HALF EVIL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Από το Βαρδακη😋 με 20/25 ευρώ. Μια χαρά είναι κρατανε 2-3 χρόνια. Σιγά μη δώσω 100 ευρώ για made in Pakistan. 1
iGotProblems Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Από ποιότητα τα θεωρώ κορυφή στο εύρος χρημάτων τους. Επειδή όμως οι καιροί δυσκόλεψαν παίρνω και την θυγατρική τους την desperado που ναι μεν είναι οικονομικότερη αλλά από ποιότητα σίγουρα είναι καλύτερη από μάρκες τύπου pull & bear και Zarra. Επίσης για καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα ανδρικά προτείνω σε οικονομική τιμή και Massimo Dutti. δεν εχω προβλημα με την τιμη, δεν αγοραζω απο ελλαδα πλεον... 11 ώρες πριν, margaritagr είπε Δεν αλλαζω με κανενα τα Hyperflex της Replay. Μακαρι να τα εβγαζε και σε περισσοτερα χρωματα. δεν μου αρεσε καθολου το hyperflex... το δοκιμασα στο Anbass και καθοταν πανω μου σαν skinny. Η αισθηση παντως ηταν ωραια, σαν να μην φορας τιποτα
ikaruga24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, crom251 είπε Απο που τα αγοραζεις τα desperado? Online ή απο φυσικο καταστημα? Πλέον αγοράζω τα πάντα αποκλειστικά από φυσικά καταστήματα (για ένδυση γενικότερα μιλάω) γιατί τα νούμερα είναι εντελώς διαφορετικά από μάρκα σε μάρκα και γραμμή σε γραμμή οπότε επειδή είναι κάτι που το θέλω να ταιριάζει γάντι επάνω μου πρώτα το δοκιμάζω και ύστερα αγοράζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα