Προς το περιεχόμενο

FRITZ! Powerline 1240E WLAN Set


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα Powerlines Sets(PLC) μέρα με την μέρα κατακτούν μια θέση ανάμεσα στις συσκευές του σπιτιού μας προκειμένου να μας παρέχουν Internet σε κάθε χώρο που το χρειαζόμαστε.

Ήρθε η στιγμή μετά το FRITZ!BOX 7590, το FRITZ!DECT 200 και το FRITZ!WLAN REPEATER 1750E να δοκιμάσουμε και ένα Powerline Set της FRITZ! το οποίο ακούει στο όνομα FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set. Συγκαταλέγεται στα καλύτερα Powerline Sets της εταιρείας μετά το FRITZ!Powerline 1260E WLAN Set που είναι η ναυαρχίδα , χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι υπολείπεται από features. Η AVM έχει μια μεγάλη γκάμα από Powerlines που προσφέρονται μεμονωμένα ή σε set για να καλύψει τις ανάγκες του χρήστη αναλόγως τον σκοπό που θέλει να τα χρησιμοποιήσει.

Να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά ότι όλα τα προϊόντα της AVM συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση σε αντίθεση με την τριετή εγγύηση που παρέχουν οι ανταγωνιστικές εταιρείες πχ. DEVOLO, TP LINK αποδεικνύοντας κατ' αυτό τον τρόπο την κατασκευαστική τους υπεροχή.

Το FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set έρχεται σε μία προσεγμένη συσκευασία  με τα χρώματα που μας έχει συνηθίσει η AVM.  Απ' έξω αναγράφονται διάφορες πληροφορίες. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει η εικόνα των Powerlines και αναφέρονται τα βασικά χαρακτηριστικά τους που είναι Gigabit Powerline up to 1200 Mbit/s, Mimo Technology και Wireless 802.11n. Στη πίσω πλευρά σε διάφορες γλώσσες αναφέρονται τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στα οποία θα αναφερθούμε αργότερα. Στις πλαϊνές πλευρές υπάρχουν οδηγίες για μια τυπική εγκατάσταση όπως και το τι περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Unboxing.jpg

Μέσα στην συσκευασία βρίσκεται το εγχειρίδιο χρήσης, στο οποίο αναγράφονται τα βήματα της εγκατάστασης σε διάφορες γλώσσες. Δεν περιλαμβάνεται η ελληνική γλώσσα, ωστόσο η εγκατάσταση τους είναι πολύ εύκολη με βάση τις εικόνες αφού είναι έτοιμα για εγκατάσταση out of the box. Υποστηρίζουν και mesh, που θα αναφερθούμε παρακάτω, το οποίο κάνει την εγκατάσταση και την διαχείρισή τους ακόμα πιο εύκολη. Συνοδεύεται από δύο καλώδια Ethernet όπως και από ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με τα προϊόντα της AVM. Φυσικά, μέσα βρίσκονται και τα δύο Powerlines, με το ένα να είναι το FRITZ!Powerline 1000E και το άλλο το FRITZ!Powerline 1240E, που είναι και WiFi.

Δείτε όλη την παρουσίαση

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...