Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω για gaming ποντίκι αφού πλέον το θρυλικό G500 δεν τραβάει πλέον, και μετά από κάμποσο research κατέληξα στο G403 wireless, και για να φεύγει το καλώδιο από την μέση (όταν δεν φορτίζει), άλλα κυρίως γιατί μου άρεσε το "πιάσιμο". Γενικά είμαι ανάμεσα σε palm και claw grip, οπότε προτιμάω τα μεγάλα άνετα ποντίκια. Για παράδειγμα, για δουλειά χρησιμοποιώ το MX Master.

μιλώντας για MX Master, πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς hyperscroll. Και το G500 είχε το dongle, οπότε μέσα στο παιχνίδι το γυρνούσα σε κανονικό mode, και εκτός (για δουλειά / browsing) σε hyperscoll. Δυστυχώς το G403 δεν έχει αυτό το feature :( . Δοκίμασα και το G502 (που το έχει), άλλα δεν μου άρεσε το πιάσιμο (το pinky finger συγκεκριμένα που ακουμπάει στο mousepad) + ότι δεν χρειάζομαι όλα αυτά τα κουμπιά (κυριώς παίζω FPS).

οπότε η ερώτηση είναι, γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του G403, άλλα με hyperscoll;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα g900 και g903 εχουν και αυτα hyperscroll αλλα εννοειται πως η τιμη τους ειναι αρκετα τσουχτερη. Απο περιεργεια, πως χρησιμοποιεις το hyperscroll σε gaming; 

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.

Το G900 το δοκίμασα και αυτό, είναι πολύ «ξεφούσκωτο» για μένα, νομίζω είναι καθαρά για claw / finger grip

Hyper scrolling μόνο για δουλειά / browsing, όχι σε gaming, για gaming το γυρνάω σε κλασικό mode 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...