Aratus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Κατα 99% εχω περάσει στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών του Ηρακλείου. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω σε ποια περιοχή θα μου προτείνατε να ψάξω σπίτι.Εχω βρεί ηδη κάποια που βρίσκονται σε κάποιες περιοχές κοντά στο ΤΕΙ (Γιοφυρος; ) αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα πόσο βολεύουν τους φοιτητές του πανεπιστημίου.Επίσης βρήκα και κάποια σχετικά κοντά στο λιμάνι στο κέντρο. Εσείς ποια περιοχή θα μου προτείνατε; Θα ήθελα να έχει γενικά φοιτητές κοντά Σας ευχαριστώ!!!
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κέντρο, Καλοκαιρινού, Χανιόπορτα, Θέρισσο, Καμίνια. Μην μείνεις στο πανεπιστήμιο κοντά , είναι ερημιά. Επίσης μην μείνεις στο ΤΕΙ κοντά, διότι θα θέλεις 2 λεωφορεία για να πας στη σχολή σου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Haldol 1
Aratus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ευχαριστω πολύ για το σχόλιο σου φιλε κατέβασα και μια εφαρμογή να δω λίγο τα δρομολόγια γιατι δεν είμαι και πολύ συνηθισμένος 😂😂
ekkli Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αν θες ζωή, φοιτητές, μέρη για καφέδες κλπ, μόνο κέντρο. Άντε και Καλοκαιρινού, Χανιόπορτα, καινούρια πόρτα. Επίσης, αρκετοί φοιτητές μένουν και Καμαράκι, Αγία Τριάδα -και οι δύο συνοικίες πάνω ή δίπλα στην Καλοκαιρινού. Και Καινούρια Πόρτα είναι κοντά και Χαριλάου Τρικούπη. Όλα αυτά, ανάλογα από που είσαι. Εγώ πχ, είμαι Πειραιώτης που μένω 10 χρόνια Ηράκλειο, μένω Μασταμπα χαμηλά, 3 Πεύκα λέγεται η περιοχή, πολύ όμορφη και βολική, σε 12' περπατώντας είμαι Λιοντάρια και για τους ντόπιους είμαι πολύ εκτός κέντρου. Για τα δεδομένα που είχα μάθει στον Πειραιά, είναι αστεία η απόσταση. Για όλα τα άλλα μέρη, μπορεί να βρεις πιο φτηνά ενοίκια, αλλά θα θες λεωφορείο για να κατέβεις κέντρο και να δεις κάναν άνθρωπο. Μπες Κρητικές Αγγελίες να δεις αγγελίες για σπίτια και βάλε κάτω τον χάρτη να καταλάβεις που είναι η κάθε περιοχή. Ακόμα, επειδή είναι περίοδος αλλαγών στο κέντρο της πόλης που το φτιάχνουν όλο να πεζοδρομηθεί, θα αλλάξουν τους επόμενους μήνες πάλι τα δρομολόγια των λεωφορείων. Επίσης, δώσε βάση στην σχολή σου. Πάρα πολύ δύσκολη, αλλά με σίγουρα απορρόφηση στην αγορά εργασίας, Ελλάδα ή εξωτερικό.
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Το Ηράκλειο είναι μικρό, κρίμα είναι να περιοριστεί μόνο στο κέντρο . Έμενα 3-4 χρόνια στα Καμίνια (στην Ελύρου) και το κέντρο ήταν 20' το πολύ περπάτημα. Γι' αυτό προτείνω και περιοχές όπως Καμίνια & Θέρισσο. Αλλά θα συμφωνήσω ότι καλύτερα να μείνει στην ευθεία "κέντρο-καλοκαιρινού-62" γιατί από 'κει περνάει το λεωφορείο για Πανεπιστήμιο.
Aratus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 οταν λετε 62 εννοειται την 62 μαρτυρων; γιατι βρηκα κατι εκει.Επίσης βρηκα κατι και στον Αγιο Μηνα.Οσο για τη σχολή εχω ακούσει οτι είναι εξαιρετικά απαιτητική αλλα αφού με ενδιαφέρει το αντικείμενο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα Ευχαριστώ για τη βοήθεια !!!
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Aratus είπε οταν λετε 62 εννοειται την 62 μαρτυρων; γιατι βρηκα κατι εκει.Επίσης βρηκα κατι και στον Αγιο Μηνα.Οσο για τη σχολή εχω ακούσει οτι είναι εξαιρετικά απαιτητική αλλα αφού με ενδιαφέρει το αντικείμενο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα Ευχαριστώ για τη βοήθεια !!! Ναι. Αλλά πρόσεχε γιατί η 62 Μαρτύρων είναι αρκετά μεγάλη. Μην πιάσεις σπίτι μετά το Γιόφυρο (τα φανάρια) γιατί από 'κει ούτε περνάνε λεωφορεία για Πανεπιστήμιο, αλλά ούτε πας εύκολα στο κέντρο περπατώντας.
ekkli Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Haldol είπε Το Ηράκλειο είναι μικρό, κρίμα είναι να περιοριστεί μόνο στο κέντρο . Έμενα 3-4 χρόνια στα Καμίνια (στην Ελύρου) και το κέντρο ήταν 20' το πολύ περπάτημα. Γι' αυτό προτείνω και περιοχές όπως Καμίνια & Θέρισσο. Αλλά θα συμφωνήσω ότι καλύτερα να μείνει στην ευθεία "κέντρο-καλοκαιρινού-62" γιατί από 'κει περνάει το λεωφορείο για Πανεπιστήμιο. Για αυτό έγραψα ότι ανάλογα από που έρχεται, αν είναι Αθηναίος, μαθημένος στο περπάτημα, μια χαρά θα του φανούν τα Καμίνια. 5 λεπτά πριν, Aratus είπε οταν λετε 62 εννοειται την 62 μαρτυρων; γιατι βρηκα κατι εκει.Επίσης βρηκα κατι και στον Αγιο Μηνα.Οσο για τη σχολή εχω ακούσει οτι είναι εξαιρετικά απαιτητική αλλα αφού με ενδιαφέρει το αντικείμενο δε με ενοχλεί ιδιαίτερα Ευχαριστώ για τη βοήθεια !!! Αν βρεις κάτι στον Άγιο Μηνά, τσίμπα το. Είναι καρακέντρο. Μόνο μην έχεις αμάξι, δεν υπάρχουν θέσεις για παρκάρισμα.
pavlos1908 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ξενοικιασα προχθες απο Ηράκλειο επειτα απο 4 χρονια, εμενα στην Γιαμαλακη, που ειναι μια καθετος της καλοκαιρινου. 5 λεπτα απο λιονταρια και καλη περιοχη. Αν δεν εχεις αμαξι, τσεκαρε σπιτια γύρω απο την οδο Χανδακος, ειναι διπλα στο κεντρο. Επισης το νου σου, γιατί πλεον στο Ηρακλειο στις οδους δικαιοσυνης/καλοκαιρινου κανουν εργα, εχω την εντυπωση απο όσο ξέρω ότι θα μετατραπουν σε πεζοδρομοι, οποτε δεν περνάνε πλεον λεωφορεια από εκεί αλλα πανε απο αλλο δρομο απο πλατεια κορναρου. Εκτος απο κεντρο, μετα θα κοιτουσα προς Χανιοπορτα εγω ή καινουργια πορτα απο πανω ή πλατεια ελευθεριας γύρω γύρω. ΟΧΙ αναμεσα σε πλατεια κορναρου και καινουργια πορτα, ειχα κανει το λαθος και ειχα μείνει εκει για 2 μηνες, πολύ κακή περιοχη.
TopicStrarter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2018 στις 7:43 ΜΜ, Haldol είπε Κέντρο, Καλοκαιρινού, Χανιόπορτα, Θέρισσο, Καμίνια. Μην μείνεις στο πανεπιστήμιο κοντά , είναι ερημιά. Επίσης μην μείνεις στο ΤΕΙ κοντά, διότι θα θέλεις 2 λεωφορεία για να πας στη σχολή σου. Αυτό. Και μόλις κατάλαβα ότι γέρασα γιατί λέγαμε ένα σωρό ανέκδοτα για τους συναδέλφους σου στο CSD και πήγα να γράψω ένα λες και τα έχω φρέσκα αλλά δεν μπορώ πια να θυμηθώ κανένα Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
alkis13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μπες στο ιντερνετ και δες απο που περνάει το 11 λεωφορείο (ΠΑΓΗ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ). Και εκει κοντα οπου βρεις σπιτι καλό ειναι, αν δε θα εχεις μεταφορικο. Το site που ανεβαζουν ολοι αγγελιες, ειναι οι κρητικες αγγελιες, που ειναι και εφημεριδα. Συμβουλη: Να βρεις σπιτι με δικο σου λογαριασμο ΔΕΗ. Πολλα σπιτια (αυθαίρετα) εχουν ενα κοινο ρολοι και μετρητες για να μοιραζονται το λογαριασμο. Αυτο δε σε συμφερει γιατι θα ανεβαινει η χρεωση της ΔΕΗ πολυ. Ειναι συνηθισμενο για αυτο στο λεω και επειδη καλοριφερ δε θα εχεις, θα εχεις μια σομπα η air condition για θερμανση ειναι σημαντικο. Το νερο δε πινεται, οποτε θα κουβαλας εξαδες νερο (στο λεω για να εχεις το νου σου κοντινα σ/μ). Τα λεωφορεια ειναι αργα γιατι εχει απειρη κινηση τις πρωινες ωρες και γεμιζουν. Και ρακί καλή θα πίνεις προς το τέλος των σπουδών σου~
kr0m Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 62 μαρτύρων, καλοκαιρινού, χανιόπορτα, πλατεια κορναρου πιστευω ειναι οι ιδανικοτερες επιλογες... πιο οικονομικες η 1η και η 3η.
xrist0s4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Άμα δεν βαριέσαι το περπάτημα (ένα 5λεπτο δηλαδη) θα σ' έλεγα να νοικιάσεις στην περιοχή των ΤΕΙ όπου είναι γεμάτο από φαγαδικα καφετέριες νεο κόσμο κ πολλά λεωφορεια για κεντρο.Η στάση για το Πανεπιστήμιο είναι απέναντι απ' τον κεντρικό δρομο.
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Άμα δεν βαριέσαι το περπάτημα (ένα 5λεπτο δηλαδη) θα σ' έλεγα να νοικιάσεις στην περιοχή των ΤΕΙ όπου είναι γεμάτο από φαγαδικα καφετέριες νεο κόσμο κ πολλά λεωφορεια για κεντρο.Η στάση για το Πανεπιστήμιο είναι απέναντι απ' τον κεντρικό δρομο. Ένα 5-λεπτο μεγάλη ανηφόρα. Όχι ένα απλό 5-λεπτο. Επίσης, το λεωφορείο για Πανεπιστήμιο θα έρχεται γεμάτο, πολλά θα τον αφήνουν απ' έξω.
Aratus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αρχικά να πω οτι ειμαι απο Μακεδονία οπότε είχα ενα μικρό θέμα με τα σπίτια(δεν είναι και πολύ οικονομικό να κατέβω να βρω σπίτι και να ξανα ανεβαίνω χαχαχα).Βρήκα ενα σπίτι στο Τάλως(νομίζω ετσι λέγεται) σε καλή τιμή και απ'εξω φαίνεται καινούργιο. Για τα λεωφορεία εχω κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή αν και διάβασα στα σχόλια οτι δεν εχουν ανανεωθεί τα δρομολόγια.Πριν σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα ...στο Τάλως ή στην 62 μαρτύρων έχει φοιτητές; Θέλω να πω τις προτιμάνε σα περιοχές; Σας ευχαριστώ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα