Προς το περιεχόμενο

Smartphone ~150€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,άρχισα να ψάχνομαι να αντικαταστήσω το j5 2016 που έχω.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό κυρίως λόγω κάμερας,μπαταρίας και οθόνης.Συνεπώς θα ήθελα ένα ανάλογο σε αυτούς τους τομείς και ταυτόχρονα κάποιο 3/32 για να δικαιολογήσω την αλλαγή.Θα ήθελα να δώσω μέχρι 150€,σε περίπτωση που είναι λίγα είτε θα το ψάξω σε μεταχειρισμένο,είτε θα σκεφτώ να ανεβάσω το budget.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~150€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τίποτα το ιδιαίτερο-πολύ ελαφριές εφαρμογές,λίγο ιντερνετ,κλήσεις.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιάφορο
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Να μην πέσουμε από τα επίπεδα του j5
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Αν γίνεται καλώς
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι ιδιαίτερα
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Eλαφρώς
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο εξωτερικό,αλλά προφανώς χωρίς τελωνείο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Θα ψάξω και για μεταχειρισμένο αν βρεθεί κάτι καλό ή αν δεν φτάνει το budget.

Δημοσ.

Στα 170€ Redmi Note 5 με 3/32gb απο skroutz με 2 χρονια δικη του εγγυηση. Μακραν οτι πιο vfm.

https://www.mygad.gr/xiaomi-redmi-note-5-32gb-mavro&tracking=5730894aa669b

Εαν τα 150€ ειναι απολυτο max τοτε Redmi 5 Plus 3/32gb

https://www.mygad.gr/Xiaomi-Redmi-5-Plus-Oktapyrino-2-0GHz-5-99-2K-LCD-IPS-3GB-RAM-32GB-ROM-Mavro&tracking=5730894aa669b

Σε Samsung δεν αξιζει κατι σε αυτα τα χρηματα (ουτε και σε κατι παραπανω βεβαια).

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς τον γρήγορο :D 

Καταρχας ευχαριστώ για την απάντηση.Είδα και σε άλλα θέματα αυτά να προτείνονται.Το θέμα είναι,με καλύπτουν?Δηλαδή έχουν κάμερα,οθόνη ανάλογη ή καλύτερη του j5?Δεν είναι απόλυτο μαξ το 150 απλά μιας που η χρήση που προορίζεται είναι απλή δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω.Δεν έχω κάποιο κόλλημα με την samsung,no problem.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε για να προτείνονται παντού σημαίνει πως αξίζουν full σ αυτά τα λεφτά.

Αν ανεβάσεις το budget μπορείς να πας η σε redmi note 5 στα 190-200 η στο καινούριο Mi A2 https://www.skroutz.gr/s/14445724/Xiaomi-Mi-A2-32GB.html

Edit: Έπεσε στα 183 το redmi note 5. Εγώ εκεί θα πήγαινα. 170 έχει αυτό με τα 3gb ram και τα 32gb αποθηκευτικό χώρο και 180 αυτό με τα 4gb και τα 64gb αποθηκευτικό χώρο. 

Μαλακία θα είναι για 10 ευρώ μην πάρεις το 64ρι. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Ε για να προτείνονται παντού σημαίνει πως αξίζουν full σ αυτά τα λεφτά.

Αν ανεβάσεις το budget μπορείς να πας η σε redmi note 5 στα 190-200 η στο καινούριο Mi A2 https://www.skroutz.gr/s/14445724/Xiaomi-Mi-A2-32GB.html

Δεν αντιλέγω απλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες γιαυτό ας βεβαιωθούμε πρώτα.Στα 250€ δεν πρόκειται να πάω αφού υπάρχει φθηνότερη λύση ^_^

Δημοσ.
1 minute ago, spy94 said:

Δεν αντιλέγω απλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες γιαυτό ας βεβαιωθούμε πρώτα.Στα 250€ δεν πρόκειται να πάω αφού υπάρχει φθηνότερη λύση ^_^

Δες το edit που έκανα πριν. Refresh refresh :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Μαλακία θα είναι για 10 ευρώ μην πάρεις το 64ρι. 

Καλά δεν το συζητάμε,αν φτάσουμε εκεί δεν θα λυπηθούμε το 10ρικο.

1 ώρα πριν, spy94 είπε

Το θέμα είναι,με καλύπτουν?Δηλαδή έχουν κάμερα,οθόνη ανάλογη ή καλύτερη του j5?

Απάντηση στο θέμα που με βασανίζει έχουμε?

Δημοσ.
3 hours ago, spy94 said:

Καλά δεν το συζητάμε,αν φτάσουμε εκεί δεν θα λυπηθούμε το 10ρικο.

Απάντηση στο θέμα που με βασανίζει έχουμε?

Μια χαρά σε καλύπτει σε σχέση μ αυτό που έχεις τώρα. 

Απλά δεν θα έχεις super amoled, θα έχεις IPS LCD που είναι μια χαρά επίσης.

Για φωτογραφίες δες εδώ από ένα παιδί στο φορουμ που το έχει. https://www.flickr.com/photos/148235766@N07/

• Thanks 1
Δημοσ.

Το J5 ηταν και ειναι ενα μετριομετριο κινητο. Τι να λεμε. Ολα τα καλα μεσαιας κατηγοριας κινητα σε υπερκαλυπτουν σε σχεση με το J5. Ουτε καν η οθονη του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Μην μπερδευουμε την σειρα J την σειρα S!!!

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι απο 280 και κατω, το redmi note 5 ειναι χωρις αντιπαλο...  αντε και κανα huawei honor

δεν αξιζει να δωσεις 100 ευρο παραπανω και παρεις κατι ελαφρως "οσο παταει η γατα" καλυτερο...

Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 6:23 ΜΜ, Donalhioy είπε

εχω την εντυπωση οτι απο 280 και κατω, το redmi note 5 ειναι χωρις αντιπαλο...  αντε και κανα huawei honor

δεν αξιζει να δωσεις 100 ευρο παραπανω και παρεις κατι ελαφρως "οσο παταει η γατα" καλυτερο...

Με κάλυψες εντελώς ^_^

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 5:24 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Το J5 ηταν και ειναι ενα μετριομετριο κινητο. Τι να λεμε. Ολα τα καλα μεσαιας κατηγοριας κινητα σε υπερκαλυπτουν σε σχεση με το J5. Ουτε καν η οθονη του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Μην μπερδευουμε την σειρα J την σειρα S!!!

Μια χαρά μου φαίνεται ακόμη το j5 και δεν μπορούμε να τα μπερδέψουμε μιας που δεν έχουν καμία σχέση στις τιμές :P

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,τελικά αφού έψαξα και γω κατέληξα στο Redmi 5 note.Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές,η οθόνη μου φάνηκε λίγο χειρότερη σε κάποια σημεία αλλά οκ είναι μια χαρά.Το ηχείο με απογοήτευσε.Σε ταχύτητα,εμφάνιση και κάμερα μια χαρά όπως το περίμενα.

Έχω και αυτή την θήκη αξίζει ή να πάω σε κάποια άλλη για καλύτερη προστασία?

https://www.banggood.com/Bakeey-Matte-Soft-TPU-Back-Protective-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-5Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-p-1294961.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Δημοσ.

Εγώ πήρα 2 τέτοιες και είμαι ικανοποιημένος. Δεν χρειάστηκα επιπλέον τζαμάκι - φιλμάκι προστασίας. Διαφανής(αλλά όχι υπερβολικά λεπτό πλαστικό, προστατεύει) , κλείνει και με μαγνητάκι. Νομίζω για πτώση θα το προστατεύσει επαρκώς, αλλά δεν ξέρω την κατάσταση της ίδιας της θήκης μετά το τρακάρισμα...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...