Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αστον να τραγουδάει. μη πληρώσεις τίποτα. αφού είναι και ανένδοτος κιόλας πες του ότι θα πληρώσεις όταν θα πεθάνει ο highlander.

τι θα πει "Τυχόν ζημιές που προκληθούν κατά την διάρκεια της μίσθωσης επιβαρύνουν τον ενοικιαστή";

δηλαδή αν βούλιαζε η σκεπή με τα κεραμίδια (αν είχε) θα το χρεωνόσουν εσύ; αν έπεφτε το μπαλκόνι πάλι εσύ;

ο TS ενημέρωσε για το πρόβλημα στα πανιά πριν κοπούνε και ο ιδιοκτήτης τον έγραψε (απ ότι λέει ). δηλαδή τι έπρεπε να κάνει από εδώ και πέρα; να τις έχει συνέχεια κλειστές ή να έχει συνέχεια το νου μη τυχόν και φυσήξει λίγο να τρέξει να τις μαζέψει για να μην τις πάρει ο αέρας;

ας έκανε ο ιδιοκτήτης αυτό που έπρεπε (αλλαγή των πανιών-επιδιόρθωση) για να μη γίνοταν η στραβή.

κλασσική περίπτωση λαμόγιου που νοικιάζει σπίτι και θεωρεί ότι θα κάθεται και θα μπαίνουν λεφτά στην τσέπη. η κότα με το χρυσό αυγό.

προσπάθησε να του το εξηγήσεις ευγενικά κι αν επιμείνει πες του ότι δε θα πάρει φράγκο και να τσακιστεί να σου φτιάξει και τις υπόλοιπες για να μη διαλυθούν όλα.

• Like 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, orck είπε

Βρε παιδια δεν ειναι αναλωσιμα τα πανια της τεντας. Ειναι κοινη λογικη οτι οταν φυσαει τις μαζευουμε. Τουλαχιστον εγω στις δικες μου ετσι κανω γιατι θα τσουξει την δικια μου τσεπη.
Τωρα θεωρω γαιδουρια να τις αφηνεις καθε μερα κατεβασμενες απο βαρεμαρα η οποιαδηποτε αλλο λογο επειδη δεν ειναι δικο μας το σπιτι και ανηκει στις φθορες της ιδιοκτησιας την οποια πληρωνει ο ιδιοκτητης.
Εγω θα τις ειχα μαζεμενες και δεν θα ειχαν σκιστει. Φυσικα ομως αφου ηταν ξηλωμενες οι ραφες (υποθετω απο τον προηγουμενο) θα επρεπε να πληρωσει την αποκατασταση αυτων των ραφων.
Με αυτο που εχεις περιγραψει θα προτεινα μιση-μιση η ζημια για ραψιμο των ραφων.

Τα πανια ειναι απιστευτα ανθεκτικα, εχω εδω και 12 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα, περα απο την σκονη που καθεται επανω τους και δεν καθαριζει με τιποτα.

Το αν εσύ θεωρείς γαϊδουριά το ότι οι τέντες ήταν μισοκατεβασμένες όταν απουσιάζεις για λίγες ώρες από το σπίτι είναι δικό σου θέμα και άποψη. Αν πάλι εσύ καθημερινά ανεβοκατεβάζεις μέχρι πάνω τις τέντες γιατί μπορεί το βράδυ που κοιμάσαι να συμβεί κάτι, σου βγάζω το καπέλο και χαρακτήρισε με τεμπέλη. Εδώ όμως μιλάμε για το τι ισχύει βάση νομοθεσίας και δεοντολογίας. Όταν είναι ανοιχτές οι ραφές, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να γίνει η ζημιά. Στην τελική όταν χρυσοπληρωνεις και είσαι τυπικός μέχρι αηδίας στις υποχρεώσεις σου περιμένεις και από τον άλλο το ίδιο. Με την λογική σου από την στιγμή που έχουν ανοίξει οι ραφές εγώ για όσο χρονικό διάστημα μείνω στο σπίτι και από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να τις επισκευάσει, δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιώ με τον φόβο του αέρα και σκισιματος αν και τις πληρώνω μέσω ενοικίου, σωστά; Εκτός κι αν μου λες ότι θα μετράω τα μποφόρ του αέρα και θα κρίνω αν είναι επικίνδυνο. Ευχαριστώ, κάθε άποψη σεβαστή. Και εγώ είμαι της άποψης να μοιραστούμε τα έξοδα αλλά μέχρι εκεί.

Όταν του ανέφερα κάποια στιγμή ότι θα αναλάβω τα έξοδα της ζημιάς αλλά να αναλάβει τις ραφές ειδικότερα της δεύτερης τέντας που έχουν ανοίξει και σε αυτήν οι ραφές μου ανέφερε ότι καλύτερα είναι να μην την χρησιμοποιώ και να την αφήσω κλειστή και δεν χρειάζεται να την επισκευάσω αυτήν ούτε εγώ ούτε αυτός. 

Επεξ/σία από Vasilis_salonika
Δημοσ.

Δεν πρέπει να σε απασχολουν οι ραφές αλλά η ζημιά. Το πώς εκτιμας εσύ τις ραφές που δεν είσαι ειδικός μην είσαι σίγουρος ότι θα είχαν την ίδια εκτίμηση από επαγγελματία όσον αφορά την αντοχή τους. Επισης οι ραφές μπορεί να άνοιξαν όπως λες λόγω δικής  σου κακής χρησης.Το μόνο δεδομένο και σίγουρο είναι ότι είχες κατεβασμένες τις τέντες όταν είχε πολύ αέρα και για αυτό είσαι εσύ υπεύθυνος γιατί έκανες κακή χρήση. Οπότε ναι πρέπει να πληρώσεις εξ ολοκλήρου την αντικατάσταση.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν το θεωρώ τόσο ξεκάθαρο το θέμα. Είναι συνδυασμός φθοράς και κακής χρήσης. Για μένα το μισά μισά που πρότεινες είναι ίσως το πιο δίκαιο, το θέμα είναι ότι δεν είναι συνεννοήσιμος όπως έγραψες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, efo355 είπε

Δεν πρέπει να σε απασχολουν οι ραφές αλλά η ζημιά. Το πώς εκτιμας εσύ τις ραφές που δεν είσαι ειδικός μην είσαι σίγουρος ότι θα είχαν την ίδια εκτίμηση από επαγγελματία όσον αφορά την αντοχή τους. Επισης οι ραφές μπορεί να άνοιξαν όπως λες λόγω δικής  σου κακής χρησης.Το μόνο δεδομένο και σίγουρο είναι ότι είχες κατεβασμένες τις τέντες όταν είχε πολύ αέρα και για αυτό είσαι εσύ υπεύθυνος γιατί έκανες κακή χρήση. Οπότε ναι πρέπει να πληρώσεις εξ ολοκλήρου την αντικατάσταση.

Δεν δική μου εκτίμηση, αν είχες διαβάσει αναλυτικά πιο πανω θα δεις ότι μίλησα με 3-4 εταιρίες και μάλιστα και με την εταιρία που τις τοποθέτησε και μου ανέφεραν ότι οι αντοχές στις ραφές υπολογίζονται στα 5-8 χρόνια και θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να ανοίγουν από τότε και μετά. Οπότε από την στιγμή που είχαν θέμα οι τέντες και το γνώριζε ο ιδιοκτήτης και αδιαφορούσε είναι αμέλεια δική του ή όχι; Και ποιος ορίζει κακή χρήση τέντας; Που το βασίζεις αυτό; Η μήπως θα πρέπει να έχω ανεμόμετρο και να ξέρω αν πάσα στιγμή μια ανοιχτή από ραφές τέντα πόσο θα αντέξει; Παρόλα αυτά ξαναλέω ότι θεωρώ το πιο σωστό να γίνει 50-50 η ζημιά. 

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κι εγώ δεν το θεωρώ τόσο ξεκάθαρο το θέμα. Είναι συνδυασμός φθοράς και κακής χρήσης. Για μένα το μισά μισά που πρότεινες είναι ίσως το πιο δίκαιο, το θέμα είναι ότι δεν είναι συνεννοήσιμος όπως έγραψες.

Ναι, και τι γίνεται τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση είναι το θέμα. Και άντε ας θεωρήσουμε πως την αναλαμβάνω το σκίσιμο αυτής. Την άλλη που έχουν ανοίξει οι ραφές και λέει ότι δεν θέλει να την φτιάξει και να την έχω κλειστή; Δεν γίνεται να χρυσοπληρωνεις σπίτι και να γίνεται αυτό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Vasilis_salonika είπε

Το αν εσύ θεωρείς γαϊδουριά το ότι οι τέντες ήταν μισοκατεβασμένες όταν απουσιάζεις για λίγες ώρες από το σπίτι είναι δικό σου θέμα και άποψη. Αν πάλι εσύ καθημερινά ανεβοκατεβάζεις μέχρι πάνω τις τέντες γιατί μπορεί το βράδυ που κοιμάσαι να συμβεί κάτι, σου βγάζω το καπέλο και χαρακτήρισε με τεμπέλη. Εδώ όμως μιλάμε για το τι ισχύει βάση νομοθεσίας και δεοντολογίας. Όταν είναι ανοιχτές οι ραφές, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να γίνει η ζημιά. Στην τελική όταν χρυσοπληρωνεις και είσαι τυπικός μέχρι αηδίας στις υποχρεώσεις σου περιμένεις και από τον άλλο το ίδιο. Με την λογική σου από την στιγμή που έχουν ανοίξει οι ραφές εγώ για όσο χρονικό διάστημα μείνω στο σπίτι και από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να τις επισκευάσει, δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιώ με τον φόβο του αέρα και σκισιματος αν και τις πληρώνω μέσω ενοικίου, σωστά; Εκτός κι αν μου λες ότι θα μετράω τα μποφόρ του αέρα και θα κρίνω αν είναι επικίνδυνο. Ευχαριστώ, κάθε άποψη σεβαστή. Και εγώ είμαι της άποψης να μοιραστούμε τα έξοδα αλλά μέχρι εκεί.

Όταν του ανέφερα κάποια στιγμή ότι θα αναλάβω τα έξοδα της ζημιάς αλλά να αναλάβει τις ραφές ειδικότερα της δεύτερης τέντας που έχουν ανοίξει και σε αυτήν οι ραφές μου ανέφερε ότι καλύτερα είναι να μην την χρησιμοποιώ και να την αφήσω κλειστή και δεν χρειάζεται να την επισκευάσω αυτήν ούτε εγώ ούτε αυτός. 

Βρε Βασιλη μου δεν ειμαι ο ιδιοκτητης που προσπαθεις να βγαλεις ακρη. Εκανες μια ερωτηση και σου δωσαμε καλοβουλα την οπτικη μας ο καθενας απο εμας.
Εγω εχω βαλει στην μια την μεγαλη που με καιει πιο πολυ μοτερο οποτε με ενα διακοπτη την ανεβαζω κατεβαζω χωρις κοπο, επρεπε να ειχα βαλει μοτερ σε ολες.
Εαν ξερεις τι ισχυει βαση νομοθεσιας και δεοντολογιας τοτε πιο το νοημα του θεματος;
Τελως παντων δεν ειχα ποτε προθεση να σε ενοχλησω, εαν θες να ανασκευασω την παραπανω αποψη που διατυπωσα και να λεω οτι μου ζητησεις. Στειλε ΠΜ με το κειμενο που θες να ποσταρω.
Παρατηρω οτι ειπα για μισο μισο και λες και εσυ 50-50 η ζημια. Δεν καταλαβαινω που ειναι η διαφωνια.

ΥΓ Εαν σου ειπε να μην χρησιμοποιεις τις τεντες θα επρεπε να του πεις οκ, μειωνουμε το αντιτιμο ενοικιασης ενα 20αρικο τον μηνα τοτε γιατι το σπιτι απο σπιτι με τεντες που ηταν και πληρωνα Χ ποσο πλεον εγινε σπιτι χωρις τεντες και σαφως πρεπει να πληρωθει λιγοτερο.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, orck είπε

Βρε Βασιλη μου δεν ειμαι ο ιδιοκτητης που προσπαθεις να βγαλεις ακρη. Εκανες μια ερωτηση και σου δωσαμε καλοβουλα την οπτικη μας ο καθενας απο εμας.
Εγω εχω βαλει στην μια την μεγαλη που με καιει πιο πολυ μοτερο οποτε με ενα διακοπτη την ανεβαζω κατεβαζω χωρις κοπο, επρεπε να ειχα βαλει μοτερ σε ολες.
Εαν ξερεις τι ισχυει βαση νομοθεσιας και δεοντολογιας τοτε πιο το νοημα του θεματος;
Τελως παντων δεν ειχα ποτε προθεση να σε ενοχλησω, εαν θες να ανασκευασω την παραπανω αποψη που διατυπωσα και να λεω οτι μου ζητησεις. Στειλε ΠΜ με το κειμενο που θες να ποσταρω.

ΥΓ Εαν σου ειπε να μην χρησιμοποιεις τις τεντες θα επρεπε να του πεις οκ, μειωνουμε το αντιτιμο ενοικιασης ενα 20αρικο τον μηνα τοτε γιατι το σπιτι απο σπιτι με τεντες που ηταν και πληρωνα Χ ποσο πλεον εγινε σπιτι χωρις τεντες και σαφως πρεπει να πληρωθει λιγοτερο.

Επειδή δεν ξέρω τι ισχύει βάση νομοθεσίας γι αυτό ρώτησα αν ξέρει κάποιος. Δέκτες οι προσωπικές απόψεις του καθενός απλά το θέμα δεν μπορεί να βασιστεί σε μια προσωπική άποψη. Πρέπει να είναι τεκμηριωμένο. Αυτό που με πείραξε στην άποψη μου εξέφρασες είναι οι χαρακτηρισμοί του τύπου γαϊδουριά κλπ που χρησιμοποίησες που στην τελική δεν γνωριζόμαστε για να την δεχτώ από την στιγμή που δεν με ξέρεις. Το να μην χρησιμοποιώ την δεύτερη τέντα μου το είπε χθες που ήρθε να δει την ζημιά. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasilis_salonika είπε

Δεν δική μου εκτίμηση, αν είχες διαβάσει αναλυτικά πιο πανω θα δεις ότι μίλησα με 3-4 εταιρίες και μάλιστα και με την εταιρία που τις τοποθέτησε και μου ανέφεραν ότι οι αντοχές στις ραφές υπολογίζονται στα 5-8 χρόνια και θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να ανοίγουν από τότε και μετά. Οπότε από την στιγμή που είχαν θέμα οι τέντες και το γνώριζε ο ιδιοκτήτης και αδιαφορούσε είναι αμέλεια δική του ή όχι; Και ποιος ορίζει κακή χρήση τέντας; Που το βασίζεις αυτό; Η μήπως θα πρέπει να έχω ανεμόμετρο και να ξέρω αν πάσα στιγμή μια ανοιχτή από ραφές τέντα πόσο θα αντέξει; Παρόλα αυτά ξαναλέω ότι θεωρώ το πιο σωστό να γίνει 50-50 η ζημιά. 

Ναι, και τι γίνεται τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση είναι το θέμα. Και άντε ας θεωρήσουμε πως την αναλαμβάνω το σκίσιμο αυτής. Την άλλη που έχουν ανοίξει οι ραφές και λέει ότι δεν θέλει να την φτιάξει και να την έχω κλειστή; Δεν γίνεται να χρυσοπληρωνεις σπίτι και να γίνεται αυτό. 

Είναι δύσκολη περίπτωση. Προσωπικά σε σπίτι που δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ με τον ιδιοκτήτη δεν θα μπορούσα να μείνω και συνήθως φαίνεται από την αρχή αν μπορείς να συνεννοηθείς.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Είναι δύσκολη περίπτωση. Προσωπικά σε σπίτι που δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ με τον ιδιοκτήτη δεν θα μπορούσα να μείνω και συνήθως φαίνεται από την αρχή αν μπορείς να συνεννοηθείς.

Δυστυχώς λόγω δουλειάς, έπρεπε να μετακομίσω άμεσα και δεν είχα πολλές επιλογές στην προκειμένη περίπτωση οπότε δεν είχα την δυνατότητα να επιλέξω ανάλογα με το αν θα μπορούσα να συνεννοηθώ. Άλλωστε το σπίτι μου το έδειξε η μητέρα του και η πρώτη μας επαφή με τον κύριο ήταν μέσω τηλεφώνου για το συμβόλαιο. Βέβαια από εκεί φάνηκε ότι υπήρχε θέμα συνεννόησης. Σε σπίτι που είχε βαφτεί πριν ένα χρόνο στον προηγούμενο ενοικιαστή και με μεγάλες τρύπες στον τοίχο από έπιπλα ήθελε να του το παραδώσω όταν φύγω βαμμένο. Έπρεπε από τότε να κάνω πίσω αλλά ας όψεται ότι καιγομουν και μου άρεσε πολύ το σπίτι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος εχει καποιο προβλημα παραξενο ή μη γιατι ερχεται και γραφεται στο insomnia; Μελος εδω και 2 ωρες :)

Ειναι κακη χρηση ταυτοχρονα με φυσιολογικη φθορα. Εισαι υποχρεωμενος να αποζημιωσεις την αξια τους και οχι να βαλεις καινουργιες. Ηταν τεντες 10 ετων. Βαλε τεντες 10ετων παλι, δεν μπορεις αρα βαζεις τα μισα, και του κανεις χαρη.

και για οσους λενε οτι πρεπει να τα πληρωσει ολα ο ιδιοκτητης δεν ειναι σωστο. Παλια ξεπαλια καταστραφηκε γιατι δεν την μαζεψε.

Tip: αν ανοιξαν στην ραφη, μπορεις να καλεσεις τεντα να τις ραψει. Ειναι στην μιση τους αξια αυτη η δουλεια.

18 λεπτά πριν, Vasilis_salonika είπε

Δυστυχώς λόγω δουλειάς, έπρεπε να μετακομίσω άμεσα και δεν είχα πολλές επιλογές στην προκειμένη περίπτωση οπότε δεν είχα την δυνατότητα να επιλέξω ανάλογα με το αν θα μπορούσα να συνεννοηθώ. Άλλωστε το σπίτι μου το έδειξε η μητέρα του και η πρώτη μας επαφή με τον κύριο ήταν μέσω τηλεφώνου για το συμβόλαιο. Βέβαια από εκεί φάνηκε ότι υπήρχε θέμα συνεννόησης. Σε σπίτι που είχε βαφτεί πριν ένα χρόνο στον προηγούμενο ενοικιαστή και με μεγάλες τρύπες στον τοίχο από έπιπλα ήθελε να του το παραδώσω όταν φύγω βαμμένο. Έπρεπε από τότε να κάνω πίσω αλλά ας όψεται ότι καιγομουν και μου άρεσε πολύ το σπίτι. 

Βαμμενο το βρηκες βαμμενο το αφηνεις. Ετσι ειναι το σωστο. Αν συμφωνησες κιολας εινα τελος. Λοιπον δεν τα εχετε βρει, μετακομισε

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Οποιος εχει καποιο προβλημα παραξενο ή μη γιατι ερχεται και γραφεται στο insomnia; Μελος εδω και 2 ωρες :)

Ειναι κακη χρηση ταυτοχρονα με φυσιολογικη φθορα. Εισαι υποχρεωμενος να αποζημιωσεις την αξια τους και οχι να βαλεις καινουργιες. Ηταν τεντες 10 ετων. Βαλε τεντες 10ετων παλι, δεν μπορεις αρα βαζεις τα μισα, και του κανεις χαρη.

Tip: αν ανοιξαν στην ραφη, μπορεις να καλεσεις τεντα να τις ραψει. Ειναι στην μιση τους αξια αυτη η δουλεια.

Βαμμενο το βρηκες βαμμενο το αφηνεις. Ετσι ειναι το σωστο. Αν συμφωνησες κιολας εινα τελος. Λοιπον δεν τα εχετε βρει, μετακομισε

Όσον αφορά το βάψιμο εννοείται πως δεν συμφώνησα. Όταν το χαρακτηρίζεις βαμμένο, είναι πρόσφατα βαμμένο χωρίς τρύπες από ράφια σε όλους τους τοιχους και εννοείται μετά την αποχώρηση του προηγούμενου ενοικιαστή. Όσον αφορά τις ραφές και την ζημιά, δεν ξέρω αν έχεις προσωπική άποψη αλλά με όσους επαγγελματίες '' τενταδες '' μίλησα μου είπαν ότι δεν γίνεται μόνο η ζημιά η κάτι λιγότερο. Η δουλειά γίνεται ως εξής, βγαίνουν ολόκληρες, ραβονται στις ραφές, επισκευαζονται αν έχουν ζημιά και καθαρίζονται. Δεν μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο. Τώρα για τεντες δεκαετίας η πενταετίας που λες δεν το ξέρω. Και όσον αφορά την μετακόμιση που λες, αν δεν κάνω λάθος όταν το συμβόλαιο είναι για δύο χρόνια αν δεν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος, και αποχωρήσεις νωρίτερα είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις τα ενοίκια μέχρι τότε η μέχρι να βρει νέο ενοικιαστή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειπα για παραδειγμα, δεν υπαρχουν μεταχειρισμενες τεντες.

ναι αυτη ειναι η διαδιακασια. Εχεις μπλεξει φιλε. Και εγω τα ιδια ισως σου ελεγα στην θεση του.

κανονικα πρεπει να αλαχτουν με καινουργιες και οι 2 τεντες. Σε λιγα χρονια μετα την επισκευη θα ειναι χαλια θα θελουν παλι αλλαγη.

και πρεπει να συμμετεχεις με ενα ποσο. 20% ισως στις καινουργιες.

εγω εχω ενα ποδηλατο 8 ετιας. Το νοικιαζω σε ενα φιλο και μου το φερνει χαλασμενο...του λεω επισκευασε το, και που απανταει θα τα βαλουμε μισα μισα γιατι το ποδηλατο σου ειναι παλιο θα χαλαγε ετσι κι αλλιως.... ε δεν παιζει :)

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Το ειπα για παραδειγμα, δεν υπαρχουν μεταχειρισμενες τεντες.

ναι αυτη ειναι η διαδιακασια. Εχεις μπλεξει φιλε. Και εγω τα ιδια ισως σου ελεγα στην θεση του.

κανονικα πρεπει να αλαχτουν με καινουργιες και οι 2 τεντες. Σε λιγα χρονια μετα την επισκευη θα ειναι χαλια θα θελουν παλι αλλαγη.

και πρεπει να συμμετεχεις με ενα ποσο. 20% ισως στις καινουργιες

Το ξέρω ότι έχω μπλέξει οπότε μάλλον θα πρέπει να το πάω πιστεύω όσο πιο συζητήσιμα γίνεται. Αυτό πάλι από που προκύπτει; από που κι ως πού θα πρέπει να συμβάλλω για νέες τέντες που θα αντέξουν για αλλά δέκα χρονιά και μάλιστα στο 20% όταν για παράδειγμα εγώ του χρόνου το πιο πιθανό θα αποχωρήσω; Αυτό δεν έχει κάποια βάση πιστεύω. Άλλωστε ούτε αυτός είναι πρόθυμος να δαπανήσει ούτε ευρώ περαιτέρω οπότε δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντι να καλυψεις το ποσο τις επισκευης συμμετεχεις στις καινουργιες. Σας συμφερει και τους 2.

εσυ δεν θες να δαπανησεις, αυτος δεν θελει οκ :)  θα φτασετε στο δικαστηριο και θα πληρωσετε και οι 2 δικηγορους

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vasilis_salonika είπε

Στις σημειώσεις του συμβολαίου λέει επί λέξη. Τυχόν ζημιές που προκληθούν κατά την διάρκεια της μίσθωσης επιβαρύνουν τον ενοικιαστή. Το θέμα είναι ότι διάβασα και σε άλλες συζητήσεις που υπήρχαν θέματα ενοικιαστή ιδιοκτήτη ότι βάση νόμου νομίζω του '10, τυχόν φυσιολογικές φθορές επιβαρύνουν  τον ιδιοκτήτη. Στην προκειμένη, όπως έγραψα και στην αρχική μου ανάλυση οι εταιρίες που μίλησα ακόμα και με την εταιρία που τις πέρασε, ότι από τα 5-8 χρόνια και μετά είναι φυσιολογικό να ανοίξουν οι ραφές οπότε ίσως θεωρείται φυσιολογική φθορά. Θεωρώ το πιο σωστό θα ήταν να μοιραστούμε τα έξοδα αλλά ήταν ανένδοτος. 

αν γραφει αυτο το συμβολαιο γιατι καθομαστε και ψαχνουμε ποιος πληρωνει;;;

Επεξ/σία από nikos1982
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...