Sakisoriginal21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καλησπερα σας.προσπαθω να κατεβασω αρχεια mega.μεσω internet download manager.αφου κατεβασω 2 εως 3 αρχεια.μετα σταματαει στο επομενο στη μεση περιπου.και μου λεει οτι το antivirus δεν με αφηνει.αφου παω στο τειχος προστασιας κ προσθετω το idm.να μην το μπλοκαρει.αλλα και παλι το ιδιο.τι μπορω να κανω;αν μπορειτε να μου στειλετε καποιο λινκ.σας ευχαριστω!!!
isay Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Το antivirus ελέγει για ιους, ενω το firewall για κακοβουλες συνδεσεις. Δυο διαφορετικά πραγματα. Μαντεύω οτι αυτό που κατεβάζεις εχει malware ή εχεις το idm σπασμένο με σπαστήρι που εχει malware. Αν ναι, ορθα το antivirus τα σφάζει. Αν τώρα δεν σε νοιάζει τι μπορει να κολλήσεις, απλά κάνε πάυση της προστασίας του antivirus και κατέβασε οτι θες.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καταλαβα.ναι σπασμενο ειναι το idm. Ενταξει.Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.διαγραφω το idm.και σταματαω να ρισκαρω.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δοκίμασε το JDownloader. Πάντως το MEGA έχει συνήθως όριο 5GB ανά 6 ώρες αν είσαι Free user και μετά δεν σε αφήνει να κατεβάσεις. Ίσως γι' αυτό σταματάει.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Οντως σε αυτο εχεις δικιο.οκ θα δοκιμασω και την εφαρμογη που μου προτεινεις.σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις