gakos1112 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) για ορθοστασια, περπατημα δοκιμασε σε μαγαζι τα Asics που λεει ο φιλος πιο πανω και αν αντεχει η τσεπη σου αυτα εδω τα Salomon. https://www.skroutz.gr/s/10892250/Salomon-XA-Pro-3D-Goretex-393322.html?from=catspan Δοκιμασμενα σε 12ωρα ορθοστασιας, περιπατους με αρκετη βροχη, αλλη αισθηση στο ποδι, κορυφη. Αν τα καθαριζεις και φροντιζεις την μεμβρανη Goretex οπως λεει ο κατασκευαστης ειναι και αδιαβροχα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από gakos1112
Muchacho Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Για δουλειά γραφείου έχετε να προτείνετε κάποιο αθλητικό που να είναι άνετο χωρίς έντονα στοιχεία αθλητικού παπουτσιού?
margaritagr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Muchacho είπε Για δουλειά γραφείου έχετε να προτείνετε κάποιο αθλητικό που να είναι άνετο χωρίς έντονα στοιχεία αθλητικού παπουτσιού? Οποιοδήποτε sneaker σου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς καθιστός θα σαι δε θες κατι τρομερό. Πάρε Stan Smith άσπρο ή μαύρο πχ.
Muchacho Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, margaritagr είπε Οποιοδήποτε sneaker σου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς καθιστός θα σαι δε θες κατι τρομερό. Πάρε Stan Smith άσπρο ή μαύρο πχ. Δυστυχώς δεν είμαι πάντα καθιστός, υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει περπάτημα/ορθοστασία και τα Stan Smith δεν τα λες τα πιο βολικά.
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Muchacho είπε Δυστυχώς δεν είμαι πάντα καθιστός, υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει περπάτημα/ορθοστασία και τα Stan Smith δεν τα λες τα πιο βολικά. https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata/m/3227/New-Balance/f/488593/44.html?from=subcats 1
margaritagr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Muchacho είπε Δυστυχώς δεν είμαι πάντα καθιστός, υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχει περπάτημα/ορθοστασία και τα Stan Smith δεν τα λες τα πιο βολικά. New balance τότες πχ, 574. Παπούτσια που κάποτε ήταν running και σήμερα είναι sneakers. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από margaritagr 1
1988panos2171 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μήπως ξέρετε αν τα νούμερα των lacoste αντιστοιχούν σε αυτά των puma; Πχ το 8UK/42EU των puma είναι ίδιο με των lacoste; Eγώ που ξέθαψα το topic απάντηση δε θα πάρω έτσι;
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Eγώ που ξέθαψα το topic απάντηση δε θα πάρω έτσι; Προηγείται άλλος, εσύ σε κανένα εξάμηνο, που θα το ξεθάψει άλλος
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Eγώ που ξέθαψα το topic απάντηση δε θα πάρω έτσι; Καλά σας λέει, απαντήστε ρε στο παιδί.. τρεις ώρες περιμένει 38 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Αυτό ήταν και το μοιραίο σου λάθος...
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Eγώ που ξέθαψα το topic απάντηση δε θα πάρω έτσι; Κατι ασχετο τωρα με τα νουμερα.. Με αυτο που ρωτας θυμηθηκα πριν λιγο καιρο που ειχαν ενα ρεπορταζ στις ειδησεις οτι ο κοσμος παει σε μαγαζια βλεπει-δοκιμαζει παπουτσια τσεκαρει νουμερο και μετα παρακολουθει το διαδικτυο για να τα παρει σε χαμηλοτερη τιμη!!!
the other one Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Είμαι κι εγώ σε αντίστοιχη φάση ψαξίματος δηλαδή δεν τρέχω τόσο αλλά περπατάω αρκετά μες στην πόλη και θέλω κάτι να είναι άνετο στο (γρήγορο) περπάτημα. Εκεί που έχω καταλήξει μέχρι τώρα διαβάζοντας από δω κι από κει είναι running παπούτσια (για πόλη όχι trail). Συγκεκριμένα απ' ό,τι βλέπω έχει καλές κριτικές το nike air zoom pegasus 35 που είναι και δοκιμασμένο μοντέλο. έχω βρει btw αυτό το site για reviews σε παπούτσια αν βοηθάει δεν ξέρω πόσο αντικειμενικό είναι βέβαια.
1988panos2171 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Κατι ασχετο τωρα με τα νουμερα.. Με αυτο που ρωτας θυμηθηκα πριν λιγο καιρο που ειχαν ενα ρεπορταζ στις ειδησεις οτι ο κοσμος παει σε μαγαζια βλεπει-δοκιμαζει παπουτσια τσεκαρει νουμερο και μετα παρακολουθει το διαδικτυο για να τα παρει σε χαμηλοτερη τιμη!!! Αυτό ισχύει εδώ και κάτι χρόνια To θέμα είναι ότι εδώ που είμαι δε βρίσκω lacost, τουλάχιστον στο νούμερο που πανω κάτω φοράω.
newton91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/13708974/Adidas-Galaxy-4-CP8822.html στα συστήνω ανεπιφύλακτα , για τρεξιμο περπάτημα , ορθοστασία. Και φοβερή τιμή.
Alexandros7474 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/7/2018 στις 12:26 ΜΜ, patrickdrd είπε τα reebok βλεπω στις κριτικες οτι ξεκολλανε: https://www.skroutz.gr/s/8269055/Reebok-Work-N-Cushion-2-0-V70621.html#reviews κατι πιο ανθεκτικο; το καλο με τα columbia ηταν οτι κρατησαν πολλα χρονια (πανω απο 5), οκ, οχι με βαρια χρηση βεβαια, στην αρχη σε χορους πιο πολυ, μετα λιγο τρεξιμο και μετα στην δουλεια και για καμια βολτα Salomon η καλύτερα τα Geox . Λίγο τσιμπημένες τιμές αλλά κρατάνε χρόνια . Παραμένουν στην κατάσταση που τα αγόρασες για πολύ καιρό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα