hateuall Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τους τελευταίους μήνες δέχομαι συνέχεια κλήσεις από αγνωστους αριθμούς(προφανώς είναι εταιριών),τους οποίους δεν σηκώνω ποτέ μιας και απ ότι έχω διαβάσει όσοι το σηκώνουν δεν μιλάει κανείς.Την τελευταία κλήση την έλαβα σήμερα 9.10 το πρωί από έναν αριθμό που ξεκινούσε από 69731....Έχω προσέξει πως αλλάζουν τα τελευταία ψηφία σε κάποιες κλήσεις μιας και κάθε φορά που με καλούν μλποκάρω τον αριθμό.Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνονται αυτές οι κλήσεις εφόσον δεν σου απαντάνε αν το σηκώσεις και με ποιόν τρόπο βρίσκουν τον αριθμό σου;Υπάρχει τρόπος να αποφύγω να λαμβάνω αυτές τις κλήσεις;
Πανος999 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δεν μιλανε γιατι τα τηλεφωνικα κεντρα παιρνουν τηλ απο υπολογιστη.. Βασικα οι κλησεις γινονται μεσω συστηματος υπολογιστη.. Οποτε μπορει να παρει κ 2η γραμμη κ η τηλεφωνητρια/ης να μιλαει με αλλη γραμμη.. 1
MariaPr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αν δεν είσαι ήδη μπορείς να κάνεις αίτηση να μπεις στο μητρώο 11 και να εξαιρεθείς από προωθητικές ενέργειες το θέμα είναι ότι οποίος το έχει το έχει οπότε όσο επαναλαμβάνεται η ίδια λίστα θα σε καλούν :/ 1
lek88 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του παροχου σου και πες τους να σε βάλουν στο μητρώο 11
ManFromEarth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Βάλε ενα block caller και εισαι οκ block caller ή call blocker?
Lanike71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Call blocker και ησύχασες. Απλά να βρεις κάποιον που δέχεται μπαλαντέρ στους αριθμούς γιατί τα τηλ. κέντρα τους έχουν εκατοντάδες, αλλά με ίδιο πρόθεμα. Το 69731 μάλλον είναι το ίδιο που έχω μπλοκάρει και εγώ...6973158***.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα