giamal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Καλά δεν το ξέρω και πολύ πρίν κάμποσο το κατέβασα αλλά μου κάνει εντύπωση αν είναι έτσι. Διότι θεωρώ αν είχα κάποιο εντονότερο παιχνίδι όπως τόσα που σίγουρα υπάρχουν (είναι το μόνο που έχω εγώ) τότε θα έπαιρνε φωτια?!? Τουλάχιστον όμως αυτό ίσως εξηγεί το απότομο 'φούντωμα'. Και επιπλέον το οτι το παρατηρώ κατά τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής.
kp1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Φίλε giamal λογικό απλά μην του έχεις την θήκη μαζί όταν παίζεις και είσαι κομπλέ ...Φίλε να σε ρωτήσω του έχεις τζαμακι προστασίας και αν ναι ποιο?Γιατί του είχα full tempered glass και μετά από 3 μέρες από ένα game ζεσταθηκε και ξελολησε...τώρα του έχω βάλει ένα απλο τζαμί και περιμετρικά της οθόνης έχει θολούρα εσύ τι έχεις ??
SeNNinhA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giamal είπε Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Καλά δεν το ξέρω και πολύ πρίν κάμποσο το κατέβασα αλλά μου κάνει εντύπωση αν είναι έτσι. Διότι θεωρώ αν είχα κάποιο εντονότερο παιχνίδι όπως τόσα που σίγουρα υπάρχουν (είναι το μόνο που έχω εγώ) τότε θα έπαιρνε φωτια?!? Τουλάχιστον όμως αυτό ίσως εξηγεί το απότομο 'φούντωμα'. Και επιπλέον το οτι το παρατηρώ κατά τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Δουλευουν φουλ ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων και η καταναλωση της μπαταριας ειναι στα υψη. Δεν σου φτανουν αυτα για να αναψει το τηλεφωνο; Ειδικα μαλιστα εαν το εχεις σε θηκη και μαλιστα μεσα στο καλοκαιρι; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA
giamal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Παιδες ευχαριστω για το feedback! Καθησυχαστηκα πρεπει να πω γιατι οντας ψιλοκαινουργιο θορυβηθηκα! Για το tempered glass: ναι απο την πρωτη μερα. Απλα πηρα ενα οποιο βρηκα αμεσα. Και αυτο που βρηκα δεν ηταν full cover.συνεπως περιμετρικα δεν εχει καλυψη για 1-2 χιλιοστα. Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Τωρα μαρκα δεν ξερω τι ειναι.τοχα παρει απο ενα μαγαζι διπλα στο μετρο αγιου δημητριου παντως!
kp1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε το τζαμακι που έχεις τώρα έχει θολούρα περιμετρικά της οθόνης ή όχι?Ευχαριστώ
giamal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα και πάλι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και καμία θολούρα ή οτιδήποτε (αυτό εννοούσα με το "Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα"). Το μόνο που είναι εμφανές στην αφή και στο μάτι είναι οτι το τζαμάκι δεν είναι full cover όπως μου είπαν και στο μαγαζί οπότε δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Κατά τα άλλα ούτε θολούρα ούτε αέρας έχει μπεί ούτε έχει ξεκολλήσει καθόλου με τον καιρό, τίποτα. Αν είσαι κοντά, μπορείς να πάρεις και εσύ τζαμάκι από το μαγαζί που σου λέω εκεί δίπλα στο σταθμό Αγ. Δημητρίου. Έκανε 5 ευρώ.
kp1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ φίλε να σου πω το τζαμακι στο βάλανε κιόλας και αν ναι σε χρέωσαν γτ εγώ δεν το έχω να το βάλω μόνος μ!Ευχαριστώ
giamal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι μόνος μου το έβαλα. Κοίτα ούτε και εγώ είμαι κανένας που είμαι ειδικός σε αυτό. Αλλά έχω βάλει καμια δεκαριά τζαμάκια γενικά αλλά και καμιά 20αριά ζελατίνες πιο πρίν (οπότε και ίσως έμαθα κάπως). Νομίζω δεν σε χρεώνουν για να σου βάλουν το τζαμάκι. Αλλά από την άλλη (δεν ξέρω μεν) αλλά δεν περιμένω να είναι και οι άλλοι ειδικοί στην τοποθέτηση του τζαμιού. Θεωρω πως και μόνος σου μπορείς μια χαρά. Απλά θέλει λίγο σταθερό χέρι, ξεκίνα από την κάτω άκρη και με οδηγούς τα δάχτυλά σου πλάγια στο κινητό άφηνέ το σιγά σιγά να κάθεται και στο τέλος θα έρθει και θα κάτσει σχετικά καλά.
kp1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ αγορίνα 240€ το πήρα καινούριο και σκέφτομαι αξίζε η αγορά?Μέχρι 300€ λες μπορούσα να πάρω καλύτερα τι λες?
giamal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Κοίτα από προσωπική μου άποψη και έχοντας ψάξει πολύ στο internet (youtube/επικοινωνίες από διάφορα site/κτλ), μπορώ να σου πώ οτι στα 240 το πήρες μια χαρά τιμούλα. Εγώ 4 μήνες πριν (απο μαγαζί) το πήρα 360. Τώρα 240 είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή τιμή! Και επίσης το κιν είναι πολύ καλό. Για την τιμή των 300 ευρώ, οι επιλογές που είχα ανέκαθεν για καλό κινητό είναι οι παρακάτω: - LG G6 (εξαιρετικό SAR που ίσως έπρεπε να είναι για όλους μας το νο 1 χαρακτηριστικό+καλή photo με ευρυγώνιο για ευχρηστία +οθόνη σε όλη την εμπρός μεριά) - Samsung S7 (γενικά στιβαρό, καλά δεμένο, σενιο κινητό με μέτριο SAR αλλά οκ τιμές. Photo καλή - λίγο καλύτερη από το G6 και μια αξιοπιστία ίσως στα θετικά) - Google pixel (ακόμα νέο αλλά απόσο διάβασα super αναφορικά με user experience λόγω stock android (της μαμας google). Καλή κάμερα θεωρώ ισάξια του G6 όχι όμως του S7. Είναι διαφορετική σε σχέση με το S7 δηλαδή ίσως είναι πιο ρεαλιστική στις πρωινές. Και έχει καλύτερη σταθερότητα στα video το βράδυ όμως πέφτει πολύ). ΕΠιπλέον δεν είναι αδιάβροχο (IP68) όπως τα άλλα 2. Κάτι το οποίο ΟΚ δεν είναι και τρελό αλλά καλό είναι να υπάρχει). Νομίζω σε αυτή την τιμή είναι τα μόνα που είναι άξια αναφοράς. ΟΚ ίσως υπάρχουν HUAWEI/XIAOMI τα οποία σε αυτά τα χρήματα έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Βεβαίως -και χωρίς να ξέρω από αυτά τόσο απλά είναι η άποψή μου- τα XIAOMI και τα HUAWEI δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα. Για κινητό αξίας έως 200 ευρώ ΟΚ. Αλλά για παραπάνω δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα. Επιπλέον δεν γνωρίζω εάν ΟΚ έχουν καλά χαρακτηρστικά αλλά αν το 'δέσιμό' τους ώς κινητά είναι αξιόπιστο. Οπότε στα παραπάνω 3 είναι κάποιος. ΟΙ τιμές είναι και για τα 3 κάπου στα 300. Οπότε αν πήρες το S7 στα 240 είσαι μια χαρά. Ευκαιρία δηλαδή θα το έλεγα για καινούργιο! Εγώ πήγαινα για G6 (λόγω SAR κυρίως) αλλά κάτι άκουσα για service, για το 'δέσιμο' του κιν κτλ και τελευταία στιγμή πήγα στην 2η επιλογή μου το S7. Με τη χρήση και από αυτά που βλέπω ίσως το S7 να είναι και με το ζόρι το λίγο καλύτερο από τα 3. Πάντα βάσει του τι θέλει κανείς. Για μένα τα 2 πρώτα ήταν αυτά στα οποία ζορίστηκα να αποφασίσω. Το pixel καλό αλλά δεν με νοιάζει το stock android οπότε έφυγε. Βεβαίως αξίζει full. Απλά για εμένα ηταν τα πρώτα 2. Για μένα είσαι κομπλε! ΥΓ: χτες πήρα ένα kit με φακούς (1 ευρυγώνιο και ένα για μακριά) από κωτσόβολο στα 50 ευρώ. Σου δίνει δική του θήκη κομψότατη και οι φακοί πάνε βιδωτοί. Τους τέσταρα και κάνουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά! Δεν κάνω διαφήμιση παιδιά (!) αλλά σαν gadgetακι -που παίρνω τέτοια- τα σπάει και νομίζω άξιζε. Στα 50 είναι σχεδόν τσάμπα. Έκανε 100 και το έχει 50%.Σκέψου το αν θές. Αξίζει κατ' εμέ. Αν θες να δείς τι είναι αυτό και αν θα σου αρέσει : https://www.youtube.com/watch?v=3_KrI2ASCmQ&t=167s
kp1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε Ευχαριστώ για το μήνυμα σου θα το τσεκάρω και θα σου πω.
kp1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Να σε ρωτήσω του έχω βάλει αρχικά full tempered glass και από την ζέστη σε 3 μέρες και ξελολησε και τώρα έβαλα ένα απλό αλλά γύρω από την οθόνη έχει θολούρα.. Εσύ τι τζαμί του έχεις?είναι καλό?εφαρμόζει Καλά?θολούρα έχει?
giamal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, σου γράφω πιο πάνω οτι θεωρώ οτι είναι ένα απλό tempered glass. Δεν έχει θολούρα αλλά ούτε κανένα πρόβλημα. Ίσως να κατάφερα να το τοποθετήσω όπως έπρεπε και να έκατσε καλά πάνω στην οθόνη. Το μαγαζί που το αγόρασα είναι δίπλα στο σταθμό Αγ. Δημητρίου απέναντι από το εμπορικό. Αν θέλεις πετάξου εκεί και πάρε και εσύ το ίδιο. Θεωρώ οτι απλά έκατσε καλά το γυαλί και όχι οτι είναι πχ καλύτερης ποιότητας ή γενικά καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο γυαλάκι. Φιλικά. ΓΙάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα