giorgos19ath Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας,δεν μπορουσα να βρω καποια αλλη σχετικη κατηγορια για να αναρτησω αυτο το ποστ οποτε το ανεβασα εδω! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τη συνδεση σε 3g με το κινητο μου. Ενω εχω 3g και ανοιχτα δεδομενα, δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ ορισμενες ωρες της ημερας. Αυτο το παρατηρησα εδω και 3-4 μερες, και αρχικα για να το λυσω ,εκανα ρεσταρτ απλα το κινητο , και εφτιαχνε, επειτα ομως μετα απο το ρεσταρτ, με το που ανοιγε το κινητο, εμφανιζοταν το συμβολο του 3g με την ενδειξη οτι εχω ιντερνετ για καποια κλασματα ,και εξαφανιζοταν . Οποτε προσπαθησα να επικοινωνησω με τη whats up που ειναι ο παροχος μου, και μου ειπαν οτι δεν εχει καποιο θεμα το δικτυο. Η ερωτηση μου ειναι, πως γινεται να μην εχω δεδομενα το πρωι,να μου γινεται δηλαδη αυτο το πραγμα ,και το απογευμα να μου ανοιγουν κανονικα και να μπαινω στο ιντερνετ μια χαρα,μεχρι το πρωι της επομενης μερας. Εχω δοκιμασει τα παντα. Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα,η να το εχει λυσει καπως? Το κινητο: Elephone p9000 lite Ευχαριστω για τον χρονο σας!! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από giorgos19ath
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ο πάροχος είναι και βλακείες σου λένε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις άλλη κάρτα αλλού πάροχο να δεις στο κάνει και εκεί!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα