traganoulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Θέλω να ξεκινήσω γυμναστική από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και ψάχνω γυμναστήριο κοντά στο Παγκράτι. Έχεις εμπειρία κανείς από κάποιο σε αυτή την περιοχή ή και γύρω; Επίσης έχω ακούσει για πισίνα που πάνε πολύ στους Αμπελόκηπους ή στα Ιλίσια δεν είμαι σίγουρος ξέρει κανείς κάτι; ΥΓ η μόνη επαφή μου με τη γυμναστική είναι το τρέξιμο, είμαι κανονικός ούτε αδύνατος ούτε υπέρβαρος αλλά επειδή δεν μπορώ να τρέχω έξω το χειμώνα θέλω κάτι σε γυμναστήριο. Δεν είμαι αρνητικός και σε κάποιο άθλημα αν έχετε να προτείνετε.
Bspus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αν δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα να αποκτησεις εντονη μυικοτητα αλλα θες φυσικη κατασταση, θα μπορουσες να δοκιμασεις καποιο μαχητικο αθλημα οπως πυγμαχια/kickboxing. Δεν ειναι τοσο επικινδυνα οσο νομιζουν οι περισσοτεροι και εχει γεμισει ο τοπος σχολες. Αξιζει να δοκιμασεις για ενα-δυο μηνες να καταλαβεις αν σου ταιριαζει
traganoulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Bspus είπε Αν δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα να αποκτησεις εντονη μυικοτητα αλλα θες φυσικη κατασταση, θα μπορουσες να δοκιμασεις καποιο μαχητικο αθλημα οπως πυγμαχια/kickboxing. Δεν ειναι τοσο επικινδυνα οσο νομιζουν οι περισσοτεροι και εχει γεμισει ο τοπος σχολες. Αξιζει να δοκιμασεις για ενα-δυο μηνες να καταλαβεις αν σου ταιριαζει Είχα μια ελαφρώς τραγματική εμπειρία σε ένα μέρος για κικ μποξινγκ σχετικά κοντά μου όπου τα παιδιά ήταν τελειώς νεάτερνταλ, το μέρος μου φαινόταν βρώμικο, είχαν βάλει και μια τύπου παραδοσιακή ταυλανδεζικη μουσικη ο δε προπονητης ειχε βραχυκυκλωσει που ημουν αριστεροχειρας.. οποτε λιγο το εχω απορριψει
Bspus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Κριμα. Σε καταλαβαινω βεβαια, αλλα θα μπορουσες να δοκιμασεις και καπου αλλου. Επεσες σε κακη περιπτωση
talibanakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, traganoulis είπε Είχα μια ελαφρώς τραγματική εμπειρία σε ένα μέρος για κικ μποξινγκ σχετικά κοντά μου όπου τα παιδιά ήταν τελειώς νεάτερνταλ, το μέρος μου φαινόταν βρώμικο, είχαν βάλει και μια τύπου παραδοσιακή ταυλανδεζικη μουσικη ο δε προπονητης ειχε βραχυκυκλωσει που ημουν αριστεροχειρας.. οποτε λιγο το εχω απορριψει Εχεις ξανανοιξει ιδιο θεμα,μας εχεις πει τα ιδια ακριβως και παλι πηρες τις κλασσικες απαντησεις. Ο stalactite/lactate δεν εισαι;Αλλο προφιλ αυτο; Δεν ξερω τι προβλημα εχεις και καθεσαι και ανοιγεις ιδια θεματα με αλλα προφιλ,τουλαχιστον ψαξτο λιγο και μην καρφωνεσαι. Και στα δυο θεματα μας λες για βρωμικες σχολες,για προπονητες που δε μπορουσαν να βγαλουν ακρη μαζι σου επειδη εισαι αριστεροχειρ και οτι το μονο που κανεις απο γυμ ειναι τρεξιμο. "Δεν ειμαι του ομαδικου επειδη δε θα θελα να βρεθω με τοσους αγνωστους να παιζω σε αθλημα με τοσο στενη επαφη για αυτο θα θελα καποιον φιλο μου που θα νιωθω ανετα. Ασε που ειμαι και αριστεροχειρας και θα με κοιτανε παλι σαν εξωγιηνο οπως τοτε στο muay thai που μιλαγαν 3 προπονητες να δουν τι θα κανουν λες και ειχα 4 χερια και ενα ποδι" "είχα δοκιμάσει κάποτε ένα μάθημα muay thai.. δε μου αρεσε γιατι 1. ηταν οι περισσότεροι μικρότεροι από εμένα 2. ήταν όλοι "περίεργοι" 3. το μέρος δεν μαρεσε, ήταν σε όροφο οπου απεξω δεν ειχε φως, ειχα βαλει φλας για να βρω μια πορτα που ηταν μεσα η "γραμματεία" 4. Μου είχαν δώσει κάτι γάντια που έζεχναν 5. μετά από την προπόνηση πλύθηκα με αφρολουτρο dettol για να μη νιωθω μπιχλας." Φιλε, ο λαος εχει μια σοφη παροιμια: Ή στραβος ειν'ο γυαλος,ή στραβα αρμενιζουμε.. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από talibanakos 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα