Heatspreader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά τι γίνεται; Έχετε βάλει κάνα Software και με παρακολουθείτε; Τώρα μόλις έστελνα σ' ένα φίλο τη συγκεκριμένη θήκη. Αν είναι δυνατόν. Το S9 Plus με ενδιαφέρει, όχι το κανονικό btw. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 8 minutes ago, Heatspreader said: Ρε παιδιά τι γίνεται; Έχετε βάλει κάνα Software και με παρακολουθείτε; Τώρα μόλις έστελνα σ' ένα φίλο τη συγκεκριμένη θήκη. Αν είναι δυνατόν. Το S9 Plus με ενδιαφέρει, όχι το κανονικό btw. Ε υπάρχει και για το S9 plus. https://spaceboy.io/store/spigen-airskin-593cs22954-samsung-galaxy-s9-plus-case-black/ ΚΑΙ φθηνότερη απ το απλό αχαχαχαχ
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ναι ναι! Εντάξει δεν είναι για να το πετάξεις κάτω με δύναμη, αλλά αν πέσει σε λεία επιφάνεια με αυτήν τη θήκη ίσως να μην κάνει βαθούλωμα το αλουμίνιο ή να σπάσει πίσω.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 On 31/07/2018 at 03:40, Heatspreader said: Ναι ναι! Εντάξει δεν είναι για να το πετάξεις κάτω με δύναμη, αλλά αν πέσει σε λεία επιφάνεια με αυτήν τη θήκη ίσως να μην κάνει βαθούλωμα το αλουμίνιο ή να σπάσει πίσω. Γιαυτό πήρα και την άλλη να την έχω. Επίσης δεν το κάνει πολύ πολύ μεγάλο η άλλη θήκη που έχω πάρει και το προστατεύει άψογα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κατοχος του S9+ Coral Blue λιγο πανω από μηνα. Ακομα δεν ξερω τι σημαινει κολλημα...Πουθενα και ποτε...Και δεν συζηταω μονο για παιχνίδια και multitasking η διπλες εφαρμογες αλλα και σε πιο απαιτητικη χρηση τυπου να ανοιγω αρχεια autocad μιας και χρειαζεται στην δουλεια. Επισης πολύ χρησιμο για μενα η φωτεινοτητα του. Ειχε παρει ένας συνάδελφος πριν κατι μηνες το Hono 9 και όταν ειδε το δικο μου στο φως του ηλιου εξω τρελαθηκε με την φωτεινοτητα του. Απλα δεν καταλαβαινει ακομα και αν εισαι κατω από τον ηλιο. Η μπαταρια είναι μια χαρα για μια μερα full χρησης. Εχω wifi-4g ολη μερα και μου βγαζει ανετα 5-6ωρες οθονης που μπορει οι 4 να είναι παιχνίδια και οι υπολοιπες να είναι gps,φωτογραφια. Δεν αναφέρομαι σε μηνυματα που στελνω συνεχεια και καμια 20αρια κλησεις γιατι δεν νομιζω ότι παιζουν τοσο σημαντικο ρολο στην μπαταρια. Στην πρωτη βδομαδα ηταν χειροτερα τα πραγματα. Του εχω βαλει και μαυρο θεματακι για να καιει και λιγοτερο και όλα κομπλε. Λιγο η AOD καιει ισως παραπανω από τι θα επρεπε. Αλλα με ένα κουμπι την απενεργοποιείς για το βραδυ αν δεν σε νοιαζει και γλιτώνεις αυτό το 5-8 της εκατο αν θελεις. Καμερα-video δεν το συζητάμε...Υπαρχουν 100αδες reviews και δεν είμαι σιγουρα ο ειδικος που ξερει από αυτά αλλα μου μοιαζουν καταπληκτικα. ΙΣως μιλαμε για το καλυτερο κινητο overall. Ισως το P20pro να τραβάει καλυτερες φωτο στην μερα. Μονο εκει όμως νικαει. Άλλο σημαντικο κομματι για μενα είναι ο απίστευτα δυνατος και ποιοτικος θα ελεγα ηχος. Τα στερεο ηχεια κανουν δουλιτσα γενικα. Εχω κοψεις να χρησιμοποιοω το λαπτοπ γιατι το κινητο είναι πολύ πιο δυνατο και καθαρο. Συν ότι εχει καλυτερη οθονη(για την ακριβεια εχει ΟΘΟΝΑΡΑ. νουμερο 1 παραγοντας αγορας για μενα μιας και είναι αυτό που βλέπεις ολη την ωρα)...Από κει που αραζα με το Laptop για να χαζεψω τιποτα τωρα απλα παιρνω το κινητο στο κρεβατι και όλα καλα! Αν θες κατι συγκεκριμενο το ρωτας και αν το ξερω ευχαρίστως να σου απαντησω...Γιατι και εγω λογω δουλειας δεν εχω ψαξει ιδιαιτερα. Περιμενω καμια αδεια μπας και το σκαλισω. ΥΓ: Το μονο αρνητικο που θα μπορουσα να πω είναι ότι πηρα την Clear view την θηκη και ενώ είναι πανεμορφη,χοντραινει απίστευτα το κινητο. Σπιτι όταν παω συνηθως απλα το βγαζω από την θηκη για να το βλεπω. Είναι τοσο ομορφο... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Αλεξανδρος A.92 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2018 στις 1:06 ΠΜ, Heatspreader είπε Αυτό με το νερό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή; Κάποια screen protector είναι wet install, τα βουτάς σε νερό και κάνεις την εφαρμογή, μόλις δεις ότι έχει κάτσει εκεί που θέλεις ξεκινάς με την σπάτουλα να την πατάς για να φύγει το υγρό από κάτω Στις 31/7/2018 στις 1:06 ΠΜ, Heatspreader είπε Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Inuyasha 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 10 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Καμερα-video δεν το συζητάμε...Υπαρχουν 100αδες reviews και δεν είμαι σιγουρα ο ειδικος που ξερει από αυτά αλλα μου μοιαζουν καταπληκτικα. ΙΣως μιλαμε για το καλυτερο κινητο overall. Ισως το P20pro να τραβάει καλυτερες φωτο στην μερα. Μονο εκει όμως νικαει. Το P20 pro βγάζει καλύτερες βραδινές φωτο βασικά λόγω του night mode που έχει Στα υπόλοιπα δεν αξίζει.. S9 ο μπαμπάς τους.
Heatspreader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Στις βραδινές επειδή με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα μια και δουλεύω βράδυ και προτιμώ να μην βάζω Flash, είδα πως το S9 Plus δεν χάνει πάντα. Το P20 Pro αν ρωτήσει κάποιος για το αν έχει καλύτερη Camera από το Galaxy S9 Plus, μονολεκτικά είναι Ναι. Γενικά οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Λόγω ότι μου αρέσει περισσότερο σαν Design το Galaxy, μπορώ να το παραβλέψω ακόμα και αυτό το λίγο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Heatspreader said: Στις βραδινές επειδή με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα μια και δουλεύω βράδυ και προτιμώ να μην βάζω Flash, είδα πως το S9 Plus δεν χάνει πάντα. Το P20 Pro αν ρωτήσει κάποιος για το αν έχει καλύτερη Camera από το Galaxy S9 Plus, μονολεκτικά είναι Ναι. Γενικά οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Λόγω ότι μου αρέσει περισσότερο σαν Design το Galaxy, μπορώ να το παραβλέψω ακόμα και αυτό το λίγο. Σου έστειλα νομίζω link με τις φωτο που έχω βγάλει εγώ εντελώς ερασιτεχνικά με το απλό S9. Δεν σ άρεσε το αποτέλεσμα; 2
manelys Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αυτό με το ραδιόφωνο τι χαζό...δλδ εμείς εδώ στην Ευρώπη δεν ακούμε; Μήπως μπορεί να ξεκλειδώσει κάπως αυτό;
Heatspreader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, manelys είπε Αυτό με το ραδιόφωνο τι χαζό...δλδ εμείς εδώ στην Ευρώπη δεν ακούμε; Μήπως μπορεί να ξεκλειδώσει κάπως αυτό; Θα έπρεπε να παίζει, αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στα κινητά μου. 50 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Σου έστειλα νομίζω link με τις φωτο που έχω βγάλει εγώ εντελώς ερασιτεχνικά με το απλό S9. Δεν σ άρεσε το αποτέλεσμα; Πάρα πολύ καλές. Νομίζεις ότι είναι από φωτογραφική μηχανή. Φαίνεται βέβαια η παρέμβαση του Software (Ψειρίζω την μαϊμού τώρα, ok, αλλά κόστιζε 1000€). Ακουστικά περιλαμβάνει έτσι; Λένε τίποτα; 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Heatspreader said: Θα έπρεπε να παίζει, αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στα κινητά μου. Πάρα πολύ καλές. Νομίζεις ότι είναι από φωτογραφική μηχανή. Φαίνεται βέβαια η παρέμβαση του Software (Ψειρίζω την μαϊμού τώρα, ok, αλλά κόστιζε 1000€). Ακουστικά περιλαμβάνει έτσι; Λένε τίποτα; Στα χέρια κάποιου που ξέρει απο φωτογραφία φαντάσου τι μπορεί να κάνει. Επίσης να περιμένεις και gcam app που κάνει τις φωτογραφίες ακόμα πιο κ@υλα. Σε snapdragon το έχουν ψιλο τελειοποιήσει το app αλλά σε exynos δεν βλέπω να κάνουν κάτι σύντομα Τέλεια τα AKG. Τα αγαπώ άπειρα. Ποιοτικό και δυνατό ήχο με το μπάσο που πρέπει. 15 minutes ago, manelys said: Αυτό με το ραδιόφωνο τι χαζό...δλδ εμείς εδώ στην Ευρώπη δεν ακούμε; Μήπως μπορεί να ξεκλειδώσει κάπως αυτό; Το ευρωπαικό μοντέλο (exynos) δεν έχει τον δέκτη που χρειάζεται για το radio. Μόνο το US model κλπ που έχουν Snapdragon. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, manelys είπε Μήπως μπορεί να ξεκλειδώσει κάπως αυτό; Καπου ειχα διαβασει ότι γινεται αλλα χανεις εγγυηση. Το ηθελα και εγω για αυτό το εψαχνα...Τελικα όμως εχει πολλες εφαρμογες που δεν σου τρωνε και πολλα mb και εισαι κομπλε.
manelys Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καπου ειχα διαβασει ότι γινεται αλλα χανεις εγγυηση. Το ηθελα και εγω για αυτό το εψαχνα...Τελικα όμως εχει πολλες εφαρμογες που δεν σου τρωνε και πολλα mb και εισαι κομπλε. Μπα δεν θα γίνεται. Αλλά δεν πειράζει.Έχεις ένα mp3 player με ράδιο,και δεν τρως την μπαταρία του κινητού. 1
Tzikoz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Πρεπει να βγει μια ανακοινωση από την Samsung αν τελικα το s9 υποστηριζει project treble. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα