Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Tzikoz είπε Πρεπει να βγει μια ανακοινωση από την Samsung αν τελικα το s9 υποστηριζει project treble. τι ειναι αυτο ακριβως?Πρωτη φορα το ακουω.
Heatspreader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ουσιαστικά να γίνονται Updates στα Android πράγμα που τώρα δεν γίνεται. Εδώ: https://www.howtogeek.com/344590/what-is-project-treble-on-android-and-will-my-phone-get-it/
manelys Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Εγώ σκέφτομαι αν είναι να γίνονται και μετά να τραβάμε αυτά που τραβάνε οι άλλοι με το μήλο,ίσως καλύτερα. Λοιπόν μάγκες μόλις έγινα κάτοχος S9+!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!Πρώτη φορά ακριβό κινητό,και επιτέλους αντίο windows phone! Ευχαριστώ για την βοήθεια εδώ! Σας αφήνω να το ανοίξω! 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Άλλος άνοιξε το thread, άλλος το αγόρασε Καλορίζικο ! 1
manelys Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Άλλος άνοιξε το thread, άλλος το αγόρασε Καλορίζικο ! Ευχαριστώ πολύ,να σαι καλά! Βαρέθηκα να ψάχνω στην μεσαία κατηγορία και έκανα το άλμα μου...🤑
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοριζικο! Και εγω το ιδιο πραγμα...Ειχα ξεμεινει με το G2 απο 2014 και πηρα την αποφαση να τα σκασω...Δεν το μετανιωσα λεπτο! Καλοριζικο και να το χαρεις! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Αλεξανδρος A.92 1
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, manelys είπε Εγώ σκέφτομαι αν είναι να γίνονται και μετά να τραβάμε αυτά που τραβάνε οι άλλοι με το μήλο,ίσως καλύτερα. Λοιπόν μάγκες μόλις έγινα κάτοχος S9+!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!Πρώτη φορά ακριβό κινητό,και επιτέλους αντίο windows phone! Ευχαριστώ για την βοήθεια εδώ! Σας αφήνω να το ανοίξω! Καλορίζικο 👍 1
manelys Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Υπάρχει θρεαντ για το s9+ ; Για απορείες και συμβουλές;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 σε γειτονικο forum θα σου προτεινα να πας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα