Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει τόν τελευταίο καιρό ότι όταν βάζω πλυντήριο βγάζει πολλά νερά μπορεί να τό έκανε καί παλιότερα δεν θυμάμαι καί τώρα να τό είδα.

Ένας φίλος μου είπε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο λόγο κατασκευής τής αποχετεύσεις αλλά θέλω νά ακούσω και την δικιά σας γνώμη.

IMG_20180812_191447~2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασε το θεμα εδω,

Ο mario του φορουμ (ο υδραυλικος ντε) ο @stelios18120 εγραψε κατι για τις σαπουναδες.
Επισης να σου πω οτι τωρα ειναι παραλια και κανει μαυρισμα αλλα λατρευει να μιλαει για πατοσιφωνα στις διακοπες του, σιγουρα θα χαρει εαν τον ρωτησεις :) :) :) :) :)

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

Αν εκτός από σαπουνάδα βγάζει και νερά, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει μερική απόφραξη στην αποχέτευση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τραβήξει όλα τα νερά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, acomaedo είπε

Αν εκτός από σαπουνάδα βγάζει και νερά, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει μερική απόφραξη στην αποχέτευση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τραβήξει όλα τα νερά.

ΝΑΙ βγάζει και νερά, καί πώς ξεβουλωνει ?

Δημοσ.

α) Φωνάζεις μάστορα. εναλλακτικά:

β) βγάζεις το σχαράκι από το πατοσίφωνο και με προσοχή βάζεις το χέρι μέσα και βγάζεις τρίχες, κλπ που έχουν μαζευτεί εκεί (χέρι στο γαντάκι). Προσέχεις να ΜΗΝ βγάλεις την σκάστρα που υπάρχει.

γ) Αφού βγάλεις ότι υπάρχει, ταπώνεις νεροχύτη και γεμίζεις νερό μέχρι να φτάσει στην υπερχείλιση (υποθέτω ότι και ο νεροχ'υτης καταλήγει στο ίδιο πατοσίφωνο) και μετά βγάζεις απότομα την τάπα. Λογικά θα πρέπει το νερό να φύγει γρήγορα και να παρασύρει και μικροπράγματα που είναι στην αποχέτευση. Δοκιμάζεις ξανά με το πλυντήριο. Αν βγάλει νερά πάλι, αναγκαστικά στο α) καθώς ή δεν μπορείς να καθαρίσεις καλά το πατοσίφωνο ή έχει φράξει στο σωλήνα προς την κεντρική αποχέτευση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...