Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2018 στις 9:36 ΠΜ, dalain είπε

Ξερεις αν ειναι  καλυτερα να χρησιμοποιησω καλωδιο hdmi-hdmi ή hdmi-dvid;

Τωρα χρησιμοποιω αυτο το καλωδιο

εχω το ιδιο καλώδιο κ μου κλειδωνει στα 60hz σε μια LG

Στις 6/8/2018 στις 9:36 ΠΜ, dalain είπε

Επεξ/σία από lef123
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dalain είπε

Η εφαρμογη των windows μου δινει μεχρι hd...(εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση για 4Κ που μου διαφευγει).Η εφαρμογη της τηλεορασης παιζει μια χαρα

Κανονικα θα επρεπε να σου δινει την επιλογη. Drives ειδες καθολου? Βγαλε με ddu και ξανα κατεβασε τα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Δεν βλέπω τίποτα. Δοκίμασε και πες. 

δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτο

Video ID : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 2h 29mn Width : 3 840 pixels Height : 2 160 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 fps

1 ώρα πριν, lef123 είπε

εχω το ιδιο καλώδιο κ μου κλειδωνει στα 60hz σε μια LG

ναι δεν νομιζω να ειναι θεμα καλωδιου...απο pc να φανταστω...καρτα γραφικων;

9 λεπτά πριν, overpower είπε

Κανονικα θα επρεπε να σου δινει την επιλογη. Drives ειδες καθολου? Βγαλε με ddu και ξανα κατεβασε τα.

Οχι δεν ειδα....ddu;μιλα ομορφα σε παρακαλω.....οπως καταλαβες δεν το πολυεχω με προγραμματα κλπ κλπ....καθε βοηθεια δεκτη

Επεξ/σία από dalain
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dalain είπε

δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτο

Video ID : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 2h 29mn Width : 3 840 pixels Height : 2 160 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 fps

Δεν λέει bitrate και πόσα bit είναι. Αν είναι 10bit με μικρό bitrate λογικά θα τα καταφέρει η igpu, αν έχει μεγάλο bitrate θα έχει skipped frames. Δοκίμασε το. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dalain είπε

Οχι δεν ειδα....ddu;μιλα ομορφα σε παρακαλω.....οπως καταλαβες δεν το πολυεχω με προγραμματα κλπ κλπ....καθε βοηθεια δεκτη

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Ενα απλο google search. Anyway. Θα μπεις σε safe mode (θα το κανει το προγραμμα για εσενα), θα κανεις unistall, reboot, install καινουργιους και reboot

Δημοσ.
Στις 8/8/2018 στις 6:59 ΜΜ, dalain είπε

ναι δεν νομιζω να ειναι θεμα καλωδιου...απο pc να φανταστω...καρτα γραφικων;

Radeon rx550 4gb

Δημοσ.

Παιδες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!Προς το παρον τσιμπησα εναν εξωτερικο σκληρο και παιζω τα 4K αρχεια μου απο εκει μεσω του player της tv.

Απο σεπτεμβρη λεω να παρω μια καρτουλα γραφικων να ειμαι ανετος (ελεγα για μια 1050ti τι λετε;)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dalain είπε

Παιδες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!Προς το παρον τσιμπησα εναν εξωτερικο σκληρο και παιζω τα 4K αρχεια μου απο εκει μεσω του player της tv.

Απο σεπτεμβρη λεω να παρω μια καρτουλα γραφικων να ειμαι ανετος (ελεγα για μια 1050ti τι λετε;)

αν επιτρέπεται ποιον;  οποιοσδήποτε με usb 3.0 αρκει για αναπραγωγή 4Κ απ'τη τιβι;

Δημοσ.
On 08/08/2018 at 08:43, dalain said:

Η εφαρμογη των windows μου δινει μεχρι hd...(εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση για 4Κ που μου διαφευγει)

Για 4K σε PC θες:

• Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge ή την εφαρμογή Windows 10
  • Μια οθόνη 60 Hz που υποστηρίζει 4K (με σύνδεση HDCP 2.2, αν πρόκειται για εξωτερική οθόνη), επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς ή νεότερο και τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows
    Σημείωση: Κάθε οθόνη που συνδέετε στον υπολογιστή σας πρέπει να πληροί αυτές τις απαιτήσεις, προκειμένου να είναι δυνατό το επιτυχημένο streaming σε Ultra HD.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

αν επιτρέπεται ποιον;  οποιοσδήποτε με usb 3.0 αρκει για αναπραγωγή 4Κ απ'τη τιβι;

Χωρις να το πολυψαξω πηρα εναν maxtor του περασα τρεις ταινιες και καποια samples και ολααιζουν αψογα!

2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Για 4K σε PC θες:

Ναι....εχω μονιμα το pc στην tv και θελω να βλεπω netflix και ταινιες που κατεβαζω σε 4Κ αναλυση.....

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dalain είπε

Χωρις να το πολυψαξω πηρα εναν maxtor του περασα τρεις ταινιες και καποια samples και ολααιζουν αψογα!

χωρις να το πολυψάξεις, αλλά πηρες σβέλτο σύμφωνα με τα τεστς. Ή αυτόν ή ενα WD my passport.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε

Το 4K στο Netflix έχει τις απαιτήσεις που σου έγραψα πριν. Αν δεν τις καλύπτει το PC σου, δεν θα σου βγάλει επιλογή για 4K.

Ναι το καταλαβαινω.....το pc ειναι σχετικα αδυναμο σε καρτα γραφικων και επεξεργαστη ....Το netflix απο το pc δεν με νοιαζει τοσο,οσο να μπορω να βλεπω ομαλα κ χωρις προβλημα 4Κ ταινιες....Πιστευεις με καποια αλλη καρτα γραφικων θα το πετυχω αυτο ή θα κολλαει λογω επεξεργαστη;

1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

χωρις να το πολυψάξεις, αλλά πηρες σβέλτο σύμφωνα με τα τεστς. Ή αυτόν ή ενα WD my passport.

Τον ειχα δει στο σκρουτζ....ειχε καλες αξιολογησεις και καλη τιμη...τον βρηκα ετοιμοπαραδοτο και τον χτυπησα!

Δημοσ.
Στις ‎7‎/‎8‎/‎2018 στις 4:23 ΜΜ, dalain είπε

Δοκιμασα με vlc και media player classic αλλα δεν ειχαν διαφορα

Δοκίμασε τα παρακάτω:

1. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από το store αυτό: https://www.microsoft.com/en-us/p/hevc-video-extensions-from-device-manufacturer/9n4wgh0z6vhq

2. Κατόπιν δοκίμασε κάποιον media player από store η το Movies & TV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...