Προς το περιεχόμενο

MiniIntheBox


Filippos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολη την ομαδα . Προσφατα εψαχνα , ασκοπα ( οχι για λογους αγορας ) , σε διαφορα site ( αμαζον κλπ κλπ ) και επεσα πανω στο site , το επονομαζομενο miniinthebox ( οπως βλεπετε και στον τιτλο) και παρατηρησα καποια περιεργα πραγματα . Το συγκεκριμενο site εχει διαφορα αντικειμενα , υψηλης ποιοτητας και μη , και παρατηρησα οτι οι τιμες των προιοντων ηταν εξαιρετικα χαμηλες . Θα ηθελα να μαθω εαν αυτο το site ειναι εμπιστο , και εαν καποιος ξερει , καθαρα για διευκρινισεις και μονο , πως λειτουργει το συστημα αυτου του ''μαγαζιου'' ας το πουμε , το οποιο προμηθευει τετοια προιοντα σε τετοιες τιμες . Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαγαζί είναι το μικρό αδερφάκι του lightinthebox. Από αξιοπιστία λοιπόν είναι ok, τουλάχιστον στα βασικά. Προσωπικά έχω παραλάβει πράγματάκια από εκεί, χωρίς πάντως να χρειαστώ after sales support.

Όσον αφορά στις τιμές, δεν ξέρω τί το εντυπωσιακό είδες, έχε υπόψη σου όμως ότι πρέπει να υπολογίσεις και κόστος αποστολής που ΔΕΝ είναι τζάμπα. Αναλόγως το είδος μάλιστα, μπορεί και να είναι αρκετά χρήματα. Βάζεις στο καλάθι, προχωράς τη διαδικασία και πριν πληρώσεις, βλέπεις συνολικό κόστος και κρίνεις αν σε συμφέρει.

Έχε επίσης υπόψη σου ότι ό,τι έρχεται από αποθήκη Κίνας (σε ποσό άνω των 22€ μαζί με τα μεταφορικά), περνάει από τελωνείο, εκτός αν επιλέξεις tariff insurance (όπου υπάρχει η επιλογή), οπότε το τελωνείο το πληρώνουν αυτοί, καθυστερώντας όμως την παραλαβή.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Επεξ/σία από kondoras
Ορθογραφικό
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...