Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τελευταίους μήνες δέχομαι συνέχεια κλήσεις από αγνωστους αριθμούς(προφανώς είναι εταιριών),τους οποίους δεν σηκώνω ποτέ μιας και απ ότι έχω διαβάσει όσοι το σηκώνουν δεν μιλάει κανείς.Την τελευταία κλήση την έλαβα σήμερα 9.10 το πρωί από έναν αριθμό που ξεκινούσε από 69731....Έχω προσέξει πως αλλάζουν τα τελευταία ψηφία σε κάποιες κλήσεις μιας και κάθε φορά που με καλούν μλποκάρω τον αριθμό.Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνονται αυτές οι κλήσεις εφόσον δεν σου απαντάνε αν το σηκώσεις και με ποιόν τρόπο βρίσκουν τον αριθμό σου;Υπάρχει τρόπος να αποφύγω να λαμβάνω αυτές τις κλήσεις;

Δημοσ.

Δεν μιλανε γιατι τα τηλεφωνικα κεντρα παιρνουν τηλ απο υπολογιστη.. Βασικα οι κλησεις γινονται μεσω συστηματος υπολογιστη.. Οποτε μπορει να παρει κ 2η γραμμη κ η τηλεφωνητρια/ης να μιλαει με αλλη γραμμη.. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είσαι ήδη μπορείς να κάνεις αίτηση να μπεις στο μητρώο 11 και να εξαιρεθείς από προωθητικές ενέργειες το θέμα είναι ότι οποίος το έχει το έχει οπότε όσο επαναλαμβάνεται η ίδια λίστα θα σε καλούν :/

• Like 1
Δημοσ.

Call blocker και ησύχασες.

Απλά να βρεις κάποιον που δέχεται μπαλαντέρ στους αριθμούς γιατί τα τηλ. κέντρα τους έχουν εκατοντάδες, αλλά με ίδιο πρόθεμα.

Το 69731 μάλλον είναι το ίδιο που έχω μπλοκάρει και εγώ...6973158***.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...