lef123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2018 στις 9:36 ΠΜ, dalain είπε Ξερεις αν ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησω καλωδιο hdmi-hdmi ή hdmi-dvid; Τωρα χρησιμοποιω αυτο το καλωδιο εχω το ιδιο καλώδιο κ μου κλειδωνει στα 60hz σε μια LG Στις 6/8/2018 στις 9:36 ΠΜ, dalain είπε Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από lef123
overpower Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, dalain είπε Η εφαρμογη των windows μου δινει μεχρι hd...(εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση για 4Κ που μου διαφευγει).Η εφαρμογη της τηλεορασης παιζει μια χαρα Κανονικα θα επρεπε να σου δινει την επιλογη. Drives ειδες καθολου? Βγαλε με ddu και ξανα κατεβασε τα.
dalain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Δεν βλέπω τίποτα. Δοκίμασε και πες. δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτο Video ID : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 2h 29mn Width : 3 840 pixels Height : 2 160 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 fps 1 ώρα πριν, lef123 είπε εχω το ιδιο καλώδιο κ μου κλειδωνει στα 60hz σε μια LG ναι δεν νομιζω να ειναι θεμα καλωδιου...απο pc να φανταστω...καρτα γραφικων; 9 λεπτά πριν, overpower είπε Κανονικα θα επρεπε να σου δινει την επιλογη. Drives ειδες καθολου? Βγαλε με ddu και ξανα κατεβασε τα. Οχι δεν ειδα....ddu;μιλα ομορφα σε παρακαλω.....οπως καταλαβες δεν το πολυεχω με προγραμματα κλπ κλπ....καθε βοηθεια δεκτη Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από dalain
mindtrapper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, dalain είπε δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτο Video ID : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 2h 29mn Width : 3 840 pixels Height : 2 160 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 fps Δεν λέει bitrate και πόσα bit είναι. Αν είναι 10bit με μικρό bitrate λογικά θα τα καταφέρει η igpu, αν έχει μεγάλο bitrate θα έχει skipped frames. Δοκίμασε το.
overpower Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, dalain είπε Οχι δεν ειδα....ddu;μιλα ομορφα σε παρακαλω.....οπως καταλαβες δεν το πολυεχω με προγραμματα κλπ κλπ....καθε βοηθεια δεκτη https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Ενα απλο google search. Anyway. Θα μπεις σε safe mode (θα το κανει το προγραμμα για εσενα), θα κανεις unistall, reboot, install καινουργιους και reboot
lef123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 8/8/2018 στις 6:59 ΜΜ, dalain είπε ναι δεν νομιζω να ειναι θεμα καλωδιου...απο pc να φανταστω...καρτα γραφικων; Radeon rx550 4gb
dalain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Παιδες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!Προς το παρον τσιμπησα εναν εξωτερικο σκληρο και παιζω τα 4K αρχεια μου απο εκει μεσω του player της tv. Απο σεπτεμβρη λεω να παρω μια καρτουλα γραφικων να ειμαι ανετος (ελεγα για μια 1050ti τι λετε;)
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, dalain είπε Παιδες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!Προς το παρον τσιμπησα εναν εξωτερικο σκληρο και παιζω τα 4K αρχεια μου απο εκει μεσω του player της tv. Απο σεπτεμβρη λεω να παρω μια καρτουλα γραφικων να ειμαι ανετος (ελεγα για μια 1050ti τι λετε;) αν επιτρέπεται ποιον; οποιοσδήποτε με usb 3.0 αρκει για αναπραγωγή 4Κ απ'τη τιβι;
infin1tyGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 On 08/08/2018 at 08:43, dalain said: Η εφαρμογη των windows μου δινει μεχρι hd...(εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση για 4Κ που μου διαφευγει) Για 4K σε PC θες: Quote Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge ή την εφαρμογή Windows 10 Μια οθόνη 60 Hz που υποστηρίζει 4K (με σύνδεση HDCP 2.2, αν πρόκειται για εξωτερική οθόνη), επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς ή νεότερο και τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows Σημείωση: Κάθε οθόνη που συνδέετε στον υπολογιστή σας πρέπει να πληροί αυτές τις απαιτήσεις, προκειμένου να είναι δυνατό το επιτυχημένο streaming σε Ultra HD.
dalain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, kanesaxo είπε αν επιτρέπεται ποιον; οποιοσδήποτε με usb 3.0 αρκει για αναπραγωγή 4Κ απ'τη τιβι; Χωρις να το πολυψαξω πηρα εναν maxtor του περασα τρεις ταινιες και καποια samples και ολααιζουν αψογα! 2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Για 4K σε PC θες: Ναι....εχω μονιμα το pc στην tv και θελω να βλεπω netflix και ταινιες που κατεβαζω σε 4Κ αναλυση.....
infin1tyGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Το 4K στο Netflix έχει τις απαιτήσεις που σου έγραψα πριν. Αν δεν τις καλύπτει το PC σου, δεν θα σου βγάλει επιλογή για 4K.
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, dalain είπε Χωρις να το πολυψαξω πηρα εναν maxtor του περασα τρεις ταινιες και καποια samples και ολααιζουν αψογα! χωρις να το πολυψάξεις, αλλά πηρες σβέλτο σύμφωνα με τα τεστς. Ή αυτόν ή ενα WD my passport.
dalain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Το 4K στο Netflix έχει τις απαιτήσεις που σου έγραψα πριν. Αν δεν τις καλύπτει το PC σου, δεν θα σου βγάλει επιλογή για 4K. Ναι το καταλαβαινω.....το pc ειναι σχετικα αδυναμο σε καρτα γραφικων και επεξεργαστη ....Το netflix απο το pc δεν με νοιαζει τοσο,οσο να μπορω να βλεπω ομαλα κ χωρις προβλημα 4Κ ταινιες....Πιστευεις με καποια αλλη καρτα γραφικων θα το πετυχω αυτο ή θα κολλαει λογω επεξεργαστη; 1 ώρα πριν, kanesaxo είπε χωρις να το πολυψάξεις, αλλά πηρες σβέλτο σύμφωνα με τα τεστς. Ή αυτόν ή ενα WD my passport. Τον ειχα δει στο σκρουτζ....ειχε καλες αξιολογησεις και καλη τιμη...τον βρηκα ετοιμοπαραδοτο και τον χτυπησα!
marios28 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 7/8/2018 στις 4:23 ΜΜ, dalain είπε Δοκιμασα με vlc και media player classic αλλα δεν ειχαν διαφορα Δοκίμασε τα παρακάτω: 1. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από το store αυτό: https://www.microsoft.com/en-us/p/hevc-video-extensions-from-device-manufacturer/9n4wgh0z6vhq 2. Κατόπιν δοκίμασε κάποιον media player από store η το Movies & TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα