rakos00 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις κανενα καλο μπαρμπερικο στην αθηνα;;;με επαγγελματιες νεους που να γνωριζουν απο μοντερνα χτενισματα κτλ οχι τπτ παναρχαιο...και τιμες παρακαλω Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από rakos00
xaratsi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δεν λέμε γιατί μετά θα έχει ουρά και θα αργούμε κι ας έχουμε συγκεκριμένη ώρα ραντεβού 😎 3
the other one Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 παίζει το senior barber στο αιγάλεω το οποίο πρέπει να ναι γνωστό γενικά αλλά δεν έχω πάει ποτέ, απλά κοιταξε το
26ska Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Joys birth στου ψυρρη,που καλά παιδιά και καλοί κομμωτές. 16 το κούρεμα με 2 λουσιματα, ένα πριν και ένα μετά. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από 26ska 1
d_gkal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 hours ago, 26ska said: Joys birth στου ψυρρη,που καλά παιδιά και καλοί κομμωτές. 16 το κούρεμα με 2 λουσιματα, ένα πριν και ένα μετά. 16 euro για να κόψει τρίχες? Υπερβολή 4
Leokatana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στον φιλο μου τον Γιωργο θα πας... Peaky Barbers 1
mylo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, 26ska είπε Joys birth στου ψυρρη,που καλά παιδιά και καλοί κομμωτές. 16 το κούρεμα με 2 λουσιματα, ένα πριν και ένα μετά. Η ιρινα σαικ να με έλουζε, 16 ευρώ δεν έδινα 2
Mansora Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Hood branded ac barbershop στη νέα Φιλαδέλφεια με εξειδίκευση στα κλασσικά ανδρικά κουρέματα. Πας μόνο αν δεν βιάζεσαι γιατί το κάθε κούρεμα διαρκεί περίπου 45 λεπτά και αν κανεις και περιποίηση σε μούσια έχεις μια ώρα στο νερό. Πολύ εξυπηρετικά όλα τα παιδιά, το κούρεμα κοστίζει 12€ αλλά καλύτερα πριν πας να κλείσεις ραντεβού για να γλιτώσεις αναμονή.
Backpacker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, 26ska είπε Joys birth στου ψυρρη,που καλά παιδιά και καλοί κομμωτές. 16 το κούρεμα με 2 λουσιματα, ένα πριν και ένα μετά. Με 16 ευρώ θα έπρεπε να έχει happy ending μετά όχι απλά λούσιμο.
txcellas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Για καιρό κουρευομουν σε κάτι πακιστανους με 5 ευρώ. Βρήκα πρόσφατα ένα στη γειτονιά μου με 5 ευρώ και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από ένα κούρεμα μπαρμπεραδικου. Μοντέρνο καθαρό και φθηνό!
Thulogur Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 12 minutes ago, txcellas said: Για καιρό κουρευομουν σε κάτι πακιστανους με 5 ευρώ. Βρήκα πρόσφατα ένα στη γειτονιά μου με 5 ευρώ και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από ένα κούρεμα μπαρμπεραδικου. Μοντέρνο καθαρό και φθηνό! Αμα δεν εχει τατουάζ και μούσι τι να το κάνεις... ; 1 1
txcellas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Τατου δεν έχω αλλά μούσι και μουσκουλα έχω! Αν κάνω τατου ίσως μπαρμπεραδικο να χτυπήσω!
Thulogur Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, txcellas said: Τατου δεν έχω αλλά μούσι και μουσκουλα έχω! Αν κάνω τατου ίσως μπαρμπεραδικο να χτυπήσω! Καντο ομως γρήγορα γιατι μόδα ειναι και αυτή(θα περάσει). Χωρίς πλάκα, μου αρέσουν ολα αυτα τα μπαρμπέρικα, δίνουν μια ξεχωριστή νοτα στο ολο βαρετό σκηνικό της καθημερινότητας. Τον δικο μου κομμωτή ομως δεν τον αλλάζω με τίποτα, παίρνει 5-6ευρω και με κουρεύει με λεπτομέρεια, οχι μασάζ στο κεφάλι και βλακείες και στο τέλος να ξεχνάει πχ τον καθαρισμό στον αυχένα ή καμιά τούφα (true story) Και για να απαντήσω στον TS: φορμιωνος 4, denis barber shop, έκανε πολυ καλη δουλειά σε ενα φιλο Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Thulogur
Thaninho Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Πλέον τα σύγχρονα μπαρμπερικα έχουν ξεφύγει από το κλασικό ανδρικό κουρείο με τα 5 ευρώ. Πας πίνεις το ποτό σου κανείς τον χαβαλέ σου και στο τέλος κόβεις και τρίχες. Κάνουν μοντέρνα κουρέματα, σου λένε ότι αυτό που θες δεν σου πάει, καλή περιποίηση στα μούσια και ακριβά προϊόντα styling και Γιαυτο πληρώνεις 10 και 12 ευρώ τα 16 είναι υπερβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα