Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες νομιζετε οτι ειναι οι καλυτερες εταιρειας για αγορα ανδρικου jean παντελονιου? Μην μου πειτε κανενα Levis, εχω δοκιμασει και ηταν χαλια, σε καθε μαγαζι το ιδιο μοντελο και το ιδιο χρωμα μου εστρωνε διαφορετικα.

Δημοσ.

Θα σε ξενερώσω, αλλά εγώ μόνο 501 φοράω :P

Πάντως από αντοχή προσωπικά δεν είχα ποτέ παράπονο για το συγκεκριμένο παντελόνι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

APC - Naked and famous - Acne - Nudie 

Τα καλύτερα denim τα φτιάχνουν Ιάπωνες βέβαια απ ότι έχω ακούσει (Pure Blue Japan - Iron Heart - Strike Gold κ.α.)

Επεξ/σία από xaratsi
Δημοσ.

Στο δικό μου σώμα δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας αλλά και θέμα fit και σε αυτό η καλύτερη μάρκα για εμένα είναι τα Lee και η υπομάρκα της η Desperado που είναι οικονομικότερη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dsquared2 & Diesel = τοπ. 

FrankieM, D&G & καποιες σειρες απο Pepe Jeans = ποιοτητα & λιγο πιο στενες εφαρμογες. 

Navy & Green = καλη εφαρμογη, παππουδιστικο στυλ ομως.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Τα τελευταία δυο χρονια αρχισα να παιρνω American Eagle γιατι με βολεψε η πολυ καλη εφαρμογη στη μεση και η ποικιλια αποχρώσεων. (Εχει και αντρικα.) Τιμες νορμαλ για τζιν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xaratsi είπε

APC - Naked and famous - Acne - Nudie 

Τα καλύτερα denim τα φτιάχνουν Ιάπωνες βέβαια απ ότι έχω ακούσει (Pure Blue Japan - Iron Heart - Strike Gold κ.α.)

Εχει τυχη να δοκιμασω Nudie σε καταστημα WESC, ξερω ακυρο, και δεν μου εστρωσαν καθολου καλα αλλα απο  βαμβακι ηταν κορυφη

2 ώρες πριν, opera είπε

pull and bear 20 ευρουλάκια και η τσέπη γεμάτη

πλεον περνεις μαρκες οπως Pepe, Lee, Levis με 40 ευρω

4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Στο δικό μου σώμα δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας αλλά και θέμα fit και σε αυτό η καλύτερη μάρκα για εμένα είναι τα Lee και η υπομάρκα της η Desperado που είναι οικονομικότερη. 

εχω βαλει στο ματι ενα τζιν Lee Daren, απο ποιοτητα ειναι καλα?

5 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Diesel για μένα, αθάνατα και με πολύ ωραία σχέδια τα περισσότερα

ωραια αλλα οι τιμες ειναι... για μενα ειναι ιδια ποιοτητα με τα replay οπου βγαινουν φθηνοτερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iGotProblems είπε

εχω βαλει στο ματι ενα τζιν Lee Daren, απο ποιοτητα ειναι καλα?

Από ποιότητα τα θεωρώ κορυφή στο εύρος χρημάτων τους. Επειδή όμως οι καιροί δυσκόλεψαν παίρνω και την θυγατρική τους την desperado που ναι μεν είναι οικονομικότερη αλλά από ποιότητα σίγουρα είναι καλύτερη από μάρκες τύπου pull & bear και Zarra. 

Επίσης για καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα ανδρικά προτείνω σε οικονομική τιμή και Massimo Dutti. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Επειδή όμως οι καιροί δυσκόλεψαν παίρνω και την θυγατρική τους την desperado που ναι μεν είναι οικονομικότερη αλλά από ποιότητα σίγουρα είναι καλύτερη από μάρκες τύπου pull & bear και Zarra.

Απο που τα αγοραζεις τα desperado? Online ή απο φυσικο καταστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Diesel ftw

Παλιοτερα συνηθιζα να πηγαινω σε πιο ακριβα brands, αλλα οταν δοκιμασα και τα diesel, εκτος του οτι μου αρεσαν σαν σχεδιο πολυ περισσοτερο, διαπιστωσα οτι ειναι και σκυλια.

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...