Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας τις γνώσεις σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σήμερα.δεν ξέρω τι και πώς και βλέπω σήμερα στα καλα καθούμενα οτι έγιναν συναλλαγές μέσω paypal μου τράβηξαν λεφτά 3 φορές απο 200 δολάρια σε μια εταιρία ονόματι exoclick.com.πήρα την τράπεζα και απενεργοποίησε την κάρτα και είπαν θα μου απαντήσουν σε 3 μέρες.τώρα που ήρθα σπίτι πάω να μπώ στο λογαριασμό μου στο paypal και δέν αναγνωρίζει ούτε το email ουτε τον κωδικό για να μπώ σαν να μην υπήρξε ποτέ!!τι μπορεί να παίζει και πώς μπορώ να βγάλω άκρη??στην τράπεζα μου λεει πήγε να γίνει και άλλη συναλλαγή αλλα ξεπερνούσε το όριο και δεν την έκανε μου έφαγε όλο το μισθό μόλις πληρώθηκα!!

Δημοσ.

Θα κανεις αμφισβήτηση των συναλλαγων στην τραπεζα σου και καποια στιγμη θα στα επιτρεψουν

Το παυπαλ πρεπει να το πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις μαζι τους

Δημοσ.
2 ώρες πριν, George gia είπε

πως θα τους πάρω τηλ για να μην εχω τρελές χρεώσεις??το νουμερο?

Σταθερο Ιρλανδίας είναι. Αν δεν έχεις πακέτο στο σταθερό σου πάρε μια κάρτα σταθερής τηλεφωνίας απο περίπτερο (χρονοκάρτα ΟΤΕ π.χ.) και κάλεσε τους

Δημοσ.
3 ώρες πριν, George gia είπε

πως θα τους πάρω τηλ για να μην εχω τρελές χρεώσεις??το νουμερο?

ΚΑι επισης να ελέγξεις πολύ καλά τον υπολογιστή και τα κινητά σου για malware και ιους

ΚΑΙ ΜΕΤΑ

να αλλάξεις κωδικους σχεδόν σε όλα (email, τραπεζες, κλπ).

Και δεν χρησιμοποιούμε αγνωστους υπολογιστές/συσκευές για συναλλαγες και email.

Μήπως πρόσφατα ελαβες κάποιο email, οτι εχει κλειδωθεί ο λογαριασμός σου στο paypal και να πας σε μια σελίδα για να τον ξεκλειδώσεις;

Δημοσ.

Ναι τα άλλαξα όλα.οχι δεν μου ήρθε τπτ τέτοιο!!μίλησα με paypal και απο ότι κατάλαβα εξετάζουν την περίπτωση θα γίνει refound αλλα δεν καταλαβα πως γτ μου λεει ότι θα επιστραφούν στην καρτα αλλα εγω την καρτα την μπλόκαρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George gia είπε

Ναι τα άλλαξα όλα.οχι δεν μου ήρθε τπτ τέτοιο!!μίλησα με paypal και απο ότι κατάλαβα εξετάζουν την περίπτωση θα γίνει refound αλλα δεν καταλαβα πως γτ μου λεει ότι θα επιστραφούν στην καρτα αλλα εγω την καρτα την μπλόκαρα

Τα χρήματα επιστρέφουν απο εκει που έφυγαν, αυτο ειναι απαράβατος κανόνας, είτε η καρτα είναι μπλοκαρισμένη είτε δεν υπάρχει πλεον.

Μολις δεις στο παυπαλ οτι επέστρεψαν θα περιμένεις 4-5 μερες και μετά θα πας στην τράπεζα για να στα μεταφέρουν στον λογαριασμό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...