Προς το περιεχόμενο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΦΙΛ FB


fay259

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους!

Θα ηθελα μια βοηθεια,μιας και αυτα που θυμόμουν για τη σελιδα στο fb κααποτε,εχουν αλλάξει..Θυμόμουν ότι αν ηθελες να κανεις το προφιλ σου σελίδα,χανόταν το προφίλ και έμενε μόνο η σελίδα που δημιουργούσες..

Τωρα με βαση το κεντρο βοηθείας ισχύουν τα παρακάτω

Όταν μετατρέπετε το προφίλ σας σε Σελίδα:
  • Μετά τη μετατροπή θα έχετε και προφίλ και Σελίδα.
  • Θα μεταφέρουμε την εικόνα προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου σας στη Σελίδα, ενώ το όνομα στο προφίλ σας θα γίνει το όνομα της Σελίδας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε άτομα από τους φίλους, τους ακόλουθούς σας και τα άτομα που σας έχουν στείλει εκκρεμή αιτήματα φιλίας και να τα προσθέσετε στους ακόλουθους της νέας σας Σελίδας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω ενότητα.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ποιες φωτογραφίες και ποια βίντεο θα μεταφερθούν από το προφίλ σας. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι οι σχετικές προβολές και οι άλλες μετρήσεις θα παραμείνουν στο προφίλ σας και δεν μπορούν να μεταφερθούν στη Σελίδα.
  • Αν πρόκειται να μετατρέψετε ένα επαληθευμένο προφίλ, σημειώστε ότι το σήμα επαλήθευσης θα αφαιρεθεί από το προφίλ σας και θα πρέπει να υποβάλετε ξανά τη νέα Σελίδα για επαλήθευση.
  • Μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση όλες τις αλλαγές προτού δημοσιεύσετε τη νέα σας Σελίδα.
  • Αφού ολοκληρώσετε τη ρύθμιση της νέας Σελίδας, θα σας ζητήσουμε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου στο προφίλ σας, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι κοινοποιείτε ό,τι θέλετε να κοινοποιείτε.

 

Ψάχνοντας και εδώ στο φόρουμ σε άλλο ποστ του 2017,ειχε ποστάρει τις τότε οδηγίες το μελος και υπήρχε μέσα και αυτό το οποίο δεν υπάρχει στους παραπάνω όρους

Τα εργαλεία για τη μεταφορά πληροφοριών από το προφίλ σας στη Σελίδα θα είναι διαθέσιμα για 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μετατροπής.

 

Για να μην κανουμε καμια βλακεια,μιας και αφορά φίλο μου που εχει μπάντα και θέλει να κάνει σελίδα από το προφίλ του,οι ερωτήσεις είναι δυο..

1)όταν πατήσει ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ και γινει η σελίδα,μεταφερθούν οι φωτό,πληροφορίες κλπ, το προφιλ εξακολουθεί να υφίσταται κανονικα και μπορεί κανονικά να συνεχίσει να ποστάρει και εκεί οπως τωρα?

2)Στην επιλογή να γινουν οι φίλοι και τα εκκρεμή αιτήματα μέλη στη νέα σελίδα,αν πατησει ΝΑΙ αλλά κανει τη σελίδα ΜΗ ΟΡΑΤΗ,θα τους παει ειδοποίηση,κάτι ή θα βλέπουν όταν γινει ορατη η σελίδα?Να το κανει πρωτα επεξεργασία,να περάσει ο,τι θελει και αφού την κάνει ορατή να κάνει τους φίλους του μέλη?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...