nick#18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Οπως λεει και ο τιτλος.. παλια ειχαμε το dmt tool (και ενα ακομα που δεν μου ερχεται το ονομα με τιποτα αυτη τη στιγμη) και ειχαμε μια εικονα για τη γραμμη μας ας πουμε. Ολα αυτα με adsl συνδεσεις, tg585 και τα σχετικα.. Πλεων σε vdsl υπαρχει κατι αντιστοιχο? Εχει καποιο νοημα να υπαρχει κατι αντιστοιχο?
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 On 06/08/2018 at 23:30, nick#18 said: Οπως λεει και ο τιτλος.. παλια ειχαμε το dmt tool (και ενα ακομα που δεν μου ερχεται το ονομα με τιποτα αυτη τη στιγμη) και ειχαμε μια εικονα για τη γραμμη μας ας πουμε. Ολα αυτα με adsl συνδεσεις, tg585 και τα σχετικα.. Πλεων σε vdsl υπαρχει κατι αντιστοιχο? Εχει καποιο νοημα να υπαρχει κατι αντιστοιχο? για να πειραξεις snr ή για να δεις γραφημα.το πρωτο μπορει να εχει νοημα για το δευτερο γενικοτερα δεν εχει νοημα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.πολλα ρουτερ βεβαια δειχνιυν γραφημα πχ fritzbox οσο θυμαμαι.
nick#18 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Η αληθεια ειναι πως ηθελα να δω το γραφιμα αφου συμφωνα με τους τεχνικους της forthnet/nova ολα ειναι ενταξει αλλα παρ'ολα αυτα η γραμμη εχει τα θεματακια της.. δηλαδη εκει που ολα πανε ρολοι, φορτωνει τα παντα ολα μια χαρα.. ξαφνικα αργει να φορτωσει οποιαδηποτε σελιδα. Καποιες φορες του περναει απο μονο του μετα απο λιγο.. αλλες φορες θελει επανεκκινηση το modem. Με zte h168n ειμουν στην αρχη και πλεων με techicolor tg788vn v2.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 On 07/08/2018 at 10:54, nick#18 said: Η αληθεια ειναι πως ηθελα να δω το γραφιμα αφου συμφωνα με τους τεχνικους της forthnet/nova ολα ειναι ενταξει αλλα παρ'ολα αυτα η γραμμη εχει τα θεματακια της.. δηλαδη εκει που ολα πανε ρολοι, φορτωνει τα παντα ολα μια χαρα.. ξαφνικα αργει να φορτωσει οποιαδηποτε σελιδα. Καποιες φορες του περναει απο μονο του μετα απο λιγο.. αλλες φορες θελει επανεκκινηση το modem. Με zte h168n ειμουν στην αρχη και πλεων με techicolor tg788vn v2. τι στιγμη που το κανει.α.δοκιμασε με ethernet αμα δεν εισαι με ethernet.β.μπες μεσα στο ρουτερ και δες αν υπαρχει καμια μεγαλη πτωση του snr και αν ανεβαινουν τα errors αποτομα.επισης Must σε vdsl ειναι να μην εχεις παραλληλα(bridge taps).Σε γραφημα αν δεν χασεις sync δεν θα αλλαξει η ταχυτητα σου οποτε νομιζω οτι δεν θα αλλαξει κατι.και ακομα και να αλλαξει οτι θα δεις οτι αλλαζει κατι δεν βοηθαει.τι θα πεις στον παροχο?οτι εχω θεμα στις ταδε συχνοτητες?profile θα σου αλλαξει απλα για να εισαι πιο σταθερος. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf δες αυτο και θα καταλαβεις.αν εχεις bridge taps εχεις πιο πολλα errors μεγαλυτερη ασταθεια και μικροτερα margins.
nick#18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Απο καλωδιωση καλα ειμαστε.. εχω αποσυνδεσει τις δευτερευουσες πριζες τηλεφωνου στο σπιτι και δεν το εχει κανει ξανα μεχρι στιγμης. Δεν αφιέρωσα πολυ χρονο για το pdf γιατι ειμαι στο ποδι αυτες τις μερες οποτε με την πρωτη ευκαιρια θα μελετησω καλυτερα Ποσο περιπου θα πρεπει να ειναι σε μια vdsl2 γραμμη το snr? Εγω παιζω σε 44,6/32 (up/down) αυτη τη στιγμη ας πουμε και απο οτι ειδα τωρα απεκτησα μερικα crc και hec errors που δεν ειχα ξαναδει οσο κοιταζα τα στατιστικα της γραμμη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι..
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 On 10/08/2018 at 10:26, nick#18 said: Απο καλωδιωση καλα ειμαστε.. εχω αποσυνδεσει τις δευτερευουσες πριζες τηλεφωνου στο σπιτι και δεν το εχει κανει ξανα μεχρι στιγμης. Δεν αφιέρωσα πολυ χρονο για το pdf γιατι ειμαι στο ποδι αυτες τις μερες οποτε με την πρωτη ευκαιρια θα μελετησω καλυτερα Ποσο περιπου θα πρεπει να ειναι σε μια vdsl2 γραμμη το snr? Εγω παιζω σε 44,6/32 (up/down) αυτη τη στιγμη ας πουμε και απο οτι ειδα τωρα απεκτησα μερικα crc και hec errors που δεν ειχα ξαναδει οσο κοιταζα τα στατιστικα της γραμμη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι.. εδω θα πηγαινε η εκφραση μας κοροιδευεις? :p τα margin σου ειναι απλα στο θεο.παρα πολυ καλη γραμμη.μεγαλα Margin.εσυ πρεπει να εχεις attainable πανω απο 120-130 σε Profile 17a που εισαι τωρα.errors θα εχεις no matter what.οπως ειπες δεν ειναι κατι.αν ηταν προβλημα θα εβλεπες πολλα errors και να ανεβαινουν γρηγορα.το margin να πεφτει , να εχεις αποσυνδεσεις να εχεις μειωμενη ταχυτητα download.αν λες οτι εχεις αποσυνδεσει τις υπολοιπες πριζες τοτε θα πρεπει στην πριζα να εχεις μονο ενα ζευγαρ καλωδια απο πισω οποτε εισαι ιδανικα.αν δεις παραπανω απο ενα ζευγαρια συνδεδεμενα στην κεντρικη πριζα τοτε καποιο καλωδιο παει σε δευτερη πριζα ή ειναι το αναπληρωματικο μεχρι κατανεμητη/χωνευτη.ελπιζω οτι τις δευτερευουσες πριζες τις αποσυνδεσες απο την κεντρικη πριζα και οχι να πηγες στις πριζες και απλα να εβγαλες τα πριζακια απο πανω διοτι αυτο δεν λεει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα