Armygr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, έχω κάνει μεταφορά με έμβασμα από το Τραπεζικό Λογαριασμό μου στον λογαριασμό μου της PayPal μέσω winbank και έχουν περάσει είδη 4 εργάσιμες ημέρες και τα λεφτά δεν έχουν μπει στην PayPal ενώ από τον Τραπεζικό λογαριασμό τα έχει τραβήξει, παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Armygr
spartak1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 31 λεπτά πριν, Armygr είπε Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, έχω κάνει μεταφορά με έμβασμα από το Τραπεζικό Λογαριασμό μου στον λογαριασμό μου της PayPal μέσω winbank και έχουν περάσει είδη 4 εργάσιμες ημέρες και τα λεφτά δεν έχουν μπει στην PayPal ενώ από τον Τραπεζικό λογαριασμό τα έχει τραβήξει, παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει. Δες στην Πειραιώς τι ημερομηνία αποστολής δείχνει (όχι πότε τα έστειλες εσυ) και γραψε το εδω. Σε κάθε περιπτωση πρέπει πρώτα να μιλήσεις με την Πειραιώς να σου πουν τι γίνεται
Armygr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δες στην Πειραιώς τι ημερομηνία αποστολής δείχνει (όχι πότε τα έστειλες εσυ) και γραψε το εδω. Σε κάθε περιπτωση πρέπει πρώτα να μιλήσεις με την Πειραιώς να σου πουν τι γίνεται Μπήκα στο winbank και είδα Ημερομηνία συναλλαγής 25/07/2018
spartak1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Armygr είπε Μπήκα στο winbank και είδα Ημερομηνία συναλλαγής 25/07/2018 Δεν ειναι λοιπόν 4 εργάσιμες. Είναι 3 εργάσιμες το πολύ. Τι ώρα τα έστειλες την Τετάρτη; Υπομονή μέχρι αύριο και αν δε μπουν τηλ στην Πειραιώς
Armygr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Δεν ειναι λοιπόν 4 εργάσιμες. Είναι 3 εργάσιμες το πολύ. Τι ώρα τα έστειλες την Τετάρτη; Υπομονή μέχρι αύριο και αν δε μπουν τηλ στην Πειραιώς Εε κατά τι 1:15 το μεσημέρι.. Έχεις κάνει καμία μεταφορά εσύ? Αν ναι πόσες μέρες σου πήρε να μπουν τα λεφτά στην PayPal ? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Armygr
spartak1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, Armygr είπε Εε κατά τι 1:15 το μεσημέρι.. Έχεις κάνει καμία μεταφορά εσύ? Αν ναι πόσες μέρες σου πήρε να μπουν τα λεφτά στην PayPal ? Oχι απο Πειραιώς. Απο Εθνική μπηκαν σε 2 εργάσιμες μέρες, νομίζω.
Armygr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Oχι απο Πειραιώς. Απο Εθνική μπηκαν σε 2 εργάσιμες μέρες, νομίζω. Πφφφ πάνε τα λεφτά μου..... Λες να τα χάσω? Γιατί δεν είναι και μικρό ποσό . Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Armygr
Armygr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 @spartak1 φίλε εχθές έκανα μια μεταφορα 5 ευρώ και σήμερα το πρωί ήταν στον λογαριασμό μου ενώ τα άλλα ακόμη να μπούνε τι παίζει?
spartak1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Armygr είπε @spartak1 φίλε εχθές έκανα μια μεταφορα 5 ευρώ και σήμερα το πρωί ήταν στον λογαριασμό μου ενώ τα άλλα ακόμη να μπούνε τι παίζει? Mε την τράπεζα μίλησες; Αυτοί θα σου απαντησουν τι συμβαίνει με το έμβασμα
Armygr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Θα περιμένω άλλη μια μέρα γιατί μπήκα στο winbank και είδα το έμβασμα και λέει Κατάσταση : Ενεργή Ενώ στο χθεσινό έμβασμα που είναι και μικρότερο λέει στο πεδίο Κατάσταση : Ολοκληρωμένη Λέω μήπως επειδή είναι στα 110 ευρώ με διαφορά με το χθεσινό που ήταν 5€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα