spsas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Παιδια, καλησπερα !!! Εκανα μια κρατηση πτησης στη ryanair για ρωμη πριν κατι μηνες και σημερα στο τσεκ ιν συνειδητοποιησα οτι διπλα στο επιθετο μου προσθεσα και το επιθετο της μητερας μου. Ολα τα αλλα στοιχεια ειναι κομπλε. Λετε να εχω θεμα ; Να επικοινωνησω με την εταιρια ή θα με στειλουν ταμειο χωρις λογο ; Help me, πεταω σε 3 μερες
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, spsas said: Παιδια, καλησπερα !!! Εκανα μια κρατηση πτησης στη ryanair για ρωμη πριν κατι μηνες και σημερα στο τσεκ ιν συνειδητοποιησα οτι διπλα στο επιθετο μου προσθεσα και το επιθετο της μητερας μου. Ολα τα αλλα στοιχεια ειναι κομπλε. Λετε να εχω θεμα ; Να επικοινωνησω με την εταιρια ή θα με στειλουν ταμειο χωρις λογο ; Help me, πεταω σε 3 μερες Θα πρεπει να κανεις αλλαγη ονοματος και η πολιτικη της ryanair (μεχρι πριν λιγα χρονια τουλαχιστον που την χρησιμοποιουσα) ηταν να σου ριχνει στα αυτια σε τιμες για κατι τετοια (κι επισης δεν τα χαριζε με τιποτα). Σε σημειο που συμφερε να αγορασεις καινουργιο εισητηριο αντι να αλλαξεις το ονομα στο υπαρχον... Ξεκινα με τηλεφωνο ζητωντας τους να στο αλλαξουν. Θεωρητικα θα σου πουν να πληρωσεις το αντιτιμο, αλλα που ξερεις, μπορει να αλλαξαν πολιτικη και να χαριζουν κατι τετοια. ΥΓ. Πως σου ηρθε να βαλεις το επωνυμο και της μητερας σου; wtf? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα