Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Εχει τον αριθμο 2016102? Το επισημο καταστημα ειναι το playstore απο κει κατεβάζει παιχνίδια, εφαρμογές κλπ αρκει να εχει gmail.
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Παιδιά πήρε το note 5 δεν πήρε το note 4 με τον κωδικό 2016102. Το note 5 έχει άλλο κωδικό αυτό M1803E7SG. 11 ώρες πριν, giannis.benelli είπε https://www.gadget-shop.gr/xiaomi-redmi-note-5-64gb-dual-black-pliromi-eos-12-dosis τελικα πηρε αυτο το φιλαρακι το τηλ τα σπαει απλα. να ρωτησο απο παιχνιδια τι υποστηριζει και απο που θα κατεβασει ευχαριστω. Ωραία από εκεί πήρα και το δικό μου. Από το Play store. Αν δεν υποστηρίζει κάποιο παιχνίδι το play store στο λέει.
giannis.benelli Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ξερει κανεις να μου πει αν μπωρο στην αρχικη σελιδα να βαλω αλλο φοντο 😟
saruman123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, giannis.benelli είπε ξερει κανεις να μου πει αν μπωρο στην αρχικη σελιδα να βαλω αλλο φοντο 😟 Ναι μπορείς. Όπως επίσης και στο κλείδωμα οθόνης.
giannis.benelli Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ναι για το λκειδωμα οθονης το βρηκα. για την αρχικη σελιδα απο που θα κατεβασο Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από giannis.benelli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα