 μέρες. Ευχαριστώ για την όποα βοήθεια και γνώμη. Καλό βράδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα