Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις κανενα καλο μπαρμπερικο στην αθηνα;;;με επαγγελματιες νεους που να γνωριζουν απο μοντερνα χτενισματα κτλ οχι τπτ παναρχαιο...και τιμες παρακαλω

Επεξ/σία από rakos00
Δημοσ.

Δεν λέμε γιατί μετά θα έχει ουρά και θα αργούμε κι ας έχουμε συγκεκριμένη ώρα ραντεβού 😎

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Joys birth στου ψυρρη,που καλά παιδιά και καλοί κομμωτές. 16 το κούρεμα με 2 λουσιματα, ένα πριν και ένα μετά. 

Επεξ/σία από 26ska
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, 26ska said:

Joys birth στου ψυρρη,που καλά παιδιά και καλοί κομμωτές. 16 το κούρεμα με 2 λουσιματα, ένα πριν και ένα μετά. 

16 euro για να κόψει τρίχες?

Υπερβολή

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 26ska είπε

Η ιρινα σαικ να με έλουζε, 16 ευρώ δεν έδινα 

• Like 2
Δημοσ.

Hood branded ac barbershop στη νέα Φιλαδέλφεια με εξειδίκευση στα κλασσικά ανδρικά κουρέματα. 

Πας μόνο αν δεν βιάζεσαι γιατί το κάθε κούρεμα διαρκεί περίπου 45 λεπτά και αν κανεις και περιποίηση σε μούσια έχεις μια ώρα στο νερό.

Πολύ εξυπηρετικά όλα τα παιδιά, το κούρεμα κοστίζει 12€ αλλά καλύτερα πριν πας να κλείσεις ραντεβού για να γλιτώσεις αναμονή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, 26ska είπε

Με 16 ευρώ θα έπρεπε να έχει happy ending μετά όχι απλά λούσιμο. 

Δημοσ.

Για καιρό κουρευομουν σε κάτι πακιστανους με 5 ευρώ. Βρήκα πρόσφατα ένα στη γειτονιά μου με 5 ευρώ και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από ένα κούρεμα μπαρμπεραδικου. Μοντέρνο καθαρό και φθηνό! 

Δημοσ.
12 minutes ago, txcellas said:

Για καιρό κουρευομουν σε κάτι πακιστανους με 5 ευρώ. Βρήκα πρόσφατα ένα στη γειτονιά μου με 5 ευρώ και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από ένα κούρεμα μπαρμπεραδικου. Μοντέρνο καθαρό και φθηνό! 

Αμα δεν εχει τατουάζ και μούσι τι να το κάνεις... ;  :P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, txcellas said:

Τατου δεν έχω αλλά μούσι και μουσκουλα έχω! Αν κάνω τατου ίσως μπαρμπεραδικο να χτυπήσω!

Καντο ομως γρήγορα γιατι μόδα ειναι και αυτή(θα περάσει).

Χωρίς πλάκα, μου αρέσουν ολα αυτα τα μπαρμπέρικα, δίνουν μια ξεχωριστή νοτα στο ολο βαρετό σκηνικό της καθημερινότητας. Τον δικο μου κομμωτή ομως δεν τον αλλάζω με τίποτα, παίρνει 5-6ευρω και με κουρεύει με λεπτομέρεια, οχι μασάζ στο κεφάλι και βλακείες και στο τέλος να ξεχνάει πχ τον καθαρισμό στον αυχένα ή καμιά τούφα (true story)

Και για να απαντήσω στον TS: φορμιωνος 4, denis barber shop, έκανε πολυ καλη δουλειά σε ενα φιλο :)

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

Πλέον τα σύγχρονα μπαρμπερικα έχουν ξεφύγει από το κλασικό ανδρικό κουρείο με τα 5 ευρώ. Πας πίνεις το ποτό σου κανείς τον χαβαλέ σου και στο τέλος κόβεις και τρίχες. Κάνουν μοντέρνα κουρέματα, σου λένε ότι αυτό που θες δεν σου πάει, καλή περιποίηση στα μούσια και ακριβά προϊόντα styling και  Γιαυτο πληρώνεις 10 και 12 ευρώ τα 16 είναι υπερβολή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...