Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, έχω κάνει μεταφορά με έμβασμα από το Τραπεζικό Λογαριασμό μου στον λογαριασμό μου της PayPal μέσω winbank και έχουν περάσει είδη 4 εργάσιμες ημέρες και τα λεφτά δεν έχουν μπει στην PayPal ενώ από τον Τραπεζικό λογαριασμό τα έχει τραβήξει, παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει. 

Επεξ/σία από Armygr
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Armygr είπε

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, έχω κάνει μεταφορά με έμβασμα από το Τραπεζικό Λογαριασμό μου στον λογαριασμό μου της PayPal μέσω winbank και έχουν περάσει είδη 4 εργάσιμες ημέρες και τα λεφτά δεν έχουν μπει στην PayPal ενώ από τον Τραπεζικό λογαριασμό τα έχει τραβήξει, παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει. 

Δες στην Πειραιώς τι ημερομηνία αποστολής δείχνει (όχι πότε τα έστειλες εσυ) και γραψε το εδω. Σε κάθε περιπτωση πρέπει πρώτα να μιλήσεις με την Πειραιώς να σου πουν τι γίνεται

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Δες στην Πειραιώς τι ημερομηνία αποστολής δείχνει (όχι πότε τα έστειλες εσυ) και γραψε το εδω. Σε κάθε περιπτωση πρέπει πρώτα να μιλήσεις με την Πειραιώς να σου πουν τι γίνεται

Μπήκα στο winbank 

και είδα Ημερομηνία συναλλαγής 

25/07/2018
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Armygr είπε
   Μπήκα στο winbank 

και είδα Ημερομηνία συναλλαγής  

25/07/2018

Δεν ειναι λοιπόν 4 εργάσιμες. Είναι 3 εργάσιμες το πολύ.  Τι ώρα τα έστειλες την Τετάρτη;  Υπομονή μέχρι αύριο και αν δε μπουν τηλ στην Πειραιώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Δεν ειναι λοιπόν 4 εργάσιμες. Είναι 3 εργάσιμες το πολύ.  Τι ώρα τα έστειλες την Τετάρτη;  Υπομονή μέχρι αύριο και αν δε μπουν τηλ στην Πειραιώς

Εε κατά τι 1:15 το μεσημέρι.. Έχεις κάνει καμία μεταφορά εσύ? Αν ναι πόσες μέρες σου πήρε να μπουν τα λεφτά στην PayPal ? 

Επεξ/σία από Armygr
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Armygr είπε

Εε κατά τι 1:15 το μεσημέρι.. Έχεις κάνει καμία μεταφορά εσύ? Αν ναι πόσες μέρες σου πήρε να μπουν τα λεφτά στην PayPal ? 

Oχι απο Πειραιώς. Απο Εθνική μπηκαν σε 2 εργάσιμες μέρες, νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Oχι απο Πειραιώς. Απο Εθνική μπηκαν σε 2 εργάσιμες μέρες, νομίζω.

Πφφφ πάνε τα λεφτά μου..... Λες να τα χάσω? Γιατί δεν είναι και μικρό ποσό 

.

Επεξ/σία από Armygr
Δημοσ.

@spartak1    φίλε εχθές  έκανα μια μεταφορα 5 ευρώ και σήμερα το πρωί ήταν στον λογαριασμό μου  ενώ τα άλλα ακόμη να μπούνε τι παίζει? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Armygr είπε

@spartak1    φίλε εχθές  έκανα μια μεταφορα 5 ευρώ και σήμερα το πρωί ήταν στον λογαριασμό μου  ενώ τα άλλα ακόμη να μπούνε τι παίζει? 

Mε την τράπεζα μίλησες; Αυτοί θα σου απαντησουν τι συμβαίνει με το έμβασμα

Δημοσ.

Θα περιμένω άλλη μια μέρα γιατί μπήκα στο winbank και είδα το έμβασμα και λέει Κατάσταση : Ενεργή

Ενώ στο χθεσινό έμβασμα που είναι και μικρότερο  λέει στο πεδίο 

Κατάσταση : Ολοκληρωμένη

Λέω μήπως επειδή είναι στα 110 ευρώ με διαφορά με το χθεσινό που ήταν 5€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...