Προς το περιεχόμενο
Συνδεθείτε  
AtiX

Spider-Man: Kraven's Last Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως η καλύτερη ιστορία με ήρωα τον Άνθρωπο Αράχνη αφού στο Kraven's Last Hunt πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ο κυνηγός και ποιο το θήραμα...

Στην συγκεκριμένη ιστορία θα δούμε τον Kraven να νικάει, να θάβει ζωντανό τον Spider-Man και να παίρνει την θέση τους ως κυνηγός εγκληματιών. Αφού συνέλθει σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά ο Spider-Man εκτός τον Kraven και τον Vermin έχει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως ένας κακός βρίσκεται πίσω από τη μάσκα του. Μέσα από την απλή αυτή υπόθεση, θα μάθουμε όσο ποτέ άλλοτε τον χαρακτήρα του Spider-Man, Θα δούμε τις αδυναμίες και τους φόβους για τους δικούς του, για την ίδια του την ζωή και την αίσθηση ότι είναι απλά ένας άνθρωπος.

Η ιστορία ξετυλίγεται σε 6 μέρη και δημοσιεύτηκε το 1987 στα τεύχη των Web of Spider-Man #31-32, The Amazing Spider-Man #293-294 και Τhe Spectacular Spider-Man #131-132. Στην δημιουργική ομάδα θα βρούμε ως σεναριογράφο τον J. M. DeMatteis, σχεδιαστή τον Mike Zeck, μελάνια από τον Bob McLeod, στα χρώματα τους Bob Sharen, Janet Jackson και Mike Zeck και τέλος lettering από τον Rick Parker.

-kravens-la13b9374b0.jpg.29b0fb00181c7776e1290c9c3bd5c5e0.jpg

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Συνδεθείτε  
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.