SeNNinhA Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, saruman123 είπε Από το τελευταίο update τις Samsung του Ιανουαρίου ο bootloafer δεν σε αφήνει να φλασαρης η να κάνεις μετατροπή πλέον άλλης χώρας firmware. Ειναι επειδη το Android γινεται ολο και πιο ελευθερο...
georgerapp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πλάκα μου κάνετε! Πάει και η sammy; Με το Odin πέρναγες άλλο firm root και recovery για πλάκα. Ξέρω ότι έχανες εγγύηση με root φυσικά Kai recovery αλλά άλλο firm δεν ενοχλούσε. Κρίμα. Όπως σου είπαν παραπάνω άσε το Odin για την ώρα μη κάνεις τίποτα,από ότι κατάλαβα όλα είναι εντάξει.ομαδα που κερδίζει δεν αλλάζει.μη πειράξεις τίποτα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από georgerapp
kodorevi8ulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ρε συ γιατί τόσος κόπος και συζήτηση για κάτι που θα λυνόταν με μια απλή αναζήτηση τύπου 4g lte ; ; είναι το ίδιο πράγμα κι εγώ μπορώ να το κάνω στο κινητό να μου το βγάλει είτε 4g είτε lte , τι κάθεστε και το αναλύετε περαιτέρω ; 2g/3g/4g είναι ονομασίες της "πιάτσας" Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από kodorevi8ulis
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 12 hours ago, saruman123 said: Από το τελευταίο update τις Samsung του Ιανουαρίου ο bootloafer δεν σε αφήνει να φλασαρης η να κάνεις μετατροπή πλέον άλλης χώρας firmware. Που το λέει αυτό; Στείλε ένα λινκ να δω κάτι. 10 hours ago, georgerapp said: Πλάκα μου κάνετε! Πάει και η sammy; Με το Odin πέρναγες άλλο firm root και recovery για πλάκα. Ξέρω ότι έχανες εγγύηση με root φυσικά Kai recovery αλλά άλλο firm δεν ενοχλούσε. Κρίμα. Όπως σου είπαν παραπάνω άσε το Odin για την ώρα μη κάνεις τίποτα,από ότι κατάλαβα όλα είναι εντάξει.ομαδα που κερδίζει δεν αλλάζει.μη πειράξεις τίποτα. Ρε παιδιά τι λέτε όλοι εδώ μέσα; Που τα διαβάζετε αυτά; Εγώ έχω αλλάξει στο S9 μου 2 φορές firmware για να δω κάτι με το true caller (όσοι ξέρουν τι εννοώ, θα καταλάβουν τι και πως) και από Ελληνικό, έβαλα Πολωνικό firmware. Πάρτε και σκρινσοτς. Πραγματικά θέλω να δω που τα διαβάζετε όλα αυτά.
saruman123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Που το λέει αυτό; Στείλε ένα λινκ να δω κάτι. Ρε παιδιά τι λέτε όλοι εδώ μέσα; Που τα διαβάζετε αυτά; Εγώ έχω αλλάξει στο S9 μου 2 φορές firmware για να δω κάτι με το true caller (όσοι ξέρουν τι εννοώ, θα καταλάβουν τι και πως) και από Ελληνικό, έβαλα Πολωνικό firmware. Πάρτε και σκρινσοτς. Πραγματικά θέλω να δω που τα διαβάζετε όλα αυτά. https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s8-note8-bootloader-odin/
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, saruman123 said: https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s8-note8-bootloader-odin/ Μόνο αυτό με το downgrade ισχύει που λένε. Firmware άλλης χώρας μια χαρά μπορείς να βάλεις. Δοκιμασμένο λίγες ημέρες πριν σε 2 συσκευές και έδειξα και screenshots. Άσε που στο άρθρο αναφέρουν μόνο τα s8 και το note 8 στον τίτλο. Κάτσε να βάλω άλλο ένα τώρα που έβαλα πάλι το Ελληνικό. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__ 1
saruman123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Μόνο αυτό με το downgrade ισχύει που λένε. Firmware άλλης χώρας μια χαρά μπορείς να βάλεις. Δοκιμασμένο λίγες ημέρες πριν σε 2 συσκευές και έδειξα και screenshots. Άσε που στο άρθρο αναφέρουν μόνο τα s8 και το note 8 στον τίτλο. Κάτσε να βάλω άλλο ένα τώρα που έβαλα πάλι το Ελληνικό. Λέει ότι ξεκίνησε για το S8 και το Note 8. Επίσης λέει ότι θα γίνει και στα υπόλοιπα κινητά. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό για να μην χαλάμε και το θέμα..
kp1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Παιδιά καταλαβα είπες κάποιο πριν το LTE=4G αλλά για ψυχολογικούς λόγους υπάρχει εύκολος τρόπος χωρίς να πειράξω σύστημα να δείχνει πάνω 4G?
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 8 hours ago, kp1 said: Παιδιά καταλαβα είπες κάποιο πριν το LTE=4G αλλά για ψυχολογικούς λόγους υπάρχει εύκολος τρόπος χωρίς να πειράξω σύστημα να δείχνει πάνω 4G? Φιλαράκι, σου έχω πει 2 φορές (τρίτη τώρα) να κατεβάσεις το Phone Info απ το playstore και να κάνεις screenshot την 2η καρτέλα. Το έκανες; Όχι. Τι περιμένεις τώρα δηλαδή να σου απαντήσουμε;
kp1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Sorry παιδιά αυτή είναι η εικόνα δεύτερης σελίδας.τι παίζει λοιπον;;
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 hour ago, kp1 said: Sorry παιδιά αυτή είναι η εικόνα δεύτερης σελίδας.τι παίζει λοιπον;; https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en αυτό κατέβασε αδερφέ και πηγαινε στην 2η καρτελα να δω τι csc έχεις κλπ.
kp1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό εννοείς?Νομίζω είναι ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΤΙ σήμαινει αυτο?Τι κάνω?Τι διαφορά έχει με το ελληνικό?Που διαφέρουν;;; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από kp1
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, kp1 said: Αυτό εννοείς?Νομίζω είναι ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΤΙ σήμαινει αυτο?Τι κάνω?Τι διαφορά έχει με το ελληνικό?Που διαφέρουν;;; Θυμάσαι τι έγραψα στις πρώτες σελίδες για το Πολωνικό firmware; 😛 Μέσα έπεσα. Αυτό τώρα μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις Ελληνικό firmware αν θες και θα στο δείχνει κανονικά 4G. ΑΛΛΑ, θα χάσεις το smart call λογικά που είναι αρκετά σημαντικό. Δεν σου προτείνω να το κάνεις. ΔΕΝ υπάρχει διαφορά στο 4G με το LTE. Είναι ακριβώς το ίδιο, απλά το δείχνει LTE λόγω του Πολωνικού firmware. Λέω να το αφήσεις όπως είναι. Το Πολωνικό είναι καλύτερο απ το Ελληνικό. Στο Ελληνικό έχουν αφαιρέσει αυτό το smart call που σου είπα. Διάβασε εδώ τι είναι. https://www.samsung.com/gr/apps/smart-call/ Αυτό είναι με Πολωνικό firmware, μπορείς να δεις και το LTE πάνω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
kp1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αρχικά ευχαριστώ πολύ που με μαθαίνεις γτ δεν ξςρω.Και δεν έχουν καμία διαφορά ούτε κάμερα πουθενά?Παίζει με αυτό το κινητό να μην πιάνω εξωτερικό?
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, kp1 said: Αρχικά ευχαριστώ πολύ που με μαθαίνεις γτ δεν ξςρω.Και δεν έχουν καμία διαφορά ούτε κάμερα πουθενά?Παίζει με αυτό το κινητό να μην πιάνω εξωτερικό? Δεν έχουν καμιά διαφορά τα firmware, όλα τα ίδια είναι μην αγχώνεσαι. Αυτό το smart call μπορείς να το βρεις στο phone app στις ρυθμίσεις. Για πήγαινε δες, το έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα