mumra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σε όλους. Ο υπολογιστής μου έτσι ξαφνικα εδω και 3 ημέρες (βασικα έγιναν κάτι απανωτές διακοπές ρεύματος), δεν κλείνει με το shut down ούτε κάνει restart. Ξεκινάει η διαδικασία κανονικά και κολλάει εκεί που γυρίζει το "κυκλάκι".Το pc λειτουργεί κανονικά.Είναι συνδεδεμένο με ups και έχει δυστυχως windows 10. Ευχαριστω
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Αρχικά το UPS σου τι τύπος είναι; OnLine η Line Interactive? 'Οταν λες κολλάει εκει που γυρίζει το κυκλάκι? Θέλει force shut down με το κουμπί? Η απλά επιστρέφει στην normal κατάσταση που ήταν? Μπορείς να πάς στο Event Viewer της ημέρας που λες οτι αρχίσαν τα κόλπα, και να ψαξεις τα logs των Windows και των Application για τυχόν Errors η Warnings. Ίσως το εμποδίζει κάποιο πρόγραμμα, η είναι θέμα τροφοδοτικού. Απομόνωσε επίσης το PC απ'το UPS για δοκιμή. Η.
mumra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, donblunts είπε Αρχικά το UPS σου τι τύπος είναι; OnLine η Line Interactive? 'Οταν λες κολλάει εκει που γυρίζει το κυκλάκι? Θέλει force shut down με το κουμπί? Η απλά επιστρέφει στην normal κατάσταση που ήταν? Μπορείς να πάς στο Event Viewer της ημέρας που λες οτι αρχίσαν τα κόλπα, και να ψαξεις τα logs των Windows και των Application για τυχόν Errors η Warnings. Ίσως το εμποδίζει κάποιο πρόγραμμα, η είναι θέμα τροφοδοτικού. Απομόνωσε επίσης το PC απ'το UPS για δοκιμή. Η. Ευχαριστω για την απαντηση.Ειμαι λιγο ασχετος οποτε θα απαντησω οπως μπορω.sorry.Εχω ενα Ups mustek 1400. Νομιζω ειναι Line interactive.Δεν επιστρεφει στην normal katasktashαλλα κολλαει στην εικονα που γραφει shutting down και περιμενω.....Καποες φορες κλεινει αλλα μετά από αρκετη ώρα.Απο errors βγαζει κατι distributed logs και security-spp.Δεν εχω ιδεα τι ειναι.Υπαρχει τροπος για τσεκαρισμα του τροφοδοτικου?
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι είναι πρόβλημα σκληρού δίσκου, η απο Windows Update. Είναι αυθεντικό το λειτουργικό? Πάτησε Start > CMD > και γράψε την εντολή chkdsk C: (έαν ο δίσκος σου έχει διαφορετικό γράμμα άλλαξέτο.) Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από donblunts
mumra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, donblunts είπε Νομίζω οτι είναι πρόβλημα σκληρού δίσκου, η απο Windows Update. Είναι αυθεντικό το λειτουργικό? Πάτησε Start > CMD > και γράψε την εντολή chkdsk C: (έαν ο δίσκος σου έχει διαφορετικό γράμμα άλλαξέτο.) 5 ώρες πριν, donblunts είπε Αρχικά το UPS σου τι τύπος είναι; OnLine η Line Interactive? 'Οταν λες κολλάει εκει που γυρίζει το κυκλάκι? Θέλει force shut down με το κουμπί? Η απλά επιστρέφει στην normal κατάσταση που ήταν? Μπορείς να πάς στο Event Viewer της ημέρας που λες οτι αρχίσαν τα κόλπα, και να ψαξεις τα logs των Windows και των Application για τυχόν Errors η Warnings. Ίσως το εμποδίζει κάποιο πρόγραμμα, η είναι θέμα τροφοδοτικού. Απομόνωσε επίσης το PC απ'το UPS για δοκιμή. Η. OK.Θα το τσεκαρω.Σπασμενα ειναι και γενικα εχω κατα καιρους διαφορα θεματακια.Μαλλον παω για format και βλεπουμε.Ευχαριστω πολυ.με το chkdsk C: δεν βρίσκει κατι προβλημαικο Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από mumra
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Επίσης, κατέβασε αν θέλεις απο εδώ https://www.hdsentinel.com/download.php την 5.30 να δεις και σε τι κατάσταση είναι η υγεία του Δίσκου σου. Αγόρασε τα Original να ξεμπερδεύεις. Έχει πέσει πολύ η τιμή.
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Επίσης, δες με αυτό που σου είπα πιο πάνω. Start > Event Viewer. Δες τα error codes των Warnings/Errors με την βοηθεια του google μηπως βγάλει ακρη ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα