georgev19892013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους.Τελη Αυγουστου θα παω με παρεα Πραγα. Επειδη αυριο θα φυγω για διακοπες στο χωριο ,περασα σημερα απο Συνταγμα για να αλλαξω απο τωρα τα λεφτα.Ομως (και μου εκανε μεγαλη εντυπωση) εκει μπορουσαν να μου χαλασουν μονο 200 ευρω και δεν φτανουν ομως για εμενα και την παρεα μου. Πιστευετε πως αν τα αλλαξουμε στο αεροδρομιο του Ελ. Βενιζελος θα μας κλεψουν πολυ και αρα δεν μας συμφερει? Ευχαριστω εκ των προτερων. Αν αργω να απαντω θα ειναι επειδη το wifi στο χωριο ειναι πραγματικα απαραδεκτο.
paylidis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλύτερα να κανείς συνάλλαγμα στην πόλη που θα φτάσεις. Στα ανταλλακτήρια του αεροδρομίου είτε έδω (κυρίως εδώ) είτε εκεί θα σε κλέψουν. 2
georgev19892013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλύτερα να κανείς συνάλλαγμα στην πόλη που θα φτάσεις. Στα ανταλλακτήρια του αεροδρομίου είτε έδω (κυρίως εδώ) είτε εκεί θα σε κλέψουν. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση!!Να εισαι καλα!!
doctorkostis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Με προσοχη παντως τα ανταλλακτηρια. Επειδη πηγα περυσι, το κεντρο της Πραγας ειναι ΤΙΓΚΑ στα ανταλλακτηρια, στην πλειοψηφια τους με κακες ισοτιμιες ή (λιγοτερα) με προμηθεια, θελει πολλη προσοχη. Επειδη ειναι τσαμπα λεφτα, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις αναληψη απο κανονικο ΑΤΜ τραπεζας το ποσο που θελεις. Προσοχή, οχι κατι Euronet ΑΤΜ, αυτα ειναι χειροτεροι κλεφτες στην ισοτιμια. Δες και το παρακατω ενδεικτικα 3
Pa0ki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσο είναι το "κλέψιμο" ρε παιδιά? Πόσο χάνεις στα 100€? Ok, μόλις είδα το βίντεο από πάνω, καλύφθηκα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Pa0ki 1
jakegate7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Οποιος παει πραγα καλο ειναι να δει μερικα βιντεακια του καναλιου που εβαλε ο doctorkostis. Περα απο τα λεφτα που θα γλυτωσετε απο τις συμβουλες του,.προτεινει και ομορφα μερη για να επισκεφθείτε 2
ObeyWario! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Εθνική δεν έχεις λογαριασμό; Βγάλε λεφτά απο ατμ στη Πράγα 1% προμήθεια με min 3E max 5E Και δεν σε κλέβουν στην ισοτιμία 2
Ρεkλα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Γενικά, αν απλα στις αγορες σου εκει πληρωσεις με καρτα (Visa/Mastercard), οι προμηθειες απο τις Ελληνικες τραπεζες ειναι μεγαλες; 1
flienky Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε λογαριασμό στην Revolut, χρησιμοποίησε την κάρτα τους για να σηκώσεις το αντίστοιχο των 150 ευρώ για να έχεις μαζί σου και τα υπόλοιπα με καρτα. Μην κάνεις αλλαγή χρημάτων, ακόμα και αν λένε 0% commission Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από flienky 1
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Πληρωμή με κάρτα και ανάληψη από ΑΤΜ όπου χρειάζονται μετρητά προτείνω κι εγώ. 1
Narayan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Εθνική δεν έχεις λογαριασμό; Βγάλε λεφτά απο ατμ στη Πράγα 1% προμήθεια με min 3E max 5E Και δεν σε κλέβουν στην ισοτιμία +1, το εφαρμόζω όπου πηγαίνω, ακόμα και στην Κίνα για €300 ανάληψη σε τοπικό νόμισμα τα έξοδα αναλήψεως και συναλλάγματος μαζί βγαίνουν περίπου €6 μόνο. Στο ανταλλακτήριο συνναλάγματος ήθελαν μίνιμουμ προμήθεια €20 ανεξαρτήτως ποσού. 8 ώρες πριν, zio10 είπε Πληρωμή με κάρτα και ανάληψη από ΑΤΜ όπου χρειάζονται μετρητά προτείνω κι εγώ. Προσοχή στις πληρωμές με κάρτα όπου το τοπικό νόμισμα δεν είναι Ευρώ, θα υπάρχει χρέωση συναλλάγματος περίπου €2 ανά συναλλαγή. Καλύτερα ανάληψη μεγάλου ποσού μία φορά και πληρωμή με μετρητά σε όλες τις συναλλαγές μετά. 1
AristidisZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Narayan είπε Προσοχή στις πληρωμές με κάρτα όπου το τοπικό νόμισμα δεν είναι Ευρώ, θα υπάρχει χρέωση συναλλάγματος περίπου €2 ανά συναλλαγή. Καλύτερα ανάληψη μεγάλου ποσού μία φορά και πληρωμή με μετρητά σε όλες τις συναλλαγές μετά. Με την debit της Εθνικής πάντως εγώ δεν είχα έξοδα συναλλάγματος (Δανία και Ελβετία) Συν τοις άλλοις, ακόμα και με τη πιστωτική (Eurobank) τα έξοδα δεν ήταν τόσο πολλά όσο λες, ενδεικτικά σε δύο συναλλαγές των 5 ευρώ η προμήθεια ήταν περίπου 10 λεπτά... 2
Narayan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Με την debit της Εθνικής πάντως εγώ δεν είχα έξοδα συναλλάγματος (Δανία και Ελβετία) Συν τοις άλλοις, ακόμα και με τη πιστωτική (Eurobank) τα έξοδα δεν ήταν τόσο πολλά όσο λες, ενδεικτικά σε δύο συναλλαγές των 5 ευρώ η προμήθεια ήταν περίπου 10 λεπτά... Έχεις δίκιο, στη Eurobank για Δανία τουλάχιστον η χρέωση συναλλάγματος είναι αναλόγως της αξίας αγοράς. Μάλλον θυμάμαι παλιότερα που μου είχε τύχει στην Αμερική.
AristidisZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Πάντως αν τα Cabinn A Koebe είναι ΑΤΜ, μάλλον εκεί σε έφαγαν
ask Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 συμφωνω οτι καλυτερο θα ειναι να βρεις ενα atm ακομα και στο αεροδρομιο που θα φτασεις και βγαλεις ενα ποσο μεγαλο. η ισοτιμια νομιζω ειναι 1 προς 27 περιπου. για κινα οντως 6€ βγαινει η προμηθεια. προσοχη στην αγγλια που την πατησα και εβγαλα απο ενα atm οτι ναναι(νομιζω ανταλλακτηριου και οχι τραπεζας- το εμαθα μετα αυτο) και μου κρατησα το 10% του ποσου που εβγαλα.. κλαμα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα