Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν λέω ότι θα βάλει android αλλά η Google με το android έχει σβήσει όλα τα άλλα λειτουργικά από το χάρτη.Σιγουρα δεν είναι καλό αυτό και ελπίζω να μείνει το iOS για να δούμε κάτι διαφορετικό αλλά ποτέ μη λες ποτέ!περίμενες εσύ iPhone dual SIM 6.5 inch?

Εφόσον δεν λες ότι η Apple θα βάλει Android στο iPhone, τότε δεν βλέπω να διαφωνούμε.

Ξαναλέω, καμία σχέση το dual SIM και οι 6.5 ίντσες με το λειτουργικό του iPhone. Το "ποτέ μη λες ποτέ" δεν αποτελεί επιχείρημα. Σου εξήγησα τους λόγους στο προηγούμενο μύνημα με επιχειρήματα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alprio είπε

Review δείχνει 4 ώρες screen on time. Και μου συγκρίνεις 5 ίντσες οθονη hd 4 πυρήνες και 0 ρουφηγμα μπαταρίας. 

Και πάλι βγάζεις μισές ώρες. 

Και η φωτό 18.58 στην ώρα  πειραγμενη. 

1 ώρα πριν, alprio είπε

Review δείχνει 4 ώρες screen on time. Και μου συγκρίνεις 5 ίντσες οθονη hd 4 πυρήνες και 0 ρουφηγμα μπαταρίας. 

Και πάλι βγάζεις μισές ώρες. 

Και η φωτό 18.58 στην ώρα  πειραγμενη. 

maxresdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Καθόλου τρελή ήττα δεν είναι. Πρώτον δεν γίνεται να οδηγείς συνέχεια τις εξελίξεις και δεύτερον, αν δεν ακολουθήσεις δεν θα εξελιχθείς.

Δεν είναι αγώνας δρόμου. Business είναι. Και δεν βλέπω προς το παρόν κάτι που να παραπέμπει σε ήττα όσο αναφορά την Apple ως επιχείρηση. Μια χαρά κέρδη έχουν.

Τέλος, είναι πολύ λίγοι αυτοί που τους νοιάζει να έχουν κάτι πρώτοι στη συσκευή τους. Οι περισσότεροι κοιτάνε και αγοράζουν αυτό που τους βολεύει εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

Αντε του χρονου στο νεο μοντελο θα υποστηριζει και ανταλλαγη αρχειων με bluetooth.καθε χρονο και μια καινοτομια για να αντεξουμε!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, alprio είπε

Ακόμα κάτι ουσιαστικό δεν έχεις πει. 

Ειπαμε το κινητό δεν είναι για όλους.

το ότι σε βάζει να αγοράσεις ξεχωριστά ταχύφορτιστη είναι λάθος της. Αλλά αν έχεις 1200 δεν θα σε πειράξει το 80αρι. 

Και τι σημασία έχει αν εχω 1200 για το κινητό ; Δεν θα με πειράξει το έξτρα 80αρι; Ναι ε; Εσυ έτσι διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου ; Γενικά είσαι λίγο τραγικός με τα σχόλια σου. Ειδικα αυτό στην αρχή που είπες : ποιος επαγγελματίας χρησιμοποιεί BT για μεταφορά δεδομένων. Σώπα ρε μαν , που γνωρίζεις τι κάνει ο κάθε επαγγελματίας. Γτ δεν έχεις φάει αναφορές απορώ. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Πότε μου δεν κατανόησα την ζήτηση με τα δίκαρτα κινητά. Εδώ και χρόνια έχω 2in1 SIM και δεν κοιτάζω καν για δίκαρτα κινητά, πεταμένα λεφτά για κάτι που λύνεται τζάμπα. 

Τι φάση, μου διαφεύγει κάτι; 

Εχω  Cosmote επειδη ολοι οι γνωστοι μου εχουν whats up και εχω και wind για ιντερνετ που μου εχει κανει δωρο η Wind 5GB πως θα τα παντρεψω αυτα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Αντε του χρονου στο νεο μοντελο θα υποστηριζει και ανταλλαγη αρχειων με bluetooth.καθε χρονο και μια καινοτομια για να αντεξουμε!

Δεν ξέρω για το Bluetooth, πάντως το face ID με 3D scan κάμερα είναι μια καινοτομία που δεν την βλέπουμε προς το παρόν στα υπόλοιπα smarphones. Οπότε καλό θα ήταν να μη χλευάζουμε συνεχώς.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εφόσον δεν λες ότι η Apple θα βάλει Android στο iPhone, τότε δεν βλέπω να διαφωνούμε.

Ξαναλέω, καμία σχέση το dual SIM και οι 6.5 ίντσες με το λειτουργικό του iPhone. Το "ποτέ μη λες ποτέ" δεν αποτελεί επιχείρημα. Σου εξήγησα τους λόγους στο προηγούμενο μύνημα με επιχειρήματα.

εννοειται οτι δεν θα βαλει android γιατι η συσκευη βασιζεται σε ios.το θεμα ειναι οτι ακολουθει τις εξελιξεις και τον δρομο που οδηγουν οι κινεζοι.Αυτο τα λεει ολα.Κανενας δεν περιμενε Iphone 6,5 η iphone dual sim και αυτο λεει πολλα.Γιατι να το κανει αυτο θελει να παρει κομματι απο τους χρηστες android?η θελει να κρατησει τους υπαρχοντες?η μηπως κοιταει την ασιατικη αγορα που δεν πουλαει λογω τιμης?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, newton91 είπε

Και τι σημασία έχει αν εχω 1200 για το κινητό ; Δεν θα με πειράξει το έξτρα 80αρι; Ναι ε; Εσυ έτσι διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου ; Γενικά είσαι λίγο τραγικός με τα σχόλια σου. Ειδικα αυτό στην αρχή που είπες : ποιος επαγγελματίας χρησιμοποιεί BT για μεταφορά δεδομένων. Σώπα ρε μαν , που γνωρίζεις τι κάνει ο κάθε επαγγελματίας. Γτ δεν έχεις φάει αναφορές απορώ. 

Να φάω αναφορά που λέω την αλήθεια και σε πειραζει μάλλον ; Αν έχεις να σκάσεις 1200 για κινητό γιατί το θες και όχι για νας πα για καφέ ναι δεν έχεις θέμα για 80. Ούτε 400 για ρολόι ούτε 80 για ασύρματη. 

25 λεπτά πριν, Istros είπε

maxresdefault.jpg

Μίλησα για 2600 mah. Και εσυ μου μιλάς για τα 2πλασια. Και είπα ότι πολλά δεν αντέχουν τόσο ακόμα και με 4000. Όχι όλα. Εννεοιται πως θα υπάρχει κινητό να αντέχει παραπάνω λολ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, techplastic είπε

Πόσο καιρό έχεις το κινέζικο..?Σε ρωτάω γιατί άμα πάρεις και τα 2 κινητά την ίδια μέρα και τους κάνεις την ίδια χρήση δεν νομίζω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Κινέζικου κινητού να αποδίδει το ίδιο με την μπαταρία του iphone.

Επειδή διαβάζω να λέγονται διάφορα για την μπαταρία που έχουν τα iphone προσωπικά δεν έχω δει κάτι καλύτερο σε άλλη μάρκα,η μπαταρία είναι "σκύλος",σαν παλιός χρήστης iphone 4s,5s έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την διάρκεια ζωής,ενώ με κάτι samsung που στο έτος πας για αντικατάσταση μπαταρίας......

Δες και κανενα αλλο κινητο!δες το Asus Zoom S και μετα μας λες για μπαταρια Iphone

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Μεγάλο πρόβλημα θα έχουν σίγουρα κάποιοι τύποι που έχουν ήδη δύο iPhone στο τραπέζι. 

Τι θα λένε τώρα? 

Μάλλον ότι έχουν 4 νούμερα... 

Πώς θα πουλάνε μούρη? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alprio είπε

Να φάω αναφορά που λέω την αλήθεια και σε πειραζει μάλλον ; Αν έχεις να σκάσεις 1200 για κινητό γιατί το θες και όχι για νας πα για καφέ ναι δεν έχεις θέμα για 80. Ούτε 400 για ρολόι ούτε 80 για ασύρματη. 

Μίλησα για 2600 mah. Και εσυ μου μιλάς για τα 2πλασια. Και είπα ότι πολλά δεν αντέχουν τόσο ακόμα και με 4000. Όχι όλα. Εννεοιται πως θα υπάρχει κινητό να αντέχει παραπάνω λολ. 

Τι να με πειραξει ρε κακομοιρη . εχω αλλαξει 5 συσκευες ios τον τελευταιο χρονο.  Και μπαινεις εδω και μου το παιζεις φραγκατος,παλιο τριτο-τεταρτε. Τραβα ξανατσεκαρε τα κομμεντσ σου να δεις πως μιλας. Ακου εδω λεει οσοι εχουν αιφον ειναι επαγγελματιες,οι αλλοι δεν ειναι. Χαχαχα ρε τραβα στη σπηλια σου πουλας και μουρη,απορω πως σε ανεχονται με αυτο το υφακι

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alprio είπε

Τι συγκρινεις μπταρια 2600 σε δυο συσκευες?με η χωρις update το iphone?Δεν μπορεις να συγκρινεις 2 κινητα με διαφορετικο λειτουργικο και hardware με ιδια μπαταρια.ειναι σαν να συγκρινεις ενα fiat 500 με ενα φορτηγο λογικο ειναι το φορτηγο να ειχει μεγαλυτερη μπαταρια γιατι δεν ξεκιναει διαφορετικα!

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Istros είπε

εννοειται οτι δεν θα βαλει android γιατι η συσκευη βασιζεται σε ios.το θεμα ειναι οτι ακολουθει τις εξελιξεις και τον δρομο που οδηγουν οι κινεζοι.Αυτο τα λεει ολα.Κανενας δεν περιμενε Iphone 6,5 η iphone dual sim και αυτο λεει πολλα.Γιατι να το κανει αυτο θελει να παρει κομματι απο τους χρηστες android?η θελει να κρατησει τους υπαρχοντες?η μηπως κοιταει την ασιατικη αγορα που δεν πουλαει λογω τιμης?

Γιατί δεν περίμενες iPhone με 6.5 ίντσες? Αφού με τον ερχομό του plus μοντέλου (3-4 χρόνια πριν) όλα έδειχναν ότι η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει το market trend της μεγάλης οθόνης.

Το dual sim είναι λίγο αδιάφορο ως χαρακτηριστικό καθώς δεν υποστηρίζεται και από πολλούς Android κατασκευαστές. Αυτό μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα για να βγάλω το συμπέρασμα ότι η Apple ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές...

Οι Κινέζοι ποιον δρόμο οδηγούν ακριβώς? Τι ακριβώς κάνουν που δεν το έχουν κάνει ήδη οι υπόλοιποι μεγάλοι Samsung, LG, Sony, HTC? 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Γιατί δεν περίμενες iPhone με 6.5 ίντσες? Αφού με τον ερχομό του plus μοντέλου (3 χρόνια πριν) όλα έδειχναν ότι η Apple αποφάσησε να ακολουθήσει το market trend της μεγάλης οθόνης.

Το dual sim είναι λίγο αδιάφορο ως χαρακτηριστικό καθώς δεν υποστηρίζεται και από πολλούς Android κατασκευαστές. Αυτό μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα για να βγάλω το συμπέρασμα ότι η Apple ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές...

Οι Κινέζοι ποιον δρόμο οδηγούν ακριβώς? Τι ακριβώς κάνουν που δεν το έχουν κάνει ήδη οι υπόλοιποι μεγάλοι Samsung, LG, Sony, HTC? 

δεν περιμενα iphone 6,5 inch ουτε dual sim και αυτο λεει πολλα.τα dual sim κινητα ειναι χαρακτηριστικο των κινεζικων και καποιο πονηροι (βλεπε samsung,LG)στο χρεωνουν 100Ε+ απο την εκδοση με μια καρτα στα s8,s9,G6.Iσως να μην υποστηριζεται ακομα αλλα πιστευω στο μελλον θα ειναι δεδομενο to dual sim ειτε θα ειναι η κλασικη καρτα ειτε e-sim.οι κινεζοι βγαζουν dual sim κινητα,κινητα με μεγαλες οθονες,κινητα με 3 καμερες και οι υπολοιποι ακολουθουν

Επεξ/σία από Istros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...