Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Γνωρίζετε αν ισχύει αυτό με τις ονλαιν δημοσκοπήσεις όπου συμπληρώνεις ερωτηματολόγια και όταν έχεις φτάσει σε κάποιο ποσό παίρνεις το αντίτιμο σε δωροκάρτες ή οτιδήποτε;

Άμα όντως ισχύει, πείτε καμία δοκιμασμένη σελίδα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DimitrakiDim είπε

Καλησπέρα

Γνωρίζετε αν ισχύει αυτό με τις ονλαιν δημοσκοπήσεις όπου συμπληρώνεις ερωτηματολόγια και όταν έχεις φτάσει σε κάποιο ποσό παίρνεις το αντίτιμο σε δωροκάρτες ή οτιδήποτε;

Άμα όντως ισχύει, πείτε καμία δοκιμασμένη σελίδα

https://gr.jtnpanel.com

Αργεί λίγο να πληρώσει αλλά είναι οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, pier88 said:

https://gr.jtnpanel.com

Αργεί λίγο να πληρώσει αλλά είναι οκ.

Ποσο καιρο σου πηρε να συμμετασχεις σε 100 ( ! ) ερευνες ωστε να παρεις τα πρωτα σου κουπονια;

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Ποσο καιρο σου πηρε να συμμετασχεις σε 100 ( ! ) ερευνες ωστε να παρεις τα πρωτα σου κουπονια;

Αν ήσουν λίγο διαβασμένος θα ήξερες ότι δε δίνει κουπόνια.

• Confused 1
Δημοσ.
5 minutes ago, pier88 said:

Αν ήσουν λίγο διαβασμένος θα ήξερες ότι δε δίνει κουπόνια.

Την ερωτηση δεν την εκανα για να μου πεις οτι θα ηξερα την απαντηση αν ειχα ασχοληθει. Προφανως και ΔΕΝ ειμαι "διαβασμενος"...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Την ερωτηση δεν την εκανα για να μου πεις οτι θα ηξερα την απαντηση αν ειχα ασχοληθει. Προφανως και ΔΕΝ ειμαι "διαβασμενος"...

Μα δεν έκανες ερώτηση,δείχνεις σίγουρος ότι χρειάζονται 100 έρευνες γιά να πάρεις κουπόνια.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pier88 είπε

Μα δεν έκανες ερώτηση,δείχνεις σίγουρος ότι χρειάζονται 100 έρευνες γιά να πάρεις κουπόνια.

In his defence όντως θέλεις 100 έρευνες σύμφωνα με το site απλά δεν λέει κάπου ( ή τουλάχιστον δεν το βρήκα στα 2 λεπτά που χάλασα) για κουπονια :

θα πάρω σε ανταμοιβή για τη συμμετοχή μου? 

Για την κάθε έρευνα που συμπληρώσετε θα λάβετε πόντους JTN -  10 πόντος JTN = 0.25 ευρώ. Αφού συγκεντρώσετε 1000 πόντους JTN έχετε το δικαίωμα να τους ανταλλάξετε με το χρηματικό ισοδύναμό τους των 25 ευρω
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kaliakman είπε

In his defence όντως θέλεις 100 έρευνες σύμφωνα με το site απλά δεν λέει κάπου ( ή τουλάχιστον δεν το βρήκα στα 2 λεπτά που χάλασα) για κουπονια :

θα πάρω σε ανταμοιβή για τη συμμετοχή μου? 

Για την κάθε έρευνα που συμπληρώσετε θα λάβετε πόντους JTN -  10 πόντος JTN = 0.25 ευρώ. Αφού συγκεντρώσετε 1000 πόντους JTN έχετε το δικαίωμα να τους ανταλλάξετε με το χρηματικό ισοδύναμό τους των 25 ευρω

Κάθε έρευνα πληρώνει από 10 εώς 100 jtn πόντους,συνήθως 50 με 60 πόντους. Μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και να τους ανταλλάξετε για το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ. Οι πληρωμές ολοκληρώνονται μέσω Paypal & Skrill και πραγματοποιούνται εντός 45 ημερών αν και κάποια φορά έκανα 3 μήνες να πληρωθώ.Προσωπικά από την αρχή του χρόνου έχω λάβει 75 ευρό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, pier88 said:

Αφ'ενος αυτο που γραφω τελειωνει με ερωτηματικο. Οπως και τα ερωτηματολογια που απαντας στην εταιρεια που μας παρεπεμψες. Εκει τα απαντας μπας και παρεις καμια δεκαρα, εδω πουλας πνευμα.

Αφ'εταιρου παραδεχομαι για δευτερη φορα οτι δεν ημουν διαβασμενος και τωρα που ασχοληθηκα να διαβασω αφου εσυ δεν μας εκανες την χαρη να μας εξηγησεις, θα σου πω και το λογο:

Στο site λεει χρηματικο ισοδυναμο , το οποιο εγω αντιληφθηκα ως κουπονια ειτε φυσικης , ειτε ηλεκτρονικης μορφης. Στο ιδιο site σε αλλο σημειο λεει για καταθεση ποσου σε paypal ή skrill . Οποτε ας πουμε οτι δεν ειναι κουπονια, κι οτι ειναι ενα ειδος μετρητων. Ολα καλα τωρα που διαβασαμε την... επιστημη και την μαθαμε. Παμε τωρα στο ζουμι.

Η καθε ερευνα συμφωνα με το site θελει περιπου 10 λεπτα να ολοκληρωθει. Προφανως η εκδοχη του site που προσπαθει να προσελκυσει πελατες θα ειναι αισιοδοξη. Ας βαλουμε ενα 15λεπτο, αφου το ερωτημα μου επ'αυτου παραμενει επιδεικτικα αναπαντητο.

Συμφωνα παντα με το site πρεπει να ολοκληρωσεις περιπου 100 ερευνες για να παρεις ενα χρηματικο ισοδυναμο υψους 25 ευρω.

15 λεπτα * 100 ερευνες = 1500 λεπτα = 25 ωρες ερωτηματολογια για 25 ευρω στο paypal.

Το οποιο το πληρωνουν με μια μικροκαθυστερηση... 45 ημερων λενε αυτοι (εως και 3 μηνες λες εσυ, ακομα χειροτερα λοιπον) και μονο αφου πρωτα ολοκληρωσεις 100 ερευνες.

Να πω την μαυρη αληθεια μου, χαιρομαι με τον εαυτο μου που δεν ημουν διαβασμενος για αυτο το Μεγαλο Κολπο, λυπαμαι που εχασα μιση ωρα απο τη ζωη μου για να μαθω πώς δουλευει. Προτιμουσα να "ξαναδιαβασω" πως δουλευουν οι πυραμιδες που εχει και λιγη πλακα παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pier88 είπε

Κάθε έρευνα πληρώνει από 10 εώς 100 jtn πόντους,συνήθως 50 με 60 πόντους. Μόλις συγκεντρώσετε 1000 πόντους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και να τους ανταλλάξετε για το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ. Οι πληρωμές ολοκληρώνονται μέσω Paypal & Skrill και πραγματοποιούνται εντός 45 ημερών αν και κάποια φορά έκανα 3 μήνες να πληρωθώ.Προσωπικά από την αρχή του χρόνου έχω λάβει 75 ευρό.

καλο ακούγεται ειναι οντως έμπιστο; ρωτάω γιατι πρεπει μα δωσουμε ονοματα τηλεφωνα ημ. γέννησης.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Αφ'ενος αυτο που γραφω τελειωνει με ερωτηματικο. Οπως και τα ερωτηματολογια που απαντας στην εταιρεια που μας παρεπεμψες. Εκει τα απαντας μπας και παρεις καμια δεκαρα, εδω πουλας πνευμα.

Αφ'εταιρου παραδεχομαι για δευτερη φορα οτι δεν ημουν διαβασμενος και τωρα που ασχοληθηκα να διαβασω αφου εσυ δεν μας εκανες την χαρη να μας εξηγησεις, θα σου πω και το λογο:

Στο site λεει χρηματικο ισοδυναμο , το οποιο εγω αντιληφθηκα ως κουπονια ειτε φυσικης , ειτε ηλεκτρονικης μορφης. Στο ιδιο site σε αλλο σημειο λεει για καταθεση ποσου σε paypal ή skrill . Οποτε ας πουμε οτι δεν ειναι κουπονια, κι οτι ειναι ενα ειδος μετρητων. Ολα καλα τωρα που διαβασαμε την... επιστημη και την μαθαμε. Παμε τωρα στο ζουμι.

Η καθε ερευνα συμφωνα με το site θελει περιπου 10 λεπτα να ολοκληρωθει. Προφανως η εκδοχη του site που προσπαθει να προσελκυσει πελατες θα ειναι αισιοδοξη. Ας βαλουμε ενα 15λεπτο, αφου το ερωτημα μου επ'αυτου παραμενει επιδεικτικα αναπαντητο.

Συμφωνα παντα με το site πρεπει να ολοκληρωσεις περιπου 100 ερευνες για να παρεις ενα χρηματικο ισοδυναμο υψους 25 ευρω.

15 λεπτα * 100 ερευνες = 1500 λεπτα = 25 ωρες ερωτηματολογια για 25 ευρω στο paypal.

Το οποιο το πληρωνουν με μια μικροκαθυστερηση... 45 ημερων και μονο αφου πρωτα ολοκληρωσεις 100 ερευνες.

Να πω την μαυρη αληθεια μου, χαιρομαι με τον εαυτο μου που δεν ημουν διαβασμενος για αυτο το Μεγαλο Κολπο, λυπαμαι που εχασα μιση ωρα απο τη ζωη μου για να μαθω πώς δουλευει. Προτιμουσα να "ξαναδιαβασω" πως δουλευουν οι πυραμιδες που εχει και λιγη πλακα παραπανω...

Πνευμα πουλάς εσύ από την αρχή της ερωτησής σου,κάτι δε διαβάζεις σωστά φίλε μου τότε.αν θες να γίνεις πλούσιος τότε δεν είναι γιά σένα.

4 λεπτά πριν, someone- είπε

καλο ακούγεται ειναι οντως έμπιστο; ρωτάω γιατι πρεπει μα δωσουμε ονοματα τηλεφωνα ημ. γέννησης.

Πολλοί έχουν παράπονα,εγώ μόνο φέτος έχω πληρωθεί 3 φορές,3x25.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, pier88 said:

Πνευμα πουλάς εσύ από την αρχή της ερωτησής σου,κάτι δε διαβάζεις σωστά φίλε μου τότε.αν θες να γίνεις πλούσιος τότε δεν είναι γιά σένα.

Τα μπερδευεις λιγο. Εγω σου εκανα μια ερωτηση και οχι μονο δεν απαντησες αλλα μου γυρισες πισω ειρωνεια, επειδη προφανως δεν γνωριζα (αλλιως δε θα ρωταγα).

Μπερδευεις και κατι αλλο. Δεν θα περιμενα να βγαλω λεφτα απο αυτο που μας παρεθεσες, ουτε και θα με ενδιεφερε. Αλλωστε αν βγαινανε λεφτα απο τετοια σκηνικα, προφανως δε θα κυκλοφορουσαν μεσα σε δημοσια φορουμ--->Μπακαλιστικος συλλογισμος αλλα ισχυει.

Αυτο που λεω ειναι οτι δεν αξιζει ουτε για αυτα που δινει. Απο την αλλη ποιος ειμαι εγω κιολας που θα υποδειξω πως θα σπαταλαει ο καθενας το χρονο του...Αλλος παει και δουλευει, αλλος στρωνει το κωλο του και διαβαζει για να αποκτησει γνωση, αλλος ψυχαγωγειται με οτι του αρεσει, αλλος αθλειται, αλλος κοινωνικοποιειται κι αλλος καθεται και απανταει καθε ειδους ερωτηματολογια για 1 ευρω την ωρα που θα το πληρωθει μετα απο 3 μηνες .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Τα μπερδευεις λιγο. Εγω σου εκανα μια ερωτηση και οχι μονο δεν απαντησες αλλα μου γυρισες πισω ειρωνεια, επειδη προφανως δεν γνωριζα (αλλιως δε θα ρωταγα).

Μπερδευεις και κατι αλλο. Δεν θα περιμενα να βγαλω λεφτα απο αυτο που μας παρεθεσες. Αν βγαινανε λεφτα απο τετοια σκηνικα, προφανως δε θα κυκλοφορουσαν μεσα σε δημοσια φορουμ--->Μπακαλιστικος συλλογισμος, αλλα νομιζω οτι μονο τετοιους συλλογισμους ειναι ικανοι ορισμενοι να αντιληφθουν.

Αυτο που λεω ειναι οτι δεν αξιζει ουτε για αυτα που δινει. Απο την αλλη ποιος ειμαι εγω κιολας που θα υποδειξω πως θα σπαταλαει ο καθενας το χρονο του...Αλλος παει και δουλευει, αλλος στρωνει το κωλο του και διαβαζει για να αποκτησει γνωση, αλλος ψυχαγωγειται με οτι του αρεσει, αλλος αθλειται, αλλος κοινωνικοποιειται κι αλλος καθεται και απανταει καθε ειδους ερωτηματολογια για 1 ευρω την ωρα που θα το πληρωθει μετα απο 3 μηνες και πουλαει πνευμα για την ψαγμενη του την μπιζνα. Ο καθεις, ως εκει που μπορει.

Ο τρόπος που έκανες την ερώτησή σου μου φάνηκε ειρωνικός,οκ;sorry από μένα φίλε μου.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον YourTrueLegend. Υπάρχει τόση γνώση διαθέσιμη δωρεάν που είναι κρίμα να σπαταλάμε το χρόνο μας σε τέτοια...δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πολλοί σε τι εποχή ζούμε και πόσες ευκαιρίες υπάρχουν. Ποτέ ξανά δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Άπειρη γνώση, άπειρες ευκαιρίες, άπειρες δουλειές (θα πει κάποιος ποιες δουλειές και τι λες κλπ, αλλά ξαναλέω ότι δεν έχουμε καταλάβει σε τι εποχή ζούμε και καίμε το χρόνο μας).

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...