Προς το περιεχόμενο

Εμπειρία εξαπάτησης σε αγγελία του Facebook - Τρόπος αποφυγής μελλοντικά


Tantalord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμπειρία πώλησης αντικειμένου(Μέσω Facebook) μου έχει τύχει να κανονίσω ακόμα και συνάντηση με άτομο σε σταθμό ΗΣΑΠ και να είναι απάτη,καθώς δεν εμφανίστηκε το άτομο και το προφίλ ψεύτικο. Δεν κατακρίνω ανθρώπους καθώς οι ανθρωποι στην πορεία μπορεί να αναγνωρίσουν τα λάθη τους,καθώς η ζωή τους χτυπάει καμπανάκια καθημερινά,άσχετα αν δεν "ακούν" και κατανοούν.Όμως συμπεριφορές τέτοιου είδους επιβάλλεται να καταδεικνύονται,κάτι που "ηχεί" καμπανάκι γενικότερα.


Κατά καιρόυς δέχομαι αρκετά μυνήματα από "troll" και ευτυχώς μετά από αυτή τη φορά που την πάτησα,
πάντα ζητάω τηλεφωνική επικοινωνία και ελέγχω το προφίλ.🧐 
Με λίγη κουβέντα πάντως και στο chat μπορείς να διακρίνεις,αλλά αυτός με κορόιδεψε καθώς ήταν στις αρχές που δεν υποψιαζόμουν πολλά.
Δεν γίνεται να είσαι 100% σίγουρος αλλά είναι μία δικλείδα και αυτό.

Επεξ/σία από Tantalord
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα φιλε. ενταξει ολοι γνωριζουμε οτι το να προσπαθησεις να κανεις μια σωστη πωληση η ακομα χειροτερα μια σωστη  αγορα στο facebook, βασει των πιθανοτητων ειναι αρκετα δυσκολο.

καμια σχεση με εδω πχ οπου οι συννενοησεις ειδικα μεταξυ εκεινων που εχουν ξανασυνεργαστει η μεταξυ εκεινων που εχουν πληθος αξιολογησεων γινονται με απλα μηνυματα του στυλ "ερχομαι να το παρω" " στειλτο μου" "κρατα το" κλπ. 

τωρα σχετικα με την δικη σου περιπτωση και λογω καποιας σχετικης πειρας απο ομαδα μικρων αγγελιων που διατηρω στο facebook, εκεινο που συμβουλευω τα μελη οταν πουλανε ειναι: ως αγοραστες δικαιουνται να δωσουν το ραντεβου στον δικο τους χωρο η εστω στον κοντινο τους σταθμο μετρο, ηλεκτρικου η σε αλλο κεντρικο κοντινο τους σημειο. αρα λοιπον τους λεω να δινουν ραντεβου πχ στον ταδε σταθμο και οταν ερθει ο αγοραστης να του τηλεφωνησει και σε 5-10 λεπτα να παει ο πωλητης. καθαρες εξηγησεις. ουτε αγχος λοιπον για τον αγοραστη αν καθυστερησει και ουτε αγχος για τον πωλητη για στησιμο!   

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...